хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Верховну зРаду пікетують чи штурмують??..

Цитування:

У будівлі Верховної Раді України, яку в четвер увечері пікетують представники "Правого сектора", посилена охорона.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", охорона парламенту зосередилася біля вхідних дверей, розгорнула гідранти і просить журналістів, які знаходяться всередині, не підходити близько до вікон, які виходять на пл.Конституції, де зараз продовжують залишатися протестувальники.

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський виходив до протестувальників.

"Це представники "Правого сектора", які мене проінформували про свої вимоги, зокрема, про відставку міністра внутрішніх справ Авакова з посади. Вони вимагають це зробити негайно", - розповів він журналістам, додавши, що роз'яснив протестувальникам, що на даний момент це зробити неможливо.

Активісти кричать "Революція!", вимагають відставки Авакова, а також відправити під трибунал колишнього в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха

Міліція повідомила,  що будівлю українського парламенту в четвер увечері з вимогою відставки Авакова пікетує близько 1,5 тис людей.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/27/7020564/

а "Милиция призвала Правый сектор прекратить бесчинства возле ВР"

http://focus.ua/incident/301579/

Станом на 21:20 люди, що зібралися під будівлею парламенту співали гімн, виголошували промови у мікрофон та вирішували, що робити далі - йти на штурм чи ні.

Станом на 22:00 "Правий сектор" вирішив залишити територію під Верховною Радою і повернутися туди у п'ятницю зранку. Люди мирно розійшлися.

9

Коментарі