хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Геть від Москви.

З 27 жовтня по 4 листопада 1937 року малограмотний капітан НКВС Михайло Матвєєв власноручно убив у карельському урочищі Сандармох 1111 в’язнів, серед яких цвіт української ( і не тільки української) інтелігенції.

Матвєєв народився у селі Волосово Нижегородської губернії.У анкеті, яку він сам заповнив вказав:
«Національність – інтернаціоналіст (за іншими даними росіянин). Освіта – 2 класи сільської школи.Робота– хочу сам учитися. Одружений, двоє синів»
У 1917 році вступив до Червоної армії, брав участь у штурмі Зимового палацу.З 1919 року виконував "операції з виконання вироків засудженим"З 1933 року обіймав посаду начальника адміністративно-господарського відділу НКВС у Ленінградській області.За хорошу роботу Матвєєва було нагороджено орденом Червоної Зірки і цінним подарунком а також путівкою до санаторію.1939 року вірного служаку Матвєєва було засуджено "за перевищення службових повноважень" на 10 років таборів.Але з початком Другої світової війни його звільнили і відправили на посаду начальника Ленінградської внутрішньої тюрми. Згодом його звільнили з органів НКВС за шлюб з естонкою.Помер у 1971році.кажуть сильно пив у останні роки.Може, совість прокинулася?Навряд чи.Свої діяння Матвєєв детально і скурпульозно описав під час 
допитів.Засуджених привозили до лісу на машині, викопували великі ями а потім примушували людей лягати обличчям до землі.Після цього підходив комуніст-інтернаціоналіст Матвєєв і пострілом впритул розстрілював людей.Іноді в’язня ставили на коліна і розстрілювали пострілом в потилицю.Траплялися і випадки побиття в’язнів. Так чи інакше, за 5 днів напівграмотний кацап залишив без найкращого генофонду українську націю.Прізвища цих людей можна тепер знайти у списках Сандармоху. Разом з тим серед жертв Сандармоху немало видатних представників і інших народів.Таких як, наприклад, відомий адвокат росіянин Бобріщєв-Пушкін, захисник Бейліса і Пуришкевича, творець Гідрометеослужби СРСР датчанин Ваннергейм, московський літературознавець сибіряк Дурново, засновник удмуртської літератури Кузербай Гердт,білоруський міністр Волинець,татарський суспільний діяч Фірдевс,грузинські князі Ерістов і Андронніков, єврей Пінхус Глузман,корейський діяч Тай До. черкеський письменник-князь Абуков, російські православні і баптистські єпископи.Одним словом Сандармох - це одне з місць де інтернаціоналісти знищували національну еліту багатьох народів.Щоби не дай Боже, як то кажуть, у них не було ніколи своєї національної культури, науки і віри.а було, як дехто каже "мы и вы это одно и то же. И язык ,понятный каждому".Саме тому не вам, панове інтернаціоналісти нас націоналістів фашистами називати.Ви гірші за любого фашиста.
31

Коментарі

Гість: NeManul

13.11.13, 14:37

Все від того, що сабака малограмотна

    23.11.13, 14:40Відповідь на 1 від Гість: NeManul

    Все від того що усіх зрівняти хотіли і в спільний котел пхнути.

      33.11.13, 14:41Відповідь на 2 від uraha

      Сабака неграмотна була а керівники були грамотні.

        анонім

        43.11.13, 14:45

        Так воно і є.

          53.11.13, 14:53

          саме такі свинопаси й вбивали тих, в кого б мали вчитись бути людиною

            63.11.13, 15:07Відповідь на 5 від Francisk02

            Для того йому би прийшлося стати росіянином,евреєм чи ким там його мати народила а тоді вже вчитися спочатку свого а потім і чужого.А його ж навчили що Бога нема і всі люди однакові і пішли від мавпи.Навідь мавпи є різні.Не те що люди.

              73.11.13, 16:08

              Буде скоро БОЖА й УПА кара всім гадам антиукраінцям ! ВЧІЧНАЯ ПАМЯТЬ всім хто помер як герой або страдник УКРАІНИ ......Єднаймось ДОРОГІ наші БРАТИ І СЕСТРИ ...КОХАНІ украінці і http://blog.i.ua/user/4400999/ СОВІСНО будьмо ВСЕ більше БОЖІ Люди та ЩИРО вірмо що УКРАІНА від СЯНУ до ДОНУ поновлена КРАСИВА Й МІЦНА СКОРО буде! ВОСКРЕСНУТЬ героі й друзі УПА з Христом БОГОМ І БУДЕ УНРеволюціі ПЕРЕМОГА ! ЩАСЛИВО ! СЛАВА УКРАІНІ ))) http://www.youtube.com/watch?v=NO0ruVOhnVQ

                анонім

                83.11.13, 16:52

                Гірше кацапа може бути тільки інший кацап.

                  93.11.13, 17:04Відповідь на 8 від анонім

                  Кацап це не національність - кацап це швидше тип яничара.

                    103.11.13, 17:11Відповідь на 8 від анонім

                    Гірше кацапа може бути тільки інший кацап.А якщо інший з балллаллллайкою??

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна