Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Спільна Справа заперечує наявність будь-яких одіозних спонсорів



 
Громадянський рух Спільна Справа ніколи не одержував фінансової підтримки від Джорджа Сороса або Бориса Березовського. Будь-які інсинуації на цю тему – брудні технології, спрямовані на дискредитацію руху.

Про це заявив лідер організації Олександр Данилюк, коментуючи публічні висловлювання голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що Джордж Сорос виділив кошти для підготовки «групи молодих хлопців», які могли б в Україні запускати процеси по Північно-Африканському сценарію, а також заяви інкогніто із фракції ПР, чиї слова процитувала газета «Сегодня» 14.04.11 у матеріалі «Регионал: в Украине готовят Ливию-2», про фінансування Соросом і Березовським групи Данилюка, у т.ч. на «податковому Майдані».

«Заяви Єфремова і його колег – неправда від першого до останнього слова. У цих людей або істерика, або дуже погані консультанти і політтехнологи. Я офіційно заявляю, наш рух ніколи не одержував фінансової допомоги від жодної вітчизняної або закордонної партії, організації, компанії, фонду, не кажучи вже про таких осіб як Сорос або Березовський», – підкреслює О.Данилюк.

Він стверджує, що не було також ніяких переговорів або консультацій на цю тему, оскільки, за його словами, не було подібних намірів.

«Наші єдині спонсори – це однодумці й активісти – громадяни України, які надають нам матеріальну й волонтерську підтримку. Деякі з них є власниками середнього або дрібного бізнесу, інші – наймані працівники, є держслужбовці. Частину коштів ми одержуємо анонімно, їх кладуть на банківський рахунок. На сайті руху Спільна Справа є всі реквізити для перерахунку коштів. Це різні суми, частіше зовсім невеликі, видно, що щиро хочуть допомогти і дають скільки можуть. В Україні багато нормальних небайдужих людей, які до смерті втомилися від того, що відбувається в країні. Нам не вистачає цих коштів для повноцінної діяльності, але є незалежність і немає ніяких контрактів. Це головне», – зазначає лідер руху.

Також він вважає, що якщо Єфремов хоче «зберегти обличчя, наскільки це можливо в даній ситуації», він мусить розкрити особи народних депутатів від Партії регіонів, які дозволили собі поширювати неправдиву інформацію про рух Спільна Справа і про нього, Данилюка, особисто.

«Або Єфремов це зробить, або ми самі встановимо, хто це заявив. Робота в цьому напрямку ведеться. У цієї людини або людей буде можливість вибачитись перед нами публічно. Інакше буде суд», – резюмував О.Данилюк.


Прес-служба громадянського руху Спільна Справа
21

Коментарі

115.04.11, 22:59

    Гість: RealSam

    216.04.11, 01:02

    " У цих людей або істерика, або дуже погані консультанти і політтехнологи."- А в НИХ взагалі хоч ЩОСЬ добре може бути? Впринципі?

      316.04.11, 17:03

      У кого чего болит, тот о том и говорит! Очевидно, регианальная свора как раз больше всего боится повторения в Украине египетских или ливийских событий. Так как понимает, что тогда их не спасут ни судьи, ни прокуроры, ни милиция...

        416.04.11, 20:29

        Тільки недалекоглядні читачі можуть подумати, що слова, які "виходять" з ПР можна сприймати серйозно.

          516.04.11, 21:56Відповідь на 4 від Brom_83

          +100%