Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Путіну не дає спокою Помаранчева революція

Прем`єр-міністр Росії Володимир ПУТІН заявляє, що російські опозиціонери переносять практику «Помаранчевої революції» з України до Росії. (УНІАН) 

«Ми знаємо події Помаранчевої революції в Україні, до речі, деякі з наших опозиціонерів у цей час були в Україні і працювали як радники тодішнього Президента ЮЩЕНКА (радником В.ЮЩЕНКО працював Борис НЄМЦОВ – УНІАН), і вони, природним чином, переносять цю практику і на російський ґрунт», - сказав В.ПУТІН.

Він підкреслив, що щодо кольорових революцій все зрозуміло – це напрацьована схема дестабілізації суспільства, і ця схема з`явилася не сама по собі.

Прем`єр РФ відзначив, що, коли побачив білі стрічки на одязі людей в Москві, то подумав, що це пропаганда боротьби зі СНІДом. «Ось такі, пардон, контрацептиви повісили, тільки розвернули незрозуміло», - сказав В.ПУТІН і додав, що у нього перша думка виникла, що люди борються за здоровий спосіб життя.

В.ПУТІН заявив, що деякі опозиціонери, які закликали людей на мітинг після виборів до Держдуми, кричали на них: «Барани, вперед!». «Це що таке, хіба можна з людьми поводитися як з худобою?», - сказав він. (а.в. Відпрацьвана технологія)

При цьому він заявив, що за участь у мітингу на Болотяній площі навіть гроші студентам платили. «Це нормально, нехай платять, хоч хлоп`ята зароблять трошки, але все ж дозволяти принижувати себе, мені здається, це нижче за гідність», - сказав В.ПУТІН. ( а на підтримку пукіна люди виходили не за гроші, а за покликом серцяrofl)

8%, 2 голоси

32%, 8 голосів

56%, 14 голосів

4%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
22

Коментарі

115.12.11, 12:22

це початок довго-агонізуючого її кінця

    Гість: lkjmn

    215.12.11, 13:23

    Буде в Московії революція, чи не буде - цього мені знати не дано, а гадати не буду. Але такий підйом національної свідомості і гідності викликає повагу і радість за росіян.

      315.12.11, 13:24Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

      Буде в Московії революція, чи не буде - цього мені знати не дано, а гадати не буду. Але такий підйом національної свідомості і гідності викликає повагу і радість за росіян.Згодна. Треба психологічно їх підтримати, щоб не руки не опустилися!!!

        415.12.11, 13:29

        Принаймні дуже хочеться вірити

          515.12.11, 13:30Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

          Буде в Московії революція, чи не буде - цього мені знати не дано, а гадати не буду. Але такий підйом національної свідомості і гідності викликає повагу і радість за росіян.А мені надію за нас...

            Гість: lkjmn

            615.12.11, 13:41Відповідь на 3 від Julia Taneta

            Буде в Московії революція, чи не буде - цього мені знати не дано, а гадати не буду. Але такий підйом національної свідомості і гідності викликає повагу і радість за росіян.Згодна. Треба психологічно їх підтримати, щоб не руки не опустилися!!!
            Душею я з ними!

              Гість: lkjmn

              715.12.11, 13:42Відповідь на 5 від Perovdupu

              Буде в Московії революція, чи не буде - цього мені знати не дано, а гадати не буду. Але такий підйом національної свідомості і гідності викликає повагу і радість за росіян.А мені надію за нас...Я теж сподіваюсь, що прокинеться в людях Українець і уб'є Хохла.

                815.12.11, 13:44Відповідь на 7 від Гість: lkjmn

                  915.12.11, 14:04

                  Стара пісня на новий лад - кагебешний трюк.

                    1015.12.11, 14:08Відповідь на 9 від Мреє DAD

                    Стара пісня на новий лад - кагебешний трюк.Можливо. Але багато людей повірило.
                    Колись же ГЄБЄшнікі заграються і випустять одну маленьку деталь з-під контролю! ( не врахують людський фактор!)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна