хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Або ВАНІ Ахвігєлі, або ВАНІ Аблохалісь!!!

Російський Центробанк зобразив на пам'ятних монетах російських танкових військ український танк

Центральний банк Росії випустив пам'ятні монети з дорогоцінних металів номіналом 1 рубль серії "Збройні сили Російської Федерації" (Танкові війська), на яких розмістив зображення українського танка "Оплот". На це у своєму блозі звернув увагу користувач Живого Журналу szhaman. Відповідно до повідомлення Центробанку РФ, планувався випуск двох різних монет в рамках проекту з танкових військ - на одній повинен був бути зображений перший радянський танк, на другій - сучасний російський.

"Я спорю на що завгодно, що художникові було просто в лом шукати зображення сучасного танка у всяких каталогах і альбомах. Він просто вбив в Google "сучасний танк" і першу картинку в пошуку намалював на монеті", - пише блогер. При цьому szhaman продемонстрував, яку фотографію видає розвідувач на цей запит - нею виявився український Т-84 "Оплот". Саме ця фотографія й була використана недбайливим дизайнером для виготовлення пам'ятної монети. "Зверніть увагу на дуже характерні низькі екрани, що прикривають гусениці, - у російських танків таких немає", - додав він.

23

Коментарі

16.11.11, 23:54

Так це добре!!! Розуміють, що наші танки кращі!!!

    27.11.11, 00:04

    У Кацапів так завжди.Все що гарно зроблено привласнюють собі,а своє лайно на зразок ЧАЕС,перекладають на інших.Всіх видатних українських вчених та діячів культури,що народились і виросли на Україні,і які при СРСР були переведені до московії,зараз Раша називає росіянами.

      37.11.11, 08:42

      Аблахалісь.

        47.11.11, 08:44

        Десь бачила їх танки - гумові, надувні, не дуже підходящі об'єкти для монети.

          анонім

          57.11.11, 09:05

          Раніше прочитав це повідомлення в фейсбуці. Ну і пошукав опис танку в мережі. Вийшов на кацапський сайт, а там порівняння нашого танку з Т-90. Виявляється наш у всих компонентах кращий, але у москалів є одна перевага, так вони стверджують, що перекриває всі наші. І це -- кондиціонер! Виявляється, для покупців з спекотних країн до дупи бойові характеристики танку, головне аби екіпажу було комфотно.

            67.11.11, 09:33Відповідь на 4 від Люстерко

            Десь бачила їх танки - гумові, надувні, не дуже підходящі об'єкти для монети.Так, так! Не естетично якось виглядає!

              77.11.11, 09:34Відповідь на 5 від анонім

              Раніше прочитав це повідомлення в фейсбуці. Ну і пошукав опис танку в мережі. Вийшов на кацапський сайт, а там порівняння нашого танку з Т-90. Виявляється наш у всих компонентах кращий, але у москалів є одна перевага, так вони стверджують, що перекриває всі наші. І це -- кондиціонер!Виявляється, для покупців з спекотних країн до дупи бойові характеристики танку, головне аби екіпажу було комфотно.Як казав Задорнов "НУ ТУПИ-И-И-И-Є"

                анонім

                87.11.11, 09:39Відповідь на 6 від Julia Taneta

                А головне -- гламурненько!

                  97.11.11, 10:04

                  наш лучший

                    107.11.11, 10:21Відповідь на 2 від Davigadoff

                    У Кацапів так завжди.Все що гарно зроблено привласнюють собі,а своє лайно на зразок ЧАЕС,перекладають на інших.Всіх видатних українських вчених та діячів культури,що народились і виросли на Україні,і які при СРСР були переведені до московії,зараз Раша називає росіянами.... це вже не кажучи про нашу самоназву Русь і ще ще багато що!...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна