Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Заява політув‘язненої Ганни Сінькової

Рішення Верховної Ради про вивішування червоних радянських прапорів є наругою не лише над національною гідністю українців, але й блюзнірством щодо ветеранів та людей, які пережили війну. Прапори буде вивішено в містах, які розбомбила саме радянська авіація. А населення, що пережило окупацію, було піддано репресіям і переслідуванням.

Замість вшанування пам‘яті воїнам нам підсовують культ сталінізму. Замість перепоховання загиблих за християнським звичаєм — поганський культ сатанинських капищ із вічним пекельним полум‘ям.

В день, коли всі ми згадуємо за безпрецедентне винищення українців як німецькими, так і не меншою мірою радянськими генералами, неприпустимим є використання радянської символіки. Справжні фронтовики, а не бійці заградотрядів та «винищувальних батальйонів по ліквідації незаконних формувань», ніколи не мали сентиментів до радянської символіки.

Мене облудно звинувачують в оскверненні неіснуючих могил. В той же час, ВР оскверняє пам‘ять мільйонів і мільйонів українців, замучених більшовиками до, під час та після Другої Світової війни. Так званий «прапор перемоги» був прапором окупації для України, Прибалтики, Польщі, тих народів, які були окуповані більшовиками, незважаючи на те, що вони теж боролися з нацизмом.

Українські патріоти повинні розуміти, що вони мають справу не з політичними опонентами, а з окупантами. Рішення ВР \»Про Заяву Верховної Ради України \»До 65-ї річниці Нюрнбергського трибуналу над фашистськими злочинцями\» покликане відбілити совєтізм. Всупереч позиції Парламентської асамблеї ОБСЄ, яка ще в 2007 році виступила із резолюцією, що прирівнює сталінізм до нацизму і закликає до міжнародного осуду тоталітарних режимів.

Перші два роки Другої Світової війни нацисти й більшовики були союзниками. Тож аморальними є намагання виправдати СРСР за розв`язування Другої світової, і тим самим виправдати сталіністів, їхніх посібників за вчинені страхітливі злочини проти людства. Дуже символічно, що рішення про використання радянських прапорів Верховна Рада прийняла у середу Страсного тижня, коли християни згадують зрадництво Іуди.

Політв'язень Ганна Сінькова (1991 р.н.), член Національної спілки театральних діячів, була арештована 29 березня 2011 року. Її обвинувачують за ст. 297 ч.2 (Наруга над могилою, від 3 до 5 років ув'язнення) за участь у мистецькій акції зі смаженням яєчні на «вічному вогні» в столичному «Парку слави». Наразі утримується в Лук'янівському СІЗО.

27

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

124.04.11, 23:45

это понятно,что красная тряпка это знак палачей и людоедов.но что делать если в парламенте сидят дети и внуки палачей.

    анонім

    224.04.11, 23:46

    Я бажаю щоб ця червона шмата щезла з наших вулиць

      324.04.11, 23:48Відповідь на 1 від Гість: ГарбуЗЕК

      Що вже теж стали катами. Не можемо цього забувати, коли виставлятимемо загальний рахунок.

        Гість: front242

        424.04.11, 23:49

        Все ж таки яєчня то вже перебір. Хоча, може у її віці саме так потрібно реагувати.

          524.04.11, 23:53

          Треба ініціювати поскоріше Нюрнберг 2 - тоді комуністична зараза і її атрибутика щезне не тільки в Україні, а в загалі з лиця Землі!

            624.04.11, 23:55

            В середньовіччі кат одягав червону мантію і ковнак на голову з прорізом для очей !

              725.04.11, 00:08Відповідь на 4 від Гість: front242

              Можливо цей юнацький епатаж і був необхідний, щоб привернути загальну увагу до проблеми окупації №3 - прихід совєтів на місце нацистів (№2)

                825.04.11, 00:19

                "Прапори буде вивішено в містах, які розбомбила саме радянська авіація."
                значит дело было так: советская авиация разбомбила тысячи городов, запустила туда гитлеровцев и ещё рахз разбомбила когда их от туда выкуривала
                мозг у автора отсутствует

                  Гість: front242

                  925.04.11, 00:22Відповідь на 8 від Panya


                  значит дело было так: советская авиация разбомбила тысячи городов, запустила туда гитлеровцев и ещё рахз разбомбила когда их от туда выкуривала
                  Саме так, Ви все правильно виклали.

                    Гість: NoTaRь

                    1025.04.11, 00:25Відповідь на 8 від Panya

                    признайся, що девушка тобі подобається русская по происхожденгию, вообще то

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна