Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Луганське СБУ сприяє Росії в її зазіханнях

Що обговорюють між собою мої земляки? Не героїзм штурмовиків, як можна було б припустити. Дивуються ганебній втечі кадрових працівників найгрізнішого силового відомства. Вони тікали з переповненого зброєю відомства, наче полохливі зайці. На відміну від міліції під будинком, СБУшники у будинку-фортеці мали достатньо зброї – як для відсічі терористам, так і для захисту свого життя.
     Увечері 5 квітня всі ми радо прочитали повідомлення: Служба безпеки України в Луганській області затримала та роззброїла чисельну глибоко законспіровану диверсійну групу. Йшлося про взяття під варту 15 активних учасників і вилучення 300 автоматів, 1 протитанкового гранатомета, 5 пістолетів, великої кількості гранат, пляшок з запалювальною сумішшю і безлічі гладкоствольної та холодної зброї.
     Куди поділи вилучене? У повідомленні про «масштабну спецоперацію» про це не сказали, але навряд чи є у обласному центрі надійніше місце, ніж будинок СБУ з його особливим статусом і традиційними підвалами. Якщо вилучене звезли саме сюди, то стає зрозумілим, звідки у терористів, котрі захопили будинку СБУ в Луганську на руках більше тисячі одиниць зброї, про які сповістила сьогодні заступник голови РНБО Марія Сюмар. Є навіть важка зброя, уточнила вона. Чи не протитанковий гранатомет мається на увазі, вилучений напередодні у «глибоко законспірованої диверсійної групи»?
     Доступ до військового арсеналу терористи отримали не без сприяння перших керівників обласного управління СБУ  Картина набуває логічної завершеності.
     Спочатку СБУ вилучає зброю з ненадійної схованки (її ж могли знайти, боронь Боже, сторонні люди – ті ж випадкові міліціянти) і під надійною охороною переправляє до місця призначення. А коли настає «година Х», передає зброю за призначенням – тобто творцям і учасникам «російської весни». Звільнивши на додаток раніше затриманих зловмисників – не виключено, що членів тієї таки «глибоко законспірованої диверсійної групи», котрі перебули під дружньою охороною.
     Це не  маячня. Відомо ж, що Служба безпеки Україна впродовж тривалого часу перебувала під рукою фахівців російської ФСБ, відомо також, що путінська розвідка пустила у низові структури СБУ глибоке коріння, насамперед у пріоритетних областях, таких як Луганська,
 Донецька і Харківська.
     От тепер і думаймо, є підстави підозрювати луганське СБУ у сприянні Росії в її зазіханнях на цілісність України, чи все це – випадковий збіг обставин.
     Сергій ЧИРКОВ
5

Коментарі