хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Київські «беркутівці» попросили російське громадянство

Мало хто з людей, що описували фінал протистояння, 18-21 лютого, помітив (тому, що бачив події лише сидячи на дивані), що чисельність «Беркуту», який брав участь у спробах зачистки Майдану, була набагто меншою від подій 19-22 січня на Грушевського.
    Ви не повірите, але частина «беркутівців», які навіть брали участь в розгоні студентів 29-30 листопада, а потім у боях на Грушевського, почали або саботувати накази керівництва МВС, або тихо їх ігнорувати.
    Як повідомляють джерела, перед вирішальною битвою, керівництвом МВС відбиралися добровольці, або найбільш активні бійці, які були йти до кінця у протистоянні, не обмежуючи себе в засобах і видах зброї.
    Серед них були севастопольці, сумчани, частина львівян, підрозділи з Луганська і Харкова. Будь-яка підозра на ненадійність залишала підрозділ в резерві. Командирам «Беркуту» платили гроші за участь в бойових діях проти Майдану! Це підтвердив командир з Волині!
    Сьогодні стало відомо, що частина «беркутівців» Києвського полку, які брали активну участь в розгоні студентів на Майдані, в побитті та затриманні активістів руху АвтоМайдан - AutoMaidan та силових акціях на Грушевського, а потім втекли зі зброєю в руках з розташування частини, звернулися до Росії з проханням надати притулок.
    Поки що невідомо, чи є серед них полковник Кусюк, колишній командир столичного підрозділу, якого хлопці з Грушевського по-доброму називали «Кусюк гівна».
    Ось так, криваві злочинці ще раз зрадили свій народ і пішли на службу до агресора.
9

Коментарі

119.03.14, 23:38

Краще нехай вони будуть по ту сторону. Так хоч видно, де ворог. Головне, щоб ми про цих покидьків знали.

    220.03.14, 02:38

    Цілком можливо, так і було напевне. Адже плани розгону Майдану були такі, що там мали діяти проти людей лише повні відморозки, готові реально убивати. Та все одне у них нічого не вийшло з тим планом А кусюки гімна хай собі тікають у вєлікую і магучую - так, мабуть, історія розпорядилась, що туди всяка нечисть стікається. Може, туди ще один метеорит впаде. Челябінський же не долетів, а раптом небесна канцелярія вирішила почекати, поки увесь зброд туди налізе.

      320.03.14, 03:44

      Небесна Сотня: місце злочину
      Збираємо інформацію про події ранку 20 лютого на Інститутській та на Майдані.
      http://blog.i.ua/user/1797280/1375011/
      Хороший інформативний ресурс. Деяких відео не бачила. Подивлюсь, що можна добавити.

        420.03.14, 20:18

        Вони спочатку були проросійські