хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Розпізнавання "замаскованих" російських товарів

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що через споживчий бойкот в Україні деякі російські торговельні марки маскуються під українські і , нібито , намагаються отримати український штрих-код . Прагнення купувати вітчизняні товари серед українців зростає (як і прагнення бойкотувати російські ) , але не всі громадяни вміють відрізнити їх від іноземних.
    У цьому допоможе новий додаток «Бойкот оккупантов» , яки здатний в лічені секунди розпізнати , в якій країні виробили той чи інший продукт, повідомляє ain.ua 
    Програма сканує штрих-код і порівнює його з базою даних російських компаній і "брендів -перевертнів" , які прикидаються "неросійськими".
    Бойкот окупантів в топах Google Play: програма розпізнає російські товари "Бойкот оккупантов" з'явився в Google Play близько тижня тому, але вже здобув бурю схвалень користувачів в коментарях, які оцінили додаток в 4,6 зірок.
    З моменту публікації штрихкод-сканер завантажили до 5 тис разів, завдяки чому "Бойкот окупантов" потрапив до топ-новинок магазину додатків для Android. 

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smtmobile.boycottrussia.ukr&hl=ru
8

Коментарі