хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Янукович і Партія регіонів необхідні Путіну для анексії Укрїни

Період правління Януковича і Партії регіонів став часом не лише всепоглинаючої корупції, жахливого марнотратства і кримінального розгулу. Ці роки Кремль успішно використав для розвалу нашої армії, спецслужб. Московські агенти системно і послідовно руйнували нашу обороноздатність. Вони засіли у СБУ, Міністерстві оборони, розвідці. У той час, коли Янукович розважався розбудовою Межигір’я, полюванням на кабанів, викраданням картин, стародруків, купівлею супердорогих авто, пограбуванням бюджету та сидінням на золотому унітазі, – вороги України руйнували її зсередини.
    Агенти Москви потирали руки від задоволення, спостерігаючи діяльність бандитів при владі і знищення засад української державності. Янукович і Партія регіонів разом з комуністами виявилися тією «п’ятою колоною», яка так була необхідна Путіну для подальшої анексії нашої країни.
    Росія застосувала типову тактику підступного ворога, який вичікує, щоб завдати удару за найменш сприятливих обставин. Плани загарбання України давно лежали на столі у кремлівських царьків. Цілеспрямована диверсійна робота по розвалу України зсередини підказала Путіну, що настав час військової інтервенції.
    Насправді російська влада на чолі з Путіним є такою ж бандитською і прогнилою всередині, як і режим Януковича. Тому-то Янукович, якого підозрюють у масових вбивствах людей, розкраданні бюджету та національній зраді, недаремно отримав притулок у Путіна. Тому Росія у Криму й спирається на відомого у минулому бандита Аксьонова на прізвисько «Гоблін».
    Для того, щоби дати достойну відсіч російським окупантам, держава і суспільство повинні працювати чітко, злагоджено, прозоро та ефективно, задля спільної мети – побудови сильної, самодостатньої та заможної України. Всі внутрішні суперечності, конфлікти, чвари зараз грають на руку інтервентам, і ми не можемо їх допускати.
    Анатолій Вітів
4

Коментарі