хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

у Януковича неточно цитують сенатора Сешнза

Сенатори США закликають владу України до демократичної реформи та висловлюють занепокоєння станом свободи преси.

Про це УНІАН повідомили у Відділі преси, освіти і культури Посольства Сполучених Штатів Америки.

Як зазначається в повідомленні, делегація сенату США на чолі із заступником лідера сенатської меншості Джоном КАЙЛОМ, до складу якої також входили сенатори Джефф СЕШНЗ, Майк КРАПО та Рон ДЖОНСОН, відвідала Київ 16-18 квітня. У ході візиту делегація мала зустрічі з міністром закордонних справ Костянтином ГРИЩЕНКОМ, главою Адміністрації Президента Сергієм ЛЬОВОЧКІНИМ, опозиційними лідерами Юлією ТИМОШЕНКО та Арсенієм ЯЦЕНЮКОМ і з представниками громадянського суспільства.

Сенатори підкреслювали, що хотіли б, аби Україна досягла успіху, і для цього вона має швидко рухатися вперед із реформами, включаючи економічні, судові та антикорупційні заходи. Це привабить закордонний капітал і підштовхне життєво необхідне економічне зростання.

Американські сенатори також висловили українським посадовцям своє занепокоєння з приводу погіршення інвестиційного клімату і назвали низку прикладів, коли з американськими фірмами, включно із тими, що працюють у зерновому секторі, поводяться не справедливо, зазначили в Посольстві.

Делегація також зустрілася із старшим редакторським складом газети «Київ Пост» і вислухала інформацію про нещодавні події, які призвели до звільнення головного редактора Брайяна БОННЕРА і наслідкового страйку більшості колективу «Київ Пост». Сенатори висловили уряду серйозну стурбованість, що звільнення Б.БОННЕРА підриває свободу преси. Активна незалежна преса є обов’язковою умовою успіху демократії, наголосили вони.

Крім того, у Посольстві США зазначають, що прес-служба Президента України і деякі засоби масової інформації поширили цитати висловлювань сенатора Дж.СЕШНЗА, у яких допущено неточності. Як підкреслюється в повідомленні, сенатор рішуче заохочував демократичні реформи і економічне зростання на основі міцного верховенства права в Україні.

Як повідомляв УНІАН, за даними прес-служби Президента України, делегація Сенату США відзначила прогрес у впровадженні в Україні реформ. «Хочу відзначити значний прогрес у розвитку України і у впровадженні реформ», - цитувала прес-служба сенатора Дж.СЕШНЗА.

11

Коментарі

118.04.11, 12:54


А чому ж тут дивуватися??? Тут бачу, а тут не бачу, тут чую, а тут не чую...
Прохфесіонали, однако!

    218.04.11, 14:07Відповідь на 1 від Perovdupu

    Найцікавіше, що мене це вже не дивує... Поступово нас привчають до того, що брехня від влади - це :"так і должно бути..."

      Гість: ТарасЧупринка

      330.04.11, 21:58Відповідь на 2 від Brom_83

      Партію рецидивістів пропоную відтепер називати партією рецидивістів і брехунів.

        41.05.11, 16:36Відповідь на 3 від Гість: ТарасЧупринка