хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Подвійні стандарти "VIP-ів"

Ігор Мазур звинуватив "VIP-політв'язнів" Тимошенко і Луценка у подвійних стандартах

Європарламент сповідує подвійні стандарти, цікавлячись станом здоров'я і умовами утримання лише екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Натомість європарламентаріям "наплювати на тисячі інших ув'язнених українських жінок".

Про це заявив голова київської міської організації УНА-УНСО Ігор Мазур.

"Вони можуть кричати про репресії проти окремих лідерів сьогодні, галопом розглядати їхні справи, як першочергові, і забувають про "простих смертних" демонстрантів. Націоналісти-бандерівці не на часі для Страсбурга. Європарламентаріям цікавий стан здоров'я і умови утримання однієї людини в Качанівській колонії і плювати їм на тисячі інших ув'язнених жінок", - відзначив Мазур.


Політик нагадав, як у 2009 році Страсбурзький суд звернувся до уряду Тимошенко з запитаннями: "Чи справедливі вимоги засуджених за участь в акції "Україна без Кучми" (УБК), чи потрібно відшкодувати їм за арешт з побиттям, вибивання показів, утримання в клітці під час судового процесу, втрату здоров'я?"

"Уряд тоді не визнав наші вимоги по жодному з пунктів. На його думку, ми були засуджені за кримінальні злочини відповідно до чинного законодавства. А сьогодні це законодавство працює проти них..." - наголосив унсовець.

Він зауважив, що нинішні VIP-політв'язні (Тимошенко, Луценко – ред.), згадуючи свою участь в УБК, ні разу під час своїх судових виступів не згадали тих, хто був засуджений "кучмівським режимом на роки неволі за свій гайдамацький чин".

"Хоча міг Юра Луценко згадати під час виступу, як приїхав на Харківщину до мене на туберкульозну зону, як "шуршали" полковники, намагаючись догодити нардепу, показували VIP-корпус, де жили в'язні, які співпрацювали з адміністрацією або платили круглу суму. Його дивувало, що я в будівельній бригаді, живу в старому бараці", - відзначив Мазур.

Він також нагадав, що екс-лідер УНА-УНСО Андрій Шкіль свого часу залишив організацію заради БЮТ і, опинившись на волі, приїхав до колишніх своїх соратників лише в день їхнього звільнення.

"Не заходив Шкіль і на судовий процес Луценка на відміну від мене. Це вам ще слова з пісні про подвійні стандарти. Любити і жаліти себе рідних сьогоднішнім політикам, які знаходяться за гратами, ніхто не забороняє, але не забувайте, що були політичні репресії і при царському режимі, і при комуністах, і після проголошення незалежності України", - підсумував Мазур.

Нагадаємо, 9 березня 2001 року в рамках акції "Україна без Кучми" центром Києва пройшла багатотисячна демонстрація з гаслами та транспарантами, які вимагали відставки тодішнього президента Леоніда Кучми та притягнення його до кримінальної відповідальності. У той же день під Адміністрацією президента відбулись масові сутички демонстрантів з правоохоронцями, унаслідок яких було порушено т.зв. "справу 9 березня". Майже два десятки активістів УНА-УНСО опинились тоді за гратами.

25

Коментарі

111.03.12, 02:57

Був 9-го біля Тараса. Негусто нас було. Чув Мазура. Не вразив його виступ. Лише спомини й ніяких перспектив. Та й УНСО вже відійшла у небуття.

    211.03.12, 03:00


    Подвійні стандарти!
    Нічого, Путіна в Масковії обрали. Скоро Кремль випустить СВОЮ ВІРНУ АҐЄНТКУ!
    http://korrespondent.net/ukraine/politics/1327642-byutovec-ne-pozdnee-maya-timoshenko-budet-na-svobode

      311.03.12, 05:15

      Насправді шкода, що вони зауважують якісь порушення лиш по окремих епізодах...

        Гість: R0mmel

        411.03.12, 12:31

        по всій країні сидять політв"язні. І "васильківські терористи", і ліквідатори статуї Ульянова-Бланка, а "еуропейцям" на те плювати. Синтетичні сноби, що слідкують тільки за своєю вигодою. Я в ці стереотипи не вірив, але коли стикнувся з ними, був неприємно вражений.

          511.03.12, 13:22Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          Нещодавно помер один з учасників ліквідації Ульянова - хвороба серця.Чомусь ніхто не зауважив що над реально хворою людиною знущалися у міліції.Та і не згадав ніхто про покійного - нема людини нема проблеми.

            611.03.12, 15:43Відповідь на 5 від uraha

            Нещодавно помер один з учасників ліквідації Ульянова - хвороба серця.Чомусь ніхто не зауважив що над реально хворою людиною знущалися у міліції.Та і не згадав ніхто про покійного - нема людини нема проблеми.Так. І таких випадків безліч.

              711.03.12, 15:45Відповідь на 1 від УБН

              Був 9-го біля Тараса. Негусто нас було. Чув Мазура. Не вразив його виступ. Лише спомини й ніяких перспектив. Та й УНСО вже відійшла у небуття.Нехай так, та не можу не погодитсь з Мазуром...

                811.03.12, 15:45Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

                по всій країні сидять політв"язні. І "васильківські терористи", і ліквідатори статуї Ульянова-Бланка, а "еуропейцям" на те плювати. Синтетичні сноби, що слідкують тільки за своєю вигодою. Я в ці стереотипи не вірив, але коли стикнувся з ними, був неприємно вражений.

                  Гість: москвостьоб

                  911.03.12, 17:08

                  все вірно....

                    1011.03.12, 17:18

                    Закон один для всіх,і для простих і для ізбраних,так повинно бути ось на це хай і дивляться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна