хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Затримання Бакуліна викликало у газової мафії істерику

Затримання голови Нафтогазу Євгена Бакуліна викликало істерику в газового клану України, до якого входять Юрій Бойко зі своїми союзниками Дмитром Фірташем та Сергієм Льовочкіним.
    Бакулін був затриманий у п'ятницю ввечері. Щоб уникнути арешту, з ним сталася вже відома історія – він виявився нездатним пересуватися самостійно та зажадав інвалідний візок.
    Захищати Бакуліна до Нафтогазу приїхав його колишній підлеглий, депутат від Партії регіонів Сергій Кацуба – той самий, який проводив операцію з придбання вишок Бойка в ризьких бомжів за астрономічною ціною 400 мільйонів доларів – вдвічі вищою, ніж вони реально коштували.
    Зрозуміло, що арешт Бакуліна – це ризик прямих свідчень як проти самого Кацуби, так і проти Юрія Бойка, який очолював Міністерство палива та енергетики в час здійснення цього «шахрайства століття».
    В підпорядкуванні Кацуби перебуває невстановлений чоловік, який погрожує правоохоронним органам... залучити «Правий сектор» для звільнення Бакуліна:  "Зараз подзвоню охороні Майдану, приїде »Правий сектор« і у вас будуть проблеми".
    Вчора патрон Кацуби, головний автор газових схем Юрій Бойко бігав з каналу на канал, називаючи арешт Бакуліна ляпасом європейській спільноті.
    Арешт Бакуліна – третій удар, який може бути смертельним. Якщо він дасть свідчення проти своїх старших товаришів, з політичної мапи України може зникнути ціле угрупування, яке паразитувало 10 років на українських грошах та українських виборцях.

    Сергій ЛЕЩЕНКО
5

Коментарі