хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Правий сектор - це декілька маргінальних груп

Правий сектор (ПС) - це Маргінальна УНА-УНСО і декілька маргінальних груп. Ще в 2012 році за дивним збігом обставин УНА виграла жеребкування в ЦВК і набула право вводити своїх людей у виборчі комісії. Всі хто брав участь у виборчому процесі 2012 - добре пам'ятають, чим це обернулося. Особисто у мене один з діячів цієї структури вимагав 20 тисяч за введення опозиційних спостерігачів по квоті цієї партії (округ у Київській області).
    Після невдалого штурму 11 грудня мирного Майдану Клюєву було поставлено завдання показати картинку "фашистів і бандєровцев" в Києві для легітимізації кінцевої зачистки і розгону Майдану. З'являється Правий сектор з коктейлями. Горять автобуси й вв-шники. 
    Але відбувається неконтрольована реакція. Картинка відзнята, але на місце декорацій й телезйомки приходять справжні бійці і  починають напівозброєну боротьбу.
Далі знову Правий сектор зникає із публічного поля.
    Розстрілена Небесна сотня. Серед жертв жодного члена ПС. Ярош, за антуражем і ЗМІ-спамом йде у лігва ворога, щоб сказати межигірському маніяку одне - ми не складемо зброю!  Чоловік, якого на сцені Майдану так артистично затулили охоронці йде через спецназ, тітушок, Беркут і ВВ, лише для того, щоб сказати Януковичу "ні".
    Потрібна картинка для російського ТБ, і ось є штурм 27 березня єдиного за визнанням РФ легітимного органу влади - парламенту України.
    Я впевнений, що кожен у цей список може додати свої пункти. Але висновки, на моє глибоке переконання - однозначні.

    Олександр БАБАК

8

Коментарі

129.03.14, 00:43

Якби не ПРАВИЙ СЕКТОР, то сьогодні ніякої України вже не було...Прочитайте нижче "Правий сектор". Проаналізуйте серію публікацій про ПС. І не плутайте ПС з Самообороною Майдана.

    229.03.14, 01:44

    А хто почав активну фазу революції біля стадіонна Динамо ?Уважно перечитайте цю статтю.
    Від себе добавлю: без зброї зачистити Майдан неможливо. Для легітимізації застосування зброї потрібні активні дії і поранені міліціонери.
    На цю роль було вибрано групу ПС яка таємно співпрацювала з владою в минулому. Інші групи ПС про це нічого не знали і були втягнуті в ці бої разом з Самообороною.
    18 січня ПС оголосив з трибуни Майдана про похід до ВР 19 січня. Це і було початком спецоперації.

      анонім

      329.03.14, 07:08

      Як на мене, не все так вже й однозначно. Питань по ПС дуже багато, але чомусь ніхто не поспішає давати відповіді. Зокрема, про подію яку усі чомусь забули -- 1-ше грудня, штурм Банкової. Так от, ті бойовики, які під час заворушень заходили за кордон ментів, виходили до протестуючих, а потім взагалі -- вешталися по АП, вони ж теж з ПС. Коли говорять, аби не ПС, Майдан би знищили, то це взагалі маячня. 11-го грудня був штурм Майдану -- і якось без якоїсь визначної ролі ПС впоралися. Як на мене, ПС є продуктом потужного піару, але при цьому там багато порядних і щирих патріотів. От тільки деяким патріотам із мізками совка важко це проаналізувати.

        Гість: NeManul

        429.03.14, 08:38

        Ми пісяємо в штанці від рос. ЗМІ?

          529.03.14, 10:16

          Маргінальна Війни та збройні конфлікти в Придністров'ї та Чечні, придушення сепаратизму в Одесі, Херсоні, Криму на початку Незалежності України. Будь ласка, вивчіть значення слова "Маргінал".

            Гість: R-nik

            629.03.14, 12:38

            Якби не ПРАВИЙ СЕКТОР, то сьогодні ніякої України вже не було... Цилком з ВАМЫ згодэн панэ Rayzer
            (зараз помитив що мы з одного миста, Цэ мене здивувало, буду радий знайомству)

              Гість: R-nik

              729.03.14, 13:23

              Ви про хобітів шось чули ?
              Ну хоть нэ троли,

                829.03.14, 16:30Відповідь на 4 від Гість: NeManul

                Ми пісяємо в штанці від рос. ЗМІ?На мітингу під ВР.

                  929.03.14, 17:50Відповідь на 3 від анонім

                  Коли говорять, аби не ПС, Майдан би знищили, то це взагалі маячня. 11-го грудня був штурм Майдану -- і якось без якоїсь визначної ролі ПС впоралися.
                  Я з вами згоден. Люди не читають те, що тут опубліковано. ПС не брав участі під час зачистки Майдана 18-19 лютого. Становище було самим кретичним
                  за весь період. Самооборона захищала редути. Шини закінчились. Напруження було неймовірне. Частина оборонців не витримали - розбіглись.
                  Я їх не засуджую - не кожний має залізні нерви. Оборонців катастрофічно не вистачало. Рятівна сотня приїхала під ранок зі Львова. Перемога.
                  Здогадайтесь. Чого Ярош в напружений момент ходив на Банкову? Реалістична відповідь тільки одна - узгодити подальші дії ПС.

                    Гість: NeManul

                    1029.03.14, 21:48Відповідь на 8 від utenok12

                    Ми пісяємо в штанці від рос. ЗМІ?На мітингу під ВР.Памперсів не обіцяю, тому і перевіряти не буду

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна