Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ще дещо про концертний тур "Мы едины"

19 жовтня в Севастополі стартував концертний тур "Мы едины", присвячений 70-річчю визволення України від фашистських загарбників.

Цитую: "Идея тура «Мы едины» — сохранение исторической памяти и правды, развитие у молодых людей чувства патриотизма и любви к Родине, реализованных по принципу народной дипломатии."

Ініціатором акції стала міжнародна громадська організація «День Крещения Руси». Що це за контора можете пересвідчитися на їхньому сайті. Також вона була організатором святкового концерту на Хрещатику, присвяченого 1025-річчю Хрещення Русі в липні цього року, в якому взяли участь такі "відомі" в Україні російські гурти, як «Ю-Пітер», «Аліса», «Воскресенье»

Але цікаве інше. Одним з членів цієї організації є такий собі Володимир Грановський - політтехнолог, якому приписують авторство ідеї поділу України на "три сорти" під час передвиборчої кампанії в 2004-му році. Про це, зокрема, говорить і Сергій Лещенко у своїй статті "Політтехнолог влади, або Секрети інформаційної політики каналу "Інтер" та Олександр Михельсон у статті "Озимий віце-прем'єр".

Автор ідеї - Володимир Грановський

А це він вже на прес-конференції в Севастополі після дебютного концерту туру "Мы едины", який відбувся 19 жовтня. Грановський прямо говорить, що він був одним з авторів ідеї створення цього "побєдоносного" туру.

На прес-конференції в Севастополі




Всі учасники як один заявляють, що політики в концертному турі "Мы едины" немає. Але в це важко віриться, коли бачиш на сайті "УкрАінского вибору" кума Путіна, Віктора Медведчука, що все це дійство відбувається за його підтримки.

Медведчук підтримує концертний тур
Також я не вірю особисто Володимиру Грановському, коли він заявляє, що в ідеї "славянского трієдінства" України-Білорусі-Росії, яка є головною темою в цьому турі, немає політики, бо саме він і є одним з лобістів приєднання України до "мУтного союзу", "русского міра", євразійського простору. Ось уривок з його інтерв'ю:



ДУЖЕ раджу переглянути випуск програми "Окрема думка" від 20.08.2013р. на каналі ТВі повністю, щоб зрозуміти, що концертний тур "Мы едины" - це і є політика, це і є засіб повернення України в орбіту впливу Кремля. А всі ці розмови про "Совмєстную побєду", про "память, которую нужно бєрєчь"-це все лише прикриття для основної мети - не дати Україні відірватися від Москви.

Ось ще одне цікаве відео, де Володимир Грановський в компанії з...ТА-ДААААМ :) Олесем Бузиною та Олександром Чаленком розмірковує на тему "русского міра" та перспектив створення новітньої православної імперії, такого собі модернізованого Радянського Союзу, в якому Київ має стати духовним центром.



Тут він заявляє, що євроінтеграція для України-це практично трагедія



А це вже його вчорашній репост на сторінці Фейсбуку від...Віктора Медведчука :) Показово, правда ж? Той жаліється, що влада на місцях фактично висунула умову організаторам туру "Мы едины": концерти відбудуться лише без участі "УкрАінского вибору".



Спільнота "Мы едины" у Фейсбуці теж поширила цей пост Медведчука



Тобто стає очевидно, що Грановський та концертний тур "Мы едины" дійсно таки пов'язані з Медведчуком. Але, скоріш за все, після того галасу, який піднявся в інтернеті, що цей тур організовує Медведчук, було прийнято рішення видалити інформацію, що саме при підтримці "УкрАінского вибору" відбудеться концертний тур. На сайті про це вже немає згадки.

підтримка кудись вже зникла :)
26

Коментарі

анонім

124.10.13, 22:52

Про єдність "словянського" світу чомусь найголосніше верещать жиди. На дідька їм та єдність?

    224.10.13, 23:12Відповідь на 1 від анонім

    Про єдність "словянського" світу чомусь найголосніше верещать жиди. На дідька їм та єдність?гуртом овець легше стригти...

      324.10.13, 23:26Відповідь на 1 від анонім

      Я теж звернув увагу що там одні пейси на тих відео.

        425.10.13, 08:35Відповідь на 1 від анонім

        Жидам така єдність слов'ян необхідна як рибам вода. Так легше їх стравити між собою і знищувати одніх руками інших. А у частині провокацій проворніших од жидів нема.

          525.10.13, 09:56

          Родіна в Московитів у нас Батьківщина, цього жидам незрозуміти.

            анонім

            625.10.13, 10:00

            Браво! Дуже гарно, логічно та аргументовано описав хто такий Грановський і оцей новий проект за путєнгські гроші Про Братів Карамазових вже давно все зрозуміло - гусскій мір єнто їх всьо, але від "Скай" не чекав такого, чергові ссучені масковською церквою та масковськими грошима, шкода....

              725.10.13, 10:48Відповідь на 1 від анонім

              Про єдність "словянського" світу чомусь найголосніше верещать жиди. На дідька їм та єдність?Берл Лазар один з головних адептів "русского євразійського міра"
              http://rossia3.ru/politics/russia/berllazar

                Гість: фаєтон

                825.10.13, 11:22

                якщо розглянути по філософски - то день визволення від німців є днем окупації більшовиками

                  Гість: Анна Герман

                  925.10.13, 13:19Відповідь на 8 від Гість: фаєтон

                  Как Анна эффектно ноккаутировала чемпиона !
                  Платишь немецким ! на надо то донецким.
                  http://lb.ua/news/2013/10/24/235800_german_klichko_platit_nalogi_polzu.html

                    Гість: R0mmel

                    1025.10.13, 13:38Відповідь на 7 від Lost_paradise

                    Про єдність "словянського" світу чомусь найголосніше верещать жиди. На дідька їм та єдність?Берл Лазар один з головних адептів "русского євразійського міра"
                    http://rossia3.ru/politics/russia/berllazar
                    "внєзапно!" (с) І чого це "православних імперцев-сталіністів" не накриває когнитивний дисонанс?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна