хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

По моєму - це головна причина безладів у Львові!

Костусев: Одесса готова принять матчи Евро-2012 на высочайшем уровне

В случае необходимости Одесса готова принять матчи "Евро-2012" на высочайшем уровне, заявил мэр Одессы Алексей Костусев.

Комментируя заявление председателя оргкомитета "Евро-2012" Маркияна Лубкивского о том, что Одесса сегодня не готова и не сможет подготовиться за год до турнира, Костусев отметил, что географически выгодное расположение, существующая инфраструктура гостиничного хозяйства, мест отдыха и развлечений Одессы, как курортного центра, во многом превосходит города, принимающие Евро-2012.

"Что касается возможности подготовки Одессы, могу сказать, что на сегодняшний день полным ходом идут работы по строительству современного стадиона, открытие которого планируется уже в сентябре ко Дню города. Кроме того, реализуется проект модернизации Одесского международного аэропорта, после чего транспортный комплекс обретет статус международного транзитного аэропорта первой категории. Запланировано, в частности, строительство новой взлетно-посадочной полосы. Уверен, что если Одессе доверят проведение Евро-2012, то мы проведем его на высочайшем уровне", - подчеркнул Костусев.


94%, 16 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

119.05.11, 09:49

Від цієї українофобської банди можна навіть чекати вибухів у Львові, там же в міськраді весь кримінал зібрався, всі лідери ОПГ.

    219.05.11, 09:49

    Я так и думала.
    Ведь политики в чистом виде не бывает.
    Вот жеж гады!
    Хитровжаренные.

      319.05.11, 10:34Відповідь на 2 від Мари_НКа

      Завжди, усюди на першому місці були гроші!!!

        419.05.11, 17:45

        Одеса заздрить лаврам Нью-Васюків

          519.05.11, 21:37

          Вони ще й не на таке здатні!

            620.05.11, 07:45

            Не суть важно где пройдет Евро - везде будет провал.

              720.05.11, 08:52

              У Львові знали, що донецька комуністична, проросійська влада та зброд сіоністських олігархів та їх прислужників, які стали народними депутатами не за волевиявленням українського народу планують провокації, щоб дискредитувати націонал-патріотичні сили Західної України, але чомусь ВО Свобода піддалася на цю провокацію. Навіщо було їм одягати маски та кидати димові шашки?! Достатньо було б продемонструвати патріотичні лозунги та антикомуністичні гасла. У 2-й Світовій війні загинули понад 70 млн. людей. СРСР втратив 30 млн, Україна 10 млн, тому день роковин – 9 травня ні в якому разі не може бути святом. В цей потрібно приходити могил, пам’ятників, обелісків ставити свічку, вінки і молитись. Наша влада навпаки цей день застосувала провокацію, щоб дискредитувати Україну.

                Гість: Лютый Гриня

                820.05.11, 09:21Відповідь на 7 від ОЛЕКСА ДОВБУШ

                У Львові знали, що донецька комуністична, проросійська влада та зброд сіоністських олігархів та їх прислужників, які стали народними депутатами не за волевиявленням українського народу планують провокації, щоб дискредитувати націонал-патріотичні сили Західної України, але чомусь ВО Свобода піддалася на цю провокацію. Навіщо було їм одягати маски та кидати димові шашки?! Достатньо було б продемонструвати патріотичні лозунги та антикомуністичні гасла. У 2-й Світовій війні загинули понад 70 млн. людей. СРСР втратив 30 млн, Україна 10 млн, тому день роковин – 9 травня ні в якому разі не може бути святом. В цей потрібно приходити могил, пам’ятників, обелісків ставити свічку, вінки і молитись. Наша влада навпаки цей день застосувала провокацію, щоб дискредитувати Україну.Підтримую

                  920.05.11, 11:38

                  Будівлі та інфраструктури, аеропорти та готелі – це останнє, що мусить мати місто обране представляти честь держави. Чемпіонат 2012 – це не гроші!!! Чемпіонат 2012 – має показати світові обличчя держави України!!! Це величезна відповідальність. Люди їдуть на чемпіонат не лише дивитися футбол. Їм цікаво почути місцевий діалект, може й трохи записати його, щось вивчити, хоч пару слів, на пам'ять. Людям цікаво купити свіжу газету, скажімо українською мовою, щоб глянути як пишуть місцеві, про що? Тим більше, в час комп’ютерних технологій перекласти будь- який текст не складно. Де вони в Одесі куплять українську газету? Купи репортерів будуть знімати все і вся. Що можна фотографувати у Одесі?

                    1020.05.11, 11:53

                    Зробити світлину пам’ятника збоченцю Леніну, через якого була знищена Росія, УНР, постала СССР, яка зґвалтувала, привласнила пів-Європи? ЇЇ можна зробити в селі Луговка. Найновіший пам’ятник профурі Катерині, що знищила Запорізьку Січ, який встановили тубільці з вдячності за своє знищення та закріпачення?
                    Зараз час відео-технологій. Тисячі людей приїде до міста українського. Більшість приїзжих навряд чи виявиться москалями. Сподіватися треба і культурних людей, що перед поїздкою наймуть репетитора, та трохи вивчать українську мову. Можливо, хтось і з бізнесменів схоче не лише приємно провести час, але і провести «розвідку». Прикинути, де, у що в Україні можна вкласти гроші. Приїде знаючи вже українську мову, або з перекладачем з української на його рідну мову. І...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна