хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Голосом Америки про Україну!

Не зважаючи на оцінки експертів, український ринок є настільки потенційно цікавим для інвесторів, що вони, попри ризики, готові вкладати гроші в Україну. Нещодавно, після багаторічної перерви, свою діяльність в Україні відновила американська агенція з розвитку бізнесу. Ця структура американського уряду виділила 50 мільйонів доларів компанії «Сіґма-Блейзер» на їх діяльність у південно-східній Європі.

«Інвестори з оптимізмом дивляться на Україну, вони залишаються в Україні та підсилюють свої інвестиції в окремих галузях, у яких ефективною є довготермінова стратегія», - Морґан Вільямс.

У середу 1-го лютого читачі популярної газети «Вашингтон Пост» змогли дізнатися багато цікавих речей про Україну. Наприклад те, що перший комп’ютер в Європі був зроблений українцем Сергієм Лебедєвим. Серед іншого столичне видання розповіло про можливості інвестувати в сільське господарство України. Ініціатором публікації стало посольство України у США.

У рекламному додатку, на шістьох повноформатних сторінках розміщені статті про економічний розвиток України, українсько-американські відносини, туризм та бізнес.

18

Коментарі

Гість: R0mmel

12.02.12, 13:26

Сігма-Блейзер - це компанія, що з самого початку є власником "Воля-Кабель". Їм є резон і далі розвивати свій бізнес тут, бо в них вже вийшло. А інші попри ванільні статті в "Вашингтон пост" сто разів подумають, поки тут щось будуть робити. При Ющенку ще мало сенс, а з теперішньою уркаганською владою мало хто ризикне.

    анонім

    22.02.12, 13:56

    А може американці знають, що овощам скоро кінець і треба подбати про першість в інвестувані?

      32.02.12, 13:58Відповідь на 2 від анонім

      А може американці знають, що овощам скоро кінець і треба подбати про першість в інвестувані?Після доповіді керівництву їхнього розвідника ( що побував тут ) вони нас ПОЛЮБИЛИ.... Мене це теж, якось трохи дивує!

        анонім

        42.02.12, 14:05Відповідь на 3 від Julia Taneta

        А може американці знають, що овощам скоро кінець і треба подбати про першість в інвестувані?Після доповіді керівництву їхнього розвідника ( що побував тут ) вони нас ПОЛЮБИЛИ.... Мене це теж, якось трохи дивує!Так і я про те! Щось вони собаки знають!

          52.02.12, 14:14Відповідь на 4 від анонім

          А може американці знають, що овощам скоро кінець і треба подбати про першість в інвестувані?Після доповіді керівництву їхнього розвідника ( що побував тут ) вони нас ПОЛЮБИЛИ.... Мене це теж, якось трохи дивує!Так і я про те! Щось вони собаки знають! Знають буржуїни прокляті: фабрики з виробництва валянок вже в три зміни працюють!!!

            62.02.12, 15:57Відповідь на 4 від анонім

            Щось вони собаки знають!100%!!!

              73.02.12, 09:42

              щоб ви не казали, а женю мені шкода...
              навіть не за те що зара, а за те що буде потім....

                83.02.12, 11:40Відповідь на 7 від Люстерко

                щоб ви не казали, а женю мені шкода...
                навіть не за те що зара, а за те що буде потім....
                Згодна!

                  94.02.12, 16:50

                  думаю як оберем нормальний парламент та оголосим янучарі імпічмент, в економічному плані станем ще цікавішими

                    Гість: Народоволець

                    104.02.12, 23:47