Соте з баклажанів!
- 21.07.11, 11:37
- Філософія життя
Народе!
Пропоную класнючий рецепт соте з баклажанів.
Готується швидко і смачно.
Беремо 2-3 баклажани, чистимо, ріжемо кубиками, посипаємо сіллю
і залишаємо у глибоченькій мисочці на хвилин 15-20, щоби вони пустили сік.
Тим часом тремо, або дрібненько ріжемо моркву, цибулю, помідори,
можна додати болгарський перець
і кидаємо овочі на сковорідку, завчасно наливши туди олії,
небагато, так щоб не підгоріли овочі.
Коли овочі набули напівготового вигляду:
стала прозорою цибуля і підрум'янились морквинка та перець,
додаємо баклажани і підсмажуємо.
Якщо мало соку виділиться з баклажанів,
додаємо трішки кип"яченої води, і тушимо під кришкою.
Через хвилин 20, додати зелень абощо і страва готова і смачна!
Інгридієнти:
2-3 баклажани;
1 велика морквина;
1-2 цибулини;
1-2 перці болгарські;
4-5 помідорів;
Зелень
Пропоную класнючий рецепт соте з баклажанів.
Готується швидко і смачно.
Беремо 2-3 баклажани, чистимо, ріжемо кубиками, посипаємо сіллю
і залишаємо у глибоченькій мисочці на хвилин 15-20, щоби вони пустили сік.
Тим часом тремо, або дрібненько ріжемо моркву, цибулю, помідори,
можна додати болгарський перець
і кидаємо овочі на сковорідку, завчасно наливши туди олії,
небагато, так щоб не підгоріли овочі.
Коли овочі набули напівготового вигляду:
стала прозорою цибуля і підрум'янились морквинка та перець,
додаємо баклажани і підсмажуємо.
Якщо мало соку виділиться з баклажанів,
додаємо трішки кип"яченої води, і тушимо під кришкою.
Через хвилин 20, додати зелень абощо і страва готова і смачна!
Інгридієнти:
2-3 баклажани;
1 велика морквина;
1-2 цибулини;
1-2 перці болгарські;
4-5 помідорів;
Зелень
6
Коментарі
Грымза
122.07.11, 09:10
Я ще додаю трохи часнику.
TatianaR
222.07.11, 09:39Відповідь на 1 від Грымза
можна й часнику, це вже як кому смакує
Elsa von Phil
38.08.11, 13:27
я нещодавно просто запекла скибочки на пательні разом з маленькою картоплею... додала зеленого перцю і зробила салатик з майонезом...
TatianaR
48.08.11, 14:08Відповідь на 3 від Elsa von Phil
класно
Elsa von Phil
58.08.11, 14:12Відповідь на 4 від TatianaR