хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Скандал з допінгами пошиться на інші види види спорту у Росії


Міжнародне розслідування шахрайства з використанням допінгу російськими легкоатлетами може бути розповсюджене й на інші види спорту у Росії, оскільки вони використовували ту ж лабораторію, яку тепер звинувачують у приховуванні неправильних тестів, повідомляє Reuters з посиланням на Всесвітнє антидопінгове агентство.

У доповіді, підготовленій Світовим антидопінговим агентством (WADA), слідчі назвали використання наркотичних засобів у російському спорті «культурою, яку підтримує держава». «Немає причин вважати, що легка атлетика є єдиним видом спорту в Росії, який було порушено використанням допінгу», – йдеться у доповіді.

Звинувачення у вживанні наркотиків у легкій атлетиці, а також перспектива того, що російські спортсмени можуть бути усунені від Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро у наступному році, це найбільший спортивний скандал, який вибухнув у Росії за останні кілька десятиліть.

Велика частина звинувачень у доповіді стосується лабораторії у Москві, яка тестувала спортсменів на предмет наявності заборонених препаратів.

У доповіді стверджується, що лабораторія знищила зразки, незважаючи на те, що WADA вимагала зберегти їх, і що співробітники брали хабарі від спортсменів чи тренерів в обмін на приховування тестів на наркотики, які показували позитивний результат. Російська влада заявила, що сама WADA попросила їх знищити зразки.

Кремль назвав звинувачення безпідставними, а спортивні начальники заявили, що міжнародний скандал був політично вмотивованим. Тим не менш, у вівторок виконувач обов’язків президента Всеросійської федерації легкої атлетики Вадим Зеліченок повідомив «Інтерфаксу», що допінг-проби російських атлетів на час призупинення роботи Московського антидопінгового центру перевірятимуться в аналогічних зарубіжних організаціях.

Джерело:  http://vilni-novyny.blogspot.com/2015/11/wada.html
4

Коментарі

111.11.15, 07:20

Так звані "спортсмени" = НАЙХВОРОБЛИВІШІ люди на Землі!
І не тільки в РФії...

    212.11.15, 00:14

    У москалів брехня є основою національної ментальності. Тому все закономірно.