хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Хто підставив Кличко підніжку?


   У партії Батьківщина вважають недійсною судово - почеркознавчу експертизу ,яка встановила , що підпис під листом із змінами до Податкового кодексу , які можуть перешкодити Віталію Кличку балотуватися на виборах президента України в 2015 році , зроблена народним депутатом з фракції Батьківщина Ігорем Бриченко .

" Так звана судово - почеркознавча експертиза підпису народного депутата Ігоря Бриченко здійснена з грубим порушенням нормативних документів, зокрема , науково -методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень , затверджених Міністерством юстиції. Отже, вона не стала кроком до встановлення істини , а тільки поповнила архів сфальсифікованих матеріалів , пов'язаних з поправками до Податкового кодексу " , - йдеться в повідомленні прес -служби політичної сили.

У партії зазначають , що у Бриченко взяли зразок підпису , хоча депутат , за твердженням прес -служби , з власної ініціативи відвідав Головне слідче управління МВС.

Напередодні видання Українська правда повідомило , що судово - почеркознавча експертиза підтвердила справжність підпису нардепа Ігоря Бриченко під листом про поправки до Податкового кодексу , які можуть перешкодити Віталію Кличку балотуватися на виборах президента України в 2015 році.
У документі зазначено , що експертиза була проведена в рамках розслідування правоохоронців щодо можливості підробки підпису під документом .

Експертиза проводилася за допомогою листа з поправками , його копії , а також заяви самого Бриченко .

Згідно з висновками експертизи , підпис , залишений на документі , був зроблений рукою без використання якої-небудь техніки , без якоїсь попередньої підготовки. Авторство підпису належить самому Бриченко , зазначається у висновку .

24 жовтня нардеп від фракції УДАР Віктор Чумак заявив , що парламент вніс поправку до Податкового кодексу , яка може перешкодити Віталію Кличку взяти участь у президентських виборах. Поправка була внесена депутатом від Батьківщини Ігорем Бриченко , який заявив , що не має до цього ніякого відношення.

Крім того, 29 жовтня стало відомо , що МВС почало розслідування щодо можливої підробки законопроекту про поправки до Податкового кодексу .
(с)

47%, 14 голосів

43%, 13 голосів

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
28

Коментарі

12.11.13, 15:22

Скоро треба буде влаштовувати почеркознавчу експертизу не тільки Бриченка але і самої Тимошенко.скандальновідомий сайт Жужаликс який опублікував перепеску Тимошенко і який нібито закрили за протестами БЮТівців знову працює.І не просто працює, а поповнився новими листами.
http://zhuzhaleaks.com.ua/jail.php
Ті павуки вже дістали мене в своїй банці.Найкраще, що може зараз зробити Батьківщина - це саморозпуститися.

    22.11.13, 15:57Відповідь на 1 від uraha

    Почитав ті листи.Ця зечка в своєму репертуарі,як і раніше продовжує зіштовхувати головами Луценко,Кличка,Яценюка,Немирю та іншіх.Невгамонна стерво!

      анонім

      32.11.13, 17:46

      Після "спецапєраціі Забзалюка" я вже абсолютно не дивуюся коникам БЮТівців -- чого хочеш можна чекати від цієї тушко-фабрики.

        42.11.13, 18:07Відповідь на 1 від uraha

        Скоро треба буде влаштовувати почеркознавчу експертизу не тільки Бриченка але і самої Тимошенко.скандальновідомий сайт Жужаликс який опублікував перепеску Тимошенко і який нібито закрили за протестами БЮТівців знову працює.І не просто працює, а поповнився новими листами.
        http://zhuzhaleaks.com.ua/jail.php
        Ті павуки вже дістали мене в своїй банці.Найкраще, що може зараз зробити Батьківщина - це саморозпуститися.
        Цікавий сайтик

          52.11.13, 23:46Відповідь на 3 від анонім

          Після "спецапєраціі Забзалюка" я вже абсолютно не дивуюся коникам БЮТівців -- чого хочеш можна чекати від цієї тушко-фабрики.якою керує Жуля.

            63.11.13, 14:21Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

            судя по техническому анализу этот гавносайт "перепечатан" свободовцами, видимо у них свои интересы очернить Юлю

              73.11.13, 14:23Відповідь на 1 від uraha

              можешь верить, а можешь нет, я провел технический анализ, подобные провокации очернить Юлю делаются какими-то ***ми свободовцами, не обязательно от имени партии, но их "фанатиками"

                83.11.13, 14:39Відповідь на 7 від _A-S_

                Для мене Юля і її Батьківщина уже знаходиться в одній команді з Ющенком хто що би про неї не писав.Усе,що може зараз доброго зробити Батьківщина - це саморозпуститися як Наша Україна Ющенка.

                  93.11.13, 14:44Відповідь на 8 від uraha

                  вот и оно, для того кто такие гадости пишет, то же самое, потому и появляются подобные какашки, их забанишь, выползет и нагадит в другом месте, ну и, смотри с другой стороны, если вы туда ходите, вам интересно, на это то и рассчитано, я лично даже не знаю что за жужа, это видимо имя автора говносайта

                    103.11.13, 14:55Відповідь на 9 від _A-S_

                    Жужою дочку Тимошенко чомусь називають.Я не ходжу нікуди.Просто на Фейсбуці і на ҐУҐЛІ ніхто такого не банить - от люди і присилають.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна