хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Росія готує новий політпроект УКРАЇНІ!

Я сьогодні переглянула останні інтерв’ю кількох «українських» екс-політиків, а потім, абсолютно випадково натрапила на публікацію одного російського видання    (наближеного до прем’єра рАсєє Путіна).

Навіть з недуже розвиненими аналітичними здібностями людина, об’єднавши кілька окремих новин, легко зрозуміє, що ТО Є  ЛАНКИ ОДНОГО ЛАНЦЮГА!

Віктор Медведчук пішов з політики у 2007 році. Тоді він покинув лави СДПУ(о) і через рік очолив наглядову раду громадських організацій “Центр правова держава”. 

У 2009 він «голосно ГРЮКНУВ ДВЕРИМА», подавши до суду (ТИСНУТИ)

 Після чого отримав «ХВАЛЄБНУЮ ОДУ» від рАссЄйського прем’єра.(ТИСНУТИ) 

Однак у 2010 році, після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича (після того, як Юлю почали запрошувати до суду) ходили чутки, що “сірий кардинал” Кучми повертається. (тобто, допоки прем’єром була вАна, і країна була під ПИЛЬНИМ її наглядом, Медведчук ( і його куми) могли спати спокійно).

Перша ластівка повернення Медведчука у медіа з’явилася в 2011 році на початку квітня. Тоді прес-служба очолюваного ним центру «Правова держава» поширила коментар Медведчука на заяву радника президента Ганни Герман щодо вимоги до журналістів оприлюднювати свої видатки.

У ньому Медведчук, якого за часів Кучми пов’язували з темниками, давав поради Банковій, як треба чемно поводитися з журналістами. Наприкінці квітня Медведчук опублікував колонку у журналі «Корреспондент» щодо інтеграції України до Митного союзу з Росією.

У пресі з’явилася ціла порція думок Медведчука на цю ж тему. У кількох виданнях була опублікована однакова стаття за авторством Медведчука «Навіщо нам потопаючий Євросоюз», яка є фактичною рекламою вступу України до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

У цьому матеріалі Медведчук, який має в кумах Володимира Путіна та дружину Дмитра Медведєва Світлану (хрещені батьки його молодшої доньки Даринки), пропонує керівництву України відмовитися від євроінтеграції та піти на зближення зі східним сусідом. 30 травня 2011  В УП зявилась ще одна цікава добірка : «Медведчук виходить з тіні - готується до виборів?» (ТИСНИ) А  нещодавно, 26.11.2011, випадково чи навмисне в одній публікації УП наче «між строчечно» зазначено, що: ….джерело газети в оточенні екс-глави адміністрації президента Віктора Медведчука повідомило, що він може повернутися в парламент через новий політичний проект.

"Віктору Володимировичу, на відміну від його колишнього патрона, не дуже цікаво йти просто депутатом, проте з дуже великою ймовірністю можна сказати, що він готує своє повернення через новий політичний проект", - сказало джерело. (ТИСНИ)

У регіональних виданнях сміливіше пишуть про повернення Медведчука... (ТИСНИ)

І Путін мав необережність висловитися з приводу нового ПОТУЖНОГО політичного проекту в Україні…

 

22

Коментарі

анонім

12.12.11, 16:08

Нодоело это трансазиатское жидовство

    анонім

    22.12.11, 16:15

    Це Медведчуком хочуть Овоща замінити? ЮВТ лілпутік списав з рахунку? Хоча цілком логічно -- дідько його занє що вона там Овощеводам розповіла та передала. Та і в плані вибудови корупційних тем ЮВТ вже не має інтересу, адже тепер буде під пильним наглядом. Та й втратила, швидше за все, всі свої газові активи!

      32.12.11, 17:04

      ТРАГІКомедія ПРодовжується і роль ЗЕКА Моргунова грає ПЯНУКовоч а БАЛбеса Нікуліна гримасить ХАЗАРов ну а ТРУСА ВіЦІНА втілює ТиГБко ! ТУТ згідно сценарію ми офіцери УПА НАСТОЙчІВО пропонуєм затвердити на роль КАВКАЗКОЙ пленніци жидЮЛЮ Грігян а на ШУРІКА легендарного ЧЕКіста Вовочку ПУТІНА а ВОДІТЕЛЯ\уколРОБИТЕЛЯ негра Обаму або жида Медведева ..НУ А на роль ЖЕНІХА І СТАРОГО комуняки ПеРелюбника пропонуєм хероя 666Ру незабутнього БОЖИМ плювком на лисині поміченого Генерал сексотКПССа Мішку ГОРБАЧОВА ! КОМЕДІЯ буде ЧУДОВА ! Слава веселій УКРАІНІ ! Прости БОГ що в пятницю\піст смішне пишем але ж сміємось над КГБісами та ЦРУлями та іншими чортами які хочуть бути над нами панами http://www.youtube.com/watch?v=Sh7bMeXbBqw&feature=related Забери іх Боже скорше з ВЕДМЕДЧУКОМ+ВСІХ до ПСІВ ЯМИ

        42.12.11, 17:20Відповідь на 2 від анонім

        Ведмедчук + ТИМошенниця+ТИГІБКО та окремі ВОЖДІ ПАРТІЙ Й РУХІВ це ж одна КАМСА ФСБанда і ХАМ то просто зек ссучений а Ведмедчук це та сволота яка разом з МАРЧУКОМ винна в смерті Стуса +ГОНГАДЗЕ й багатьох інших ! ПРОТИ ВЕДМЕДЧУКА за Божим наказом НАШ Дмитро ЧОБІТ написав книгу" НАРЦИС " а потім проти той КПССшлюхи щей три книги " МАКУХИ " де фактажем доказав що це діти й внуки жидокацапів КАТІВ Украіни! І ЯКЕ ДЕРЕВО такий згідно Божоі волі є плід ! НЕ можуть ці бузини родити плоди ДОБРА для УКРАІНИ бо це діти тьми сатани проти яких затято МАЄМ БОРОТИСЬ ми діти СВІТЛА ! ВІН Й ВАНА це генерали ФСБісів жидомасонів над якими керує тайний ГЕНЕРАЛІСІМУС ВОВКА юліПУКІН ІХ головна мета поділити УКРАІНУТігібко не вліз в ПРдуни от і сунуть ВЕДМЕДЧУКА вонищоб була ЯВНА війна ;

          52.12.11, 17:26

          Слава ІСУСУ ! НАЙКРАЩІ побажання ВАМ ЮЛЯ Ви знов зготували проти ворогів УКРАІНИ суперкулю ! ТОЖ ЩИРО ми козаки УПА дякуєм ВАМ та множим це ВАШЕ СОВІСНЕ Й МУДРЕ писання на інші сайти ЩАСЛИВО З БОГОМ ! Слава УКРАІНІ Превелика шана мила сестро ВАМ і всім хто з нами козаками нині МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! СЛАВА Націі

            Гість: R0mmel

            62.12.11, 17:39

            так в нас народ, нажаль, тупий і обмежений. Їм молдавана Бібіпку підсовують, і вони голосують за "маладова, харізматічнава рєфарматара". І так само і Медведчука схавають, коли що.

              72.12.11, 17:46Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

                82.12.11, 17:56Відповідь на 6 від Гість: R0mmel

                так в нас народ, нажаль, тупий і обмежений. Їм молдавана Бібіпку підсовують, і вони голосують за "маладова, харізматічнава рєфарматара". І так само і Медведчука схавають, коли що.Згоден схавають. А якщо,ще дасть по кіло гречки,пляшкі олії та бляшанці бичків,то ще й Яника з Юлею пережене.

                  92.12.11, 18:30Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                  НАВІКИ разом будьмо ПРОТИ КПССів

                    102.12.11, 18:39Відповідь на 1 від анонім

                    Нодоело это трансазиатское жидовствоВ ТОЧКУ!!!
                    Тольк тут уже больше похоже на МИРОВОЕ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна