хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Надаю Міс Марпл приклад одного з розсудливих росіян у Росії...

На одній з гілок форуму I.UA міс Марпл  не згодилась з моєю думкою про те що в Росії існує багато розумних росіян - http://blog.i.ua/user/230935/2239456/?p=5#p4

тому я їй  надаю приклад одного з розсудливих росіян у Росії...




--------------------------

Довідка з Вікіпедії:

Яків Гаврилович Кротов (нар. *31 травня 1957Москва) — священик Української автокефальної православної церкви (оновленої), російський ліберальний публіцист, радіоведучий, критик РПЦ (МП), ведучий власної мережевої бібліотеки.

Народився в Москві в родині вчителів. По народженню отримав ім'я Максим (на честь Максима Горького). Батько Гавриїл Якович Кротов, мати Муся Лазарівна Кротова, народжена Ґіндіна; вчителі. Брати: Віктор (1946) і Леонід (1951).

Через півроку після народження Якова його батько був заарештований НКВС та засуджений - спочатку на 15 років, а потім ще на 3 роки таборів. Термін відсидів повністю, після падіння комунізму був реабілітований.

У 1973-1978 роках працював бібліотекарем, потім друкарем у Державній публічній історичній бібліотеці СРСР. Був звідти звільнений за копіювання «антирадянщини»  — віршів Осипа Мандельштама.

У 1978-1985 роках працював у Центральному державному архіві стародавніх актів, але був звільнений з ініціативи КДБ - як «неблагонадійний». Потім працював в Звенигородському історико-архітектурному музеї.

В 1983 році закінчив історичний факультет МДУ, дипломна робота присвячена історії російського провінційного дворянства 1556-1622 рр.

Навесні 1990 року залишив державну службу і заробляв на життя перекладами іноземної літератури, а також журналістикою у багатьох російських часописах. Володіє англійськоюфранцузькоюпольськоюнімецькою та латинською мовами.

Клірик

Яків Кротов був хрещений в 1974 році священиком Олександром Менєм і був його прихожанином до загибелі отця Олександра у 1990 році. При хрещенні прибрав ім'я Яків (іменини у день апостола Якова, брата апостола Івана Богослова).

3 листопада 2002 г. єпископ Апостольської Православної Церкви Віталий (Кужеватов) рукопоклав Я.Кротова у диякона, а 10 листопада 2002 року — священика. В січні 2007 року Яків Кротов вийшов з кліру Апостольської православної церкви. З 14 березня 2007 року указом архієпископа Ігоря (Ісіченко) був прийнятий у число священиків Харківсько-Полтавської єпархії Української автокефальної православної церкви. Яків Кротов є настоятелем парафії Зіслання Святого Духа на апостолів м. Москва.


Детальніше можна подивитись за посиланням -

 https://uk.wikipedia.org/wiki/Кротов_Яків_Гаврилович

=============

міс Марпл, будь ласка, не ображайтеся, просто я трошки краще за вас знаю, що скрізь є різні люди,  і що не можна 40, або 140 млн. людей одночасно  вважати своїми ворогами, нагадаю з Отче Наш:
"...  і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим..."

Бережи вас Бог... angel  
1

Коментарі