хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Янукович: Основне завдання чинної влади - поліпшення життя грома

Янукович: Основне завдання чинної влади - поліпшення життя громадян
               
  Основним пріоритетом діяльності влади є поліпшення життя громадян.
Про це заявив Президент України Віктор Янукович. "Головною метою всього, що ми робимо, є поліпшення життя людей. На першому місціполітика, спрямована на подолання бідності", - зазначив В. Янукович.

Президент переконаний, що першочерговими завданнями влади є підвищення рівня життя незахищених верств населення, створення нових робочих місць.

"Перше, що ми повинні зробити - підвищити рівень життя бідних людей, дати робочі місця молодим, щоб вони могли забезпечити свою сім'ю. Створити умови для всіх, хто здатний працювати. Щоб у людей були мотивації працювати, і вони завжди отримували гідну заробітну плату" , - підкреслив Президент.

"Справедлива політика держави повинна бути в основі пріоритетів, про які я говорю постійно", - резюмував Віктор Янукович.
11

Коментарі

14.08.11, 17:58

Щось не подобається мені його заява... Один сказав, що капуста дорожчати не буде... Через неділю... Самі знаєте, що відбулось. Потім кабмін сказав, що презервативи не дорожчатимуть... На наступний день... А тепер цей, покращуватель життя... Щось не подобається мені його заява!!!

    Гість: ТарасЧупринка

    24.08.11, 20:47Відповідь на 1 від Brom_83

    Хтось із російських класиків сказав "Послушай, ври - но знай же меру!"
    Ці слова влучно, як нідокого іншого, відносяться до усієї партії рецидивістів і її предводителя - межигірського козла.Від цієї скотини усього можна чекати.

      Гість: Лютый Гриня

      35.08.11, 06:50

      Казати- не значить виконувати...Все, що ця влада обіцяє - виконується з точністю до навпаки. Не тіште себе ілюзіями про покращення життя.....

        45.08.11, 08:09Відповідь на 2 від Гість: ТарасЧупринка

        Хтось із російських класиків сказав "Послушай, ври - но знай же меру!"
        Ці слова влучно, як нідокого іншого, відносяться до усієї партії рецидивістів і її предводителя - межигірського козла.Від цієї скотини усього можна чекати.
        А тепер він (янук) взагалі стримуватись не буде. Йому навіть суд дозволив брехати.

          55.08.11, 08:34Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

          Казати- не значить виконувати...Все, що ця влада обіцяє - виконується з точністю до навпаки. Не тіште себе ілюзіями про покращення життя.....Навіть і спроби не робив тішитись мріями про покращення при цій владі.

            Гість: Лютый Гриня

            65.08.11, 08:38Відповідь на 5 від Brom_83

            Казати- не значить виконувати...Все, що ця влада обіцяє - виконується з точністю до навпаки. Не тіште себе ілюзіями про покращення життя.....Навіть і спроби не робив тішитись мріями про покращення при цій владі.На судьби наші наплювать,Нас так багато,навіть лишні.Нас поодинці б розірвать,І потовкти як стиглі вишні.

              75.08.11, 08:41Відповідь на 6 від Гість: Лютый Гриня

              Саме противне, що так і роблять. Рвуть по одинці і наплювати їм на всіх нас. А ми ще і додаємо... Ніяк не можемо зрозуміти, що розподіл на Схід і Захід йде з верхівки і навмисно!!!

                Гість: lkjmn

                85.08.11, 14:12

                Він вільна людина і може патякати все, що прийде йому в черепну коробку. Суд звільнив його від виконання обіцянок.

                  Гість: lkjmn

                  95.08.11, 14:14Відповідь на 1 від Brom_83

                  Щось не подобається мені його заява... Один сказав, що капуста дорожчати не буде... Через неділю... Самі знаєте, що відбулось. Потім кабмін сказав, що презервативи не дорожчатимуть... На наступний день... А тепер цей, покращуватель життя... Щось не подобається мені його заява!!!Я, як народжений в сересере, можу запевнити, що коли уряд обіцяє стабільність, буде нестабільність, а якщо обіцяє покращення - ховайся!

                    105.08.11, 17:49

                    Як кажуть... хтось там домяукався... А ХВедорович, добалакається!............

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна