Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Промова Сталіна від 19 серпня 1939 року

В минулій замітці ми мали змогу послухати Адольфа Гітлера щодо причин нападу на СССР.

А зараз повернемось трохи раніше, а саме 19 серпня 1939 року на зібрання Політбюро ЦК ВКП (б) і комінтерну, і подивимось на слова товариша Сталіна і як він пояснював підписання пакту Молотова-Ріббентроппа:

«Сейчас критической фазы достиг вопрос: война или мир. Мы абсолютно уверены, что в том случае, если нами будет заключен договор о взаимопомощи с Англией и Францией, то Германия будет вынуждена смягчить свои претензии к Польше. В этом случае, возможно, будет избежать войны. И последствия этого будут для нас весьма опасными. В противном случае, если мы заключим пакт о ненападении с Германией, она, безусловно, нападет на Польшу, и в этом случае вмешательство Англии и Франции на стороне Польши неизбежно. В этом случае мы имеем все шансы остаться в стороне со всеми вытекающими из этого выгодами. В связи с этим понятно наше решение принять предложение Германии о заключении пакта, а представителей Англии и Франции вежливо отправить по домам. Мы в высшей степени заинтересованы в том, чтобы в Европе началась война между Германией и англо-французским блоком и чтобы эта война длилась как можно дольше, чтобы воюющие стороны полностью исчерпали бы свои ресурсы. За это время мы должны интенсифицировать нашу работу в воюющих странах с тем, чтобы мы были полностью готовы к тому, что произойдет по окончании войны»

Джерело Christian Zentner/ CHRONICK ZWEITER WEKTKRIEG / Otus Verlag AG, St.Gallen

Шкода, що ми вже не зможемо запитати товариша Сталіна, що мало відбутися, після того як Німеччина вичерпала б свої сили?
22

Коментарі

124.06.11, 22:13


Можливо так, маленькими порціями... десь, комусь нарешті дійде

    Гість: ТарасЧупринка

    224.06.11, 22:19Відповідь на 1 від Julia Taneta

    Голубий лохторат може вимерти, але неможе перестати бути голубим лохторатом.

      324.06.11, 22:27Відповідь на 1 від Julia Taneta


      Можливо так, маленькими порціями... десь, комусь нарешті дійде

      Сподіваюсь, що таки дійде

        Гість: R0mmel

        424.06.11, 22:33

        цілком логічний "пріквел" до вчорашньої статті

          524.06.11, 22:33Відповідь на 2 від Гість: ТарасЧупринка

          Я бачила, вже розповідала колись, людей, які голосували не за Януковича, а голосували ПРОТИ ТИМОШЕНКО.
          Ці люди не ідіоти. Їм можна донести правдиву історію України... Толерантно, грамотно, помірковано, не нав"язливо.... Так, як це робить наш Друг, Lost_paradise!!!

            624.06.11, 22:34

            Московити і іх злі діти та іх запроданці з інших вір та партій і наброду та проокупаційних владних та правоохоронних інстанцій а також армійців ЩЕ ВИЯВЛЯТЬ СЕБЕ БІЛЬШЕ ЯК ЛУКАВІ Й ГОЛОВНІ ВОРОГИ нашого Народу й УКРАІНИ ! ВІРИМ що ПУТІНСЬКА ГУНДЯЄВСЬКА імпермаскалсатанинська банда буде ОБОВЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕНА до 2013 РОКУ нами козаками й друзями УПА з БОЖОЮ І ВОСКРЕСЛИХ ГЕРОІВ ХРИСТА допомогою не лиш в Украіні а по всім світі ! http://blog.i.ua/user/2689697/ Щасливо ВСІМ ХТО ЗА УПА проти імперзла ! СОВІСНО приєднуйтесь словом+ молитвою+коштом +справою за все те що робить УНРУх і умножаймо СВЯТИЙ Дух і СВЯЩЕННИЙ ЧИН боротьби за волю й щастя нашоі нескореноі Націі та всіх дружніх нам людей й народів світу ! ВСЬОГО КРАЩОГО ВСІМ ХТО Є ДРУГ УПА ! ТРИМАЙМОСЬ ЯК СОКОЛИ ПРОТИ ВСІХ ЗМІІВ ЗЛА

              724.06.11, 23:34

              Окрім цинічного відношення до народів.які мають страждати від війни.не менш важривим є ще одна малопомітна деталь-настанова Сталіна *интенсифицировать нашу работу в воюющих странах с тем, чтобы мы были полностью готовы к тому, что произойдет по окончании войны»*.Не пустопорожні промови,а організовани робота профільних структур по розширенні впливу на процеси всередині інших держав для власної вигоди.У нас же навіть мізерні можливості держбезпеки вести комплекс дій зменшені невіглаством більшості керівників держави,в тому числі кадровим.Фахові люди усунені від прийняття рішень,які мали б працювати на українську державу.Результат-серйозні проблеми в багатьох визначальних напрямах і здача державних інтересів.

                824.06.11, 23:39

                Насправді, ніхто - ні Гітлер, ні Сталін на широку публіку своїх основних планів не розголошували. "Родзинка" завжди залишалася поза кадром. Навіть на цьому збіговиську комуняк Сталін доволі розпливчасто змалював перспективний план...

                  925.06.11, 12:19Відповідь на 2 від Гість: ТарасЧупринка

                  Голубий лохторат може вимерти, але неможе перестати бути голубим лохторатом.Це така порода людей! Вони нездатні прочитати поспіль більше 7 слів, це вони розписуються на форумах "многА букаф НЄ АСІЛІЛ", тому вони так полюбляють короткі гасла, але через свою тупість нездатні аналізувати виконання тих гасел. Вони ще й сьогодні ВПЕВНЕНІ, що в СРСР виконувався принцип "Заводи - робочим, землю - селянам". Вони завжди були "опорою" комуністів, зараз вони складають ще й "кістяк" вітренківців та різноманітних "руських блоків"!
                  Ну і цей "прошарок" безумовно віддано зберігає вірність "Партії Регіонів". Через свою тупість саме вони перебувають у найгіршому матеріальному стані, але іхня відданість "сваєму пацану" просто дивує.

                  Ющенко теж добряче приклав руки до загальної зневіри...

                    1025.06.11, 17:56

                    Тім, кому досі не дійшло, НЕ ДІЙДЕ до гробової дошки. Згадайте аазіса...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна