хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Огляд першої половини чемпіонату України

Ну от, в 2011 українські команди уже відіграли всі свої матчі.  А "замерзли" вони на таких позиціях.



Незважаючи на те, що найбільша інтрига завжди саме в другій половині сезону, коли команди раптом схаментуться і усвідомлять куди вони котяться, як от Металург Запоріжжя в минулому сезоні, що правда схаменувся він запізно, коли перша ліга була вже надто близько.

10. Браун Ідейе. Вже в першому своєму матчі проти Олександрії відзначився дублема, дуже добре вписався в гру Динамо, та вже має 10 голів на своєму рахунку, відстаючи від Майкона та свого одноклубника Андрія Ярмоленка всього на 1 гол. Гравець, що правда, Браун не стабільний, проте вміє відкриватися коли потрібно і забивати важливі голи, у важливих матчах. Як от з Карпатами, Металістом.






9. Металіст. Такої гри команда не покузувала вже давно, якщо взагалі показувала. Нічим не гірше Шахтаря чи Динамо, власне кажучи першого він навіть перміг, от тільки стабільності не бракує харків'янам.


 
8. Давід Таргамадзе. Екс-гравець Файбурга, хто знає де була б Олександрія без цього гравця. На разі один з кращих в УПЛ, привернув до себе увагу багатьох клубів Європи, в тому числі такого як Порту.



7. Майкон. На разі кращий бомбардир цього чемпіонату України з футболу з 11-ма мячами, в ногу з Ярмоленком, хоча правильніше "Ярмоленко іде в ногу з Майконом", оскільки у Майкона 16 матчів, Ярмоленка - 19. Хоча на разі форвард, здається, пішов на спад. Можливо через конфлікт з Кварцяним, декілька вилучень під ряд.





6. Іллічівець. На початку сезону ця команда виявляла бажання грати в ЛЄ, орендувавши у Шахтаря гравців чуть не на дві команди, в тому числі таких як Фомін, Віценець, Кожанов, Іщенко, Бутко. Хоч команда й займає на разі 10 сходинку, показує жахливу гру.



5. Суддівство.  Уже декілька клубів писало лист ФФУ, а УПЛ поставило ультиматум Рабіновичу, Кварцяному та Слободяну. Декілька жахливих помилок, таки як гра Срни рукою в матчі з Кривбасом, гол рукою Де Матоса.






4. Кривбас. Клуб, який колись ледве вибрався із дна таблиці завдяки талановитому наставнику Юрію Максимову, зараз займає 5-ту сходинку з 31-м очкам, відстаючи від Дніпра, головного-клубу, всього на 2 очки.


3. Перевибори президента УПЛ. Що правда ніяких первиборів не сталося, знову претендуючий на посаду президента УПЛ Віталій Данілов обійшов свого опонента Андрія Курганського на два голоси, на такий же строк він залишиться, тобто два наступних роки. 



2. Карпати. В минулому сезоні цю команду нарікали третьою силою. Ця команда створювала не аби які проблеми Шахтарю й Динамо, не кажучи вже про Металіст та Дніпро. Ніхто й уявити не міг, що в цьому сезоні Карпати почнуть боротися за виживання. Чи то проблема в поганому виступі у Лізі Європи, чи то в трансферній політиці. Тим не менше Карпати лишилися любого вболівальникам наставника - Олега Конова і ходять слухи про урізання бюджету.



1. Головним розчаруванням цього сезону є однозначно Дніпро. Клуб, який вже давно виявив бажання скласти конкуренцію Динамо та Шахтарю. Але попри те, що вони підсилилися висококласними гравцями, такими як Калініч, Боатен, Матеус і найняли кваліфікованого спеціаліста Хуанде Рамоса, Дніпро далі займає четверту сходинку, от тільки відрив збільшився набагато.


Як би це банально не звучало на фоні виступу в Європі наших лідерів, я вважаю що чемпіонат трохи виріс, а саме вирівнявся. Середні команди трохи підтягнулися, і попри відсутність Карпат за зону ЛЄ бориться 5 команд, Арсенал підсилився дуже якісними футболістами, після переходу в Таврію Калініченка та Назаренка команда не на жарт розігралася, Кривбас на разі дуже цікава команда, рівень аутсайдерів теж виріс, враховуючи що на дні такі команди як Карпати та Зоря, а в Олександрії футболісти як Таргамазде я декілька гравців ЦСКА, вже колишніх. 

Що вже казати про інфраструктуру. В Україні з'явилося три стадыони Євро рівня. У Львові, Одесі та Києві, і кожен має власника. Динамо перїхавши на Олімпійський буде орендувати стадіон ім. Лобановського Арсеналу, ФК Львів ж може переїхати на стадіон Україну.

3

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

117.12.11, 19:03

зато Днепр никогда не покупает судей и из-за этого недосчитался более 10 очков. Чего только стоит недавняя игра с Ищенко, т.е. с Ильичевцем

    217.12.11, 20:44Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    10 это сильно преувеличено Коломийским, 3-4 очка.

      Гість: lyo Dnepr

      317.12.11, 20:52Відповідь на 2 від Райден

      Это Вы кому другому можете говорить, но не мне. Но и признание четырех очок уже похвально. Неужели Днепр самая грубая команда в чемпионате?

        417.12.11, 20:56Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Не в этом дело. Игры у них нет вообще, хотя состав ничем не уступает командам выше.

          Гість: lyo Dnepr

          517.12.11, 20:59Відповідь на 4 від Райден

          Я бы не сказал, что у остальных команд уровень игры сильно отличается

            617.12.11, 22:57Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

            В том то и дело что не сильно, а должен был бы отличаться от команд ниже, тот же Арсенал играет зрелищней, хотя этим и себе портит результат. У Днепра очень не качественный футбол, а с такими исполнителями это грех! В Днепре есть игроки любого плана, все что остается это только поставить игру. Не много не мало а хороший тренер это сделал бы без проблем, талантливые Максимов, Кононов, пусть не имеют такого опыта, на таком уровне, начинали с нуль и команды посоздавли почти с нуля. Максимов тренировал команду с первой лиги, Кононов был всего лишь ассистентом тренера в Молдове.

              Гість: lyo Dnepr

              717.12.11, 23:10Відповідь на 6 від Райден

              Но Рамос никогда не сталкивался с таким необъективным судейством. После каждой такой судейской расправы с командой, или с отдельными игроками их очень трудно потом настраивать на игру. Даже если не принимать во внимание желтые и красные карточки, пенальти в одну сторону, то одними ложными фиксациями положения вне игры можно добиться определенного результата. Очень тяжело играть в чемпионате, когда соперники покупают матчи с третьими командами. Это про ту же игру с Ильичевцем

                817.12.11, 23:15Відповідь на 7 від Гість: lyo Dnepr

                Нельзя все просто так свалить на суддейство. Что в каждом матче оно было таким? 1-2 матча может испортили, а далее что? Где игра, результат? Нужно иметь свое мнение, а не слушать тренера и президента каким бы затятым болельщиком ты не был. Вот слушая Луческу все беды Шахтера в суддействе, в чем угодно только не в нем и болельщики тоже так считают.

                  Гість: lyo Dnepr

                  917.12.11, 23:45Відповідь на 8 від Райден

                  Ну не сравнивай. Во первых Рамос никогда не жалуется. Говорит только тогда, когда спрашивают журналисты. Скорее один-два матча, где судья не засуживал Днепр. Я не говорю, что в каждом матче такая публичная расправа, как в игре с Ильичевцем. Но такие публичные порки случаются очень часто, судей якобы наказывают, но очки и здоровье никто не возвратит.

                    1018.12.11, 00:15Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Такого не может быть, даже Коломийский так не преувеличивал. Рамос говорил о плохшм судейсве там где оно было, од-два матча. Я не сравнивал, а просто подал пример. Сказал бы Коломийский что Рамос плохой тренер - все болнльщики Днеправ так говорили .А Ведь он и в самом деле средний тренер, е смотря на достижения ведь побежда с сильнейшыми составами и только в кубке. Днепр - Кривбас, Заря - Днепр, Днепр - Динамо, Днепр - ШД, Черноморец - Днепр, Днепр - Волынь. Это суддейство? Пожалуйста конкретные моменты. Если даже они были, Днепр демонстрирует очень убогую игру, а с таким составом... Ведь была главная надежда Уккраины.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна