хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хмельницька "Батьківщина" з "регіоналами" проти ветеранів УПА

11 січня 2012 року відбулася чергова, чотирнадцята сесія Хмельницької міської ради шостого скликання. У ході обговорення Програми реалізації молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту в Хмельницькому на 2012–2016 роки депутат від ВО "Свобода" Віталій Діденко вніс пропозицію передбачити в рамках програми, окрім зустрічей школярів з ветеранами ІІ Світової війні, локальних війн, солдатів Збройних сил України обов'язкові зустрічі з ветеранами Української Повстанської Армії. Хмельницька "Свобода" своїми силами регулярно популяризує історію УПА, проводячи акцію "Пам'ятай дні наших визвольних змагань". Регулярно відбуваються тематичні лекції, зустрічі з вояками УПА, кіно- відеопокази, виставки тощо. Вносячи пропозицію, свободівці сподівалися на підтримку фракції ВО "Батьківщина", яка за підсумками виборів отримала 41 депутатський мандат з 60 і посаду міського голови. Однак у ході обговорення пропозиції частина представників "Батьківщини" висловилася категорично проти того, аби у місті в навчальних закладах проводили бодай зустрічі з ветеранами УПА. Від депутатів пролунали заяви, які відверто суперечать декларованим центральним керівництвом "Батьківщини", котре з метою електоральної вигоди намагається загравати з борцями за українську незалежність. Натомість, депутати місцевих рад, усупереч таким заявам керівництва "Батьківщини" щодо УПА, спільні з фракцією Партії регіонів.

Під час сесії пропозицію Віталія Діденка два рази ставили на голосування, але обидва рази депутати від "Батьківщини", на догоду кільком присутнім на сесії "регіоналам", не підтримали організацію в навчальних закладах міста зустрічей з ветеранами УПА.

Українська правда (свіжа замітка від Ігора Мірошниченка)

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Сьогодні від пана Соболєва пролунала чергова ПОПУЛІСТСЬКА, БРЕХЛИВА заява, що 22 січня на Софіївській площі у Києві опозиція об"єднається і підпише меморандум. Питання тільки, яка опозиція і з ким об"єднається???

29

Коментарі

112.01.12, 23:49

Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.

    212.01.12, 23:56Відповідь на 1 від NAZARR

    Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.Не згоден! Це дві купи лайна з одного хробака!

      312.01.12, 23:59Відповідь на 1 від NAZARR

      Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.Допоки НОРМАЛЬНІ, ПРОУКРАЇНСЬКІ політики не зрозуміють, що об"єднуватися треба навколо України, а не окремих політиків (і якщо Україна має для них ВАГУ, то не ВАРТО зважати на рейтинги, це тимчасове явище......бо дуже вже бояться вони (політики) відверто заявляти, що тимошенко - кремлядська аґЄнтка, зрадниця України, москвинська хвойда, жидівський пройдисвіт....(і втратити її частку лохторату!!!) )

        413.01.12, 00:00Відповідь на 2 від Perovdupu

        Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.Не згоден! Це дві купи лайна з одного хробака!

          513.01.12, 00:00

          Хіба від тієї чужерідної Батьківщини можна очікувати на щось патріотичне?Ця партія ніколи по-справжньому не захищала національні інтереси українців.Мене завжди дратує,коли сектанти-юлефани називають себе націоналістами.Деякі найцинічніші діячі навіть на авку чіпляють портрет Бандери,щоб прикриваючись портретом Героя України співпрацювати з ПРдунами.

            613.01.12, 00:00Відповідь на 3 від Julia Taneta

            Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.Допоки НОРМАЛЬНІ, ПРОУКРАЇНСЬКІ політики не зрозуміють, що об"єднуватися треба навколо України, а не окремих політиків (і якщо Україна має для них ВАГУ, то не ВАРТО зважати на рейтинги, це тимчасове явище......бо дуже вже бояться вони (політики) відверто заявляти, що тимошенко - кремлядська аґЄнтка, зрадниця України, москвинська хвойда, жидівський пройдисвіт....(і втратити її частку лохторату!!!) )ДЯКУЄМ ЗА Ваш патріотизм http://blog.i.ua/user/4400999/ ВСІМ хто наші ДРУЗІ бажаєм ЩАСЛИВИХ СВЯТ І ГАРНОГО 2012року ВАМ ))) ! ЗАХИЩАЙМО козацьку Украіну ))) http://video.i.ua/user/4400999/55777/329419/ Божі люди ми ж одна РОДИНА + РАЗОМ З Христом БОГОМ усі МИ СИЛА +ПЕРЕМОЖЕ УПА+УКРАІНА ))

              713.01.12, 00:02Відповідь на 6 від SOKILDNISТЕR+

              Дякую щиро! Слава Україні!

                813.01.12, 00:04Відповідь на 5 від Davigadoff

                Хіба від тієї чужерідної Батьківщини можна очікувати на щось патріотичне?Ця партія ніколи по-справжньому не захищала національні інтереси українців.Мене завжди дратує,коли сектанти-юлефани називають себе націоналістами.Деякі найцинічніші діячі навіть на авку чіпляють портрет Бандери,щоб прикриваючись портретом Героя України співпрацювати з ПРдунами.Згодна на всі 100 %! І вже ж просили. Там підходить авка Турчінова-губошльопа. Мені здається, що між ними у реальному житті НЕЙМОВІРНА СХОЖІСТЬ.

                  913.01.12, 00:08Відповідь на 2 від Perovdupu

                  Сто разів говорив що БЮТ і ПР - хробаки з однієї купи лайна.Не згоден! Це дві купи лайна з одного хробака!
                  Можна і так.

                    анонім

                    1013.01.12, 00:09

                    По правді сказати, не дуже керівництво БЮТу і декларує вшанування вояків УПА. Я щось не памятаю, аби Багіня чі Пастор були на заходах вшанування вояків УПА чі Холодного Яру. Та й хіба можна таке очікувати від жидів! Та й ніфіга ВАНА не зробила будучі премєром, хоча могла б розпочати виплати воякам УПА, передбачені законом про учасників бойових дій. Так що нічого дивного в позиції хмельницьких БаБтистів. Увесь ПРиБЮТ звичайні совки!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна