хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Є Свобода - Україна буде!

Святковий 36-й з'їзд Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" присвячений 25-й річниці створення партії відбувся у Києві 30 вересня 2016-го року під гаслом:

"Є Свобода - Україна буде!"


Переглянув романтичне україномовне кіно “Вбий мене ніжно”. Не для дітей.

http://uaonlinefilms.com/publ/vbij_mene_nizhno_killing_me_softly_2002_ukrajinskoju_onlajn/4-1-0-6800

На 33-й хвилині, показано дії молодого януковича “в справі”. У Сполучених штатах Америки, або Великобританії, за вбивство такого покидька поліція лише ставить кілька запитань. Лише підбурені “старшим” братом українці додумалися обрати подібного покидька на пост Президента країни, чим завинили перед Богом і несуть спокуту. Але й до сьогодні, часом чути: “За Януковича було краще”. А те, що тоді, у Верховній Раді України, кожен дванадцятий депутат був свободівцем, тобто жорстко стояли за всіх українців, коли треба було навіть блокували трибуну, не даючи прийняти антиукраїнські закони.

Врешті-решт херой-Янукович накивав п’ятами, в справу втрутилася обрізана Російська Імперія, що сама себе називає РФ. Та Верховна Рада була неспроможна будь-що зробити, для оборони України. Свобода ініціювала перевибори. А українці обрали роги, чи вила з самопоміччю.

Відтепер лише кожен дев’яностий депутат Верховної Ради України є свободівцем.

Тобто лише кожен дев’яностий депутат переймається долею українців, бо свободівці є націоналістами (націоналісти — патріоти української нації, борці за її світле майбутнє і сьогодення).

Решта депутатів переймається долею поляків у Другій Світовій війні, долею росіян, виборами в Сполучених Штатах Америки, запобігають перед МВФ, німцями, французами та опікуються власними статками. Навіть на Російсько-українську війну, вони дивляться користуючись очима німців, французів, або й росіян, та зневажливо її називають АТО. Лише інколи користуються гарними гаслами про людське око.


Зрозуміло, що і вина свободівців є в тому, що рейтинг їх завалився. Забагато свободівців поклали власні життя в боротьбі за Україну українську, захищаючи її від внутрішніх і зовнішних окупантів. І попутники-союзнички постаралися, організували перед виборами вибух під стінами Верховної Ради з жертвами, а винною до сьогодні намагаються зробити ВО “Свободу”.

2

Коментарі

18.11.16, 07:55

"Свобода" - то є ЖИД Олежка ФРОТМАН-Тягни-в-бік + Стара КП$$на шльондра Оришка Фаріон...
Колись я навіть захоплювався "Свободою" - поки не врубився, що:
Коли я ознайомився з партіями марксистів,
соціалістів, лібералів та демократів –
то за спинами КОЖНОЇ з тих партій я побачив
...ХИТРИЙ ПИСОК ЖИДА!
\Іван Франко\
*** І так воно дійсно є!
І ось ще:
Я не признаю никаких партий, ибо партий у нас сегодня нет –
а есть Кланы Жуликов, спекулирующих на "партийной идее".
\Григорий Чухрай\
---
А Верховна Рада України перетворилася у КНЕССЕТ - в ній 80% чистокровних ЖИДІВ, 15% людей з величезною проЖИД'ю, а решта 5% - українці, що випадково туда попали...

    28.11.16, 09:16

    Чогось від цього Ляшка тхне брехнею...

      310.11.16, 19:45Відповідь на 2 від ЧарКес

      Чогось від цього Ляшка тхне брехнею...А що саме брехня? Цитата з Франка чи що в Україні не В.Р., а кнесет? Чи що Олег Фротман глист?
      Коли свободівці називали українців побратимами я був їх симпатиком і вони потрапили до "В.Р." Потрапивши вони стали обзивати українців ТОВАР ишами і вилетіли з "В.Р." Звертався особисто до Іл'єнка щоб з трибуни "В.Р." оголосив що в Україні нема виборів, а наперсточники розводять лохів як котят. Пообіцяв обговорити на фракції. Фракції вже нема. Свобода проект глистів де проявляються українці, яких потім знищують.

        411.11.16, 18:54Відповідь на 3 від Мир о Люб

        Цитата Франка стосується так званих "націонал-демократів", до яких "СВОБОДА" (колись СНПУ) не має жодного відношення! По-друге, навчіться правильно писати і вимовляти прізвище Іллєнка (без апостофа, від українського імені "Ілько", бо це - тупа калька з російської, а значить - ти кацап! Штірлін провалився! А від тебе ще й тхне рашизмом... Фу... А хочеш виправдатися - ліквідуй хоч одного жида і сіонізм, як фашистську і людоненависницьку ідеологію!

          511.11.16, 20:15Відповідь на 4 від ЧарКес

          Цитата Франка стосується так званих "націонал-демократів", до яких "СВОБОДА" (колись СНПУ) не має жодного відношення! По-друге, навчіться правильно писати і вимовляти прізвище Іллєнка (без апостофа, від українського імені "Ілько", бо це - тупа калька з російської, а значить - ти кацап! Штірлін провалився! А від тебе ще й тхне рашизмом... Фу... А хочеш виправдатися - ліквідуй хоч одного жида і сіонізм, як фашистську і людоненависницьку ідеологію!Тобто ліквідувати тебе. Бо глисти відповідають питанням на запитання.

            611.11.16, 21:45Відповідь на 5 від Мир о Люб

            Цитата Франка стосується так званих "націонал-демократів", до яких "СВОБОДА" (колись СНПУ) не має жодного відношення! По-друге, навчіться правильно писати і вимовляти прізвище Іллєнка (без апостофа, від українського імені "Ілько", бо це - тупа калька з російської, а значить - ти кацап! Штірлін провалився! А від тебе ще й тхне рашизмом... Фу... А хочеш виправдатися - ліквідуй хоч одного жида і сіонізм, як фашистську і людоненависницьку ідеологію!Тобто ліквідувати тебе. Бо глисти відповідають питанням на запитання.Дебілус ти кацапо-рашистський!

              721.11.16, 10:22Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

              Бачу жидівський писок і у ваших коментарях
              Як заповідав найвідоміший у Світі збоченець, памятники якому, слава Богу покидають Україну, головне в дискусії не аргументи, а навішування пекучих ярликів.
              Агітуючи за ВО "Свободу" по селах мого району, я пересвідчився у величезному використанні проти неї фінансових і інших ресурсів. У кожному селі, цілеспрямовано підбирався ярлик, що найбільше відвертав би громадян від ВО "Свобода", її лідерів.
              Тому я знаю, що йду в правильному напрямку

                821.11.16, 10:26Відповідь на 6 від ЧарКес


                  921.11.16, 12:00Відповідь на 7 від Білотур

                  Тому я знаю, що йду в правильному напрямкуЦе ще треба подивитись та подумати, ХТО цей правильний напрямок вам вставив в ваш "Навігатор"!
                  Якщо Олежка Фротман - то "пГавильним путём идёте, доГогие товаГисчи!" \як казав БЛАНК-Ульянов\.
                  Але пам'ятайте, що з молитвами до Жидо-Б-га РУСИЧІ-ГОЇ ніколи не прийдуть до СВОЄЇ перемоги!
                  *** Про це попереджав навіть Ісус:
                  ПРИШЕЛЕЦ, КОТОРЫЙ СРЕДИ ТЕБЯ
                  будет возвышаться над тобою выше и выше –
                  а ты будешь опускаться ниже и ниже...
                  Он ВСЕГДА будет тебе ГЛАВОЮ –
                  а ты ВСЕГДА будешь его ХВОСТОМ...
                  \Втор.28, 43-44\
                  Вмикайте РОЗУМ!

                    1023.11.16, 08:13Відповідь на 9 від Богдан Ляшко

                    Вмикаю!
                    На жаль, додедеться ваши пости видаляти, бо ви, крім брехливих коментів не зробили нічого, але обзиваєте людей, що задля поширення української мови, праць українських вчених, літераторів, роблять те, що можуть.
                    Ви б хоч у Міхновського за жидів прочитали, чи у Нестора Івановича Махна, у його спогадах.
                    Я не казав Вам за свого Бога, тому навішувати на нього нечисть зарано
                    Сваритися легко! Миритися тяжко, бо головою думати треба. То не всі вміють. На жаль.
                    За Тарасом. У кожного своя правда!
                    Істина у Бога!
                    Бог сотворив Україну! То істина!
                    Українцям би навчитися своїми правдами разом підтримати істину, аби вона стала такою як треба, їхньою, рідною, українською. Коли б вони до того, ще і чин прикладали, давно б УССД мали.
                    Правдою я називаю мрію, мету, ціль.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна