хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

У Криму помічений чеченський батальйон "Восток"

На сьогоднішній день у Криму перебувають військовослужбовці з частин, які не належать Чорноморському флоту Росії.
Чеченский батьльон
Чеченський батьльон "Восток" помічений в АРК / Wikipedia

За інформацією Генерального штабу збройних сил України, зокрема в Джанкої знаходиться 1-й мотострілецький батальйон "Восток" 18-ї окремої механізованої бригади, яка дислокується в Калинівську Чеченської Республіки.

Як пишуть 15 хвилин, у Криму також перебувають військовослужбовці 31-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ, яка дислокується в російському Ульяновську, і 22-ї бригади спецпризначення з Краснодарського краю.

"Зазначені дії керівництва РФ є прямим порушенням як міжнародних, так і двосторонніх угод між Україною і РФ", - підкреслили в Генштабі ЗСУ.

Довідка. Батальйон "Восток" - батальйон 291-го мотострілецького полку 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії міністерства оборони Російської Федерації, більшість бійців - чеченці, до травня 2008 року очолювався героєм Росії Сулимом Ямадаєвим. "Восток" займається проведенням бойових операцій проти сепаратистів в особливо складних топографічних і кліматичних умовах Південно-східної Чечні. Підвищена увага приділяється нейтралізації керівних кадрів противника. Батальйон є також одним з головних джерел розвідувальної інформації по Чечні для російської військової розвідки. Російські офіцери, службовці в розвідпідрозділі, є кадровими співробітниками ДРУ.http://www.unian.ua/politics/893357-u-krimu-pomicheniy-chechenskiy-batalyon-vostok.html

16

Коментарі

15.03.14, 17:26

Головорізи

    25.03.14, 18:27

    Чому їх не обесточивають, як вони українців

      Гість: ЧорнийКіт

      35.03.14, 19:26

      Та чого їх боятися, восток як восток.

        46.03.14, 08:26

        Яка різниця? Чи "восток" чи "беркУт"...