хочу сюди!
 

MELANA

39 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 49-51 років

Той, що їсть сонце!

У Запоріжжі живе чоловік, що харчується сонцем!
Його звати Микола Долгорукий, і він вже не їсть п"ять років!



Микола Миколайович Долгорукий


(ця замітка створена мною спеціально для того, щоб потрапити у співтовариство "Философия желудка", хоча українською правильно звучало б: "Філософія шлунка")
10

Коментарі

116.05.11, 17:47

Тоді вже "Філософія шлунку"
Вітаємо у товаристві!

    216.05.11, 17:51Відповідь на 1 від Philosopher

    Тоді вже "Філософія шлунку"
    Вітаємо у товаристві!
    Вельми якую за віттанннячко
    Але сучасні українські словники розходяться у питанні родового відмінка слова шлунок
    (Академічний словник радить писати "а" наприкінці: тобто шлунка)

      Гість: Тираъ

      316.05.11, 18:04

        416.05.11, 18:19Відповідь на 2 від TatianaR

        Тоді вже "Філософія шлунку"
        Вітаємо у товаристві!
        Вельми якую за віттанннячко
        Але сучасні українські словники розходяться у питанні родового відмінка слова шлунок
        (Академічний словник радить писати "а" наприкінці: тобто шлунка)
        Багато словників радять по-різному...
        Обрадянщені словники то одне, а от Грінченко радить писати "шлунку"...

        П.С. В цьому товаристві замітки з посиланнями до інших сайтів не бажані...

          516.05.11, 18:21

            616.05.11, 19:26Відповідь на 4 від Philosopher

            Тоді вже "Філософія шлунку"
            Вітаємо у товаристві!
            Вельми якую за віттанннячко
            Але сучасні українські словники розходяться у питанні родового відмінка слова шлунок
            (Академічний словник радить писати "а" наприкінці: тобто шлунка)
            Багато словників радять по-різному...
            Обрадянщені словники то одне, а от Грінченко радить писати "шлунку"...

            П.С. В цьому товаристві замітки з посиланнями до інших сайтів не бажані...
            почему?

              716.05.11, 20:05Відповідь на 6 від lancette

              П.С. В цьому товаристві замітки з посиланнями до інших сайтів не бажані...почему?Потому, что таким занимается другое сообщество...
              А здесь рецепты нужны и полезная инфа, за которой не нужно еще куда-то лезть...

                816.05.11, 20:15Відповідь на 7 від Philosopher

                П.С. В цьому товаристві замітки з посиланнями до інших сайтів не бажані...почему?Потому, что таким занимается другое сообщество...
                А здесь рецепты нужны и полезная инфа, за которой не нужно еще куда-то лезть...
                тогда полезней было бы написать: берём небольшой кусок солнца (200-300 грамм), солим, перчим...

                  916.05.11, 20:16Відповідь на 8 від lancette

                  П.С. В цьому товаристві замітки з посиланнями до інших сайтів не бажані...почему?Потому, что таким занимается другое сообщество...
                  А здесь рецепты нужны и полезная инфа, за которой не нужно еще куда-то лезть...
                  тогда полезней было бы написать: берём небольшой кусок солнца (200-300 грамм), солим, перчим...

                    1017.05.11, 13:13

                    Шарлатан якийсь.