Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Сирія зібралася у Митний союз

Сирія має намір вступити до Митного союзу Росії, Білорусі, і Казахстану.crazy

Про це виданню pravda.ru повідомив віце-прем'єр сірійського уряду Кадри Джаміль.

"Сирія прагне зробити це (стати членом МС). Ми працювали над цим. Документи вже готові", - сказав він

"Ми проводимо переговори з Білоруссю й Казахстаном. З російськими партнерами переговори закінчилися",- сказав Джаміль.

"Ми хочемо бути в цій організації", - додав він.

Як відомо, у Сирії дуже тісні зв'язки з Росією. Крім того, Росія не дозволяє Європі й США втрутитися в громадянську війну, яка триває із січня 2011 року. (УП) 


14%, 5 голосів

86%, 30 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
32

Коментарі

Гість: lkjmn

123.10.13, 15:56

Ні, ну враховуючи, яку грандіозно-титанічну роль відіграє РФ для Сирії, це - не дивно. А у Євросовку - не спокійніше, просто рівень життя вищій. Там, у Європі, така кількість різних виродків-мігрантів, що Москва зі своїм Бірюльово - просто зразок етнічної чистоти.

    223.10.13, 16:00Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

    То може додати ще один пункт у голосувалку?

      Гість: lkjmn

      323.10.13, 16:05Відповідь на 2 від Perovdupu

      Звісно. У нас усі сліпо і тупо (як і зазвичай) кричать: Європа! Європа! А те, що з ліберасто-толерастами нам не зовсім по дорозі якось забувають. Ми маємо прагнути створити сильну, а отже - націоналістичну, державу. І потім вже обирати який союз надасть нам кращі умови для приєднання до нас.

        423.10.13, 16:11Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

        Звісно. У нас усі сліпо і тупо (як і зазвичай) кричать: Європа! Європа! А те, що з ліберасто-толерастами нам не зовсім по дорозі якось забувають. Ми маємо прагнути створити сильну, а отже - націоналістичну, державу. І потім вже обирати який союз надасть нам кращі умови для приєднання до нас.В умовах стерильності лабораторії такий вихід був-би логічним. Та в реальному житті все трошки інакше - нам, щоб щось самостійно вирішувати, необхідно позбутися дуже вже міцних обіймів північного "родича". Тому вступ до Евросовка тільки засіб, а не мета.

          Гість: lkjmn

          523.10.13, 16:26Відповідь на 4 від Perovdupu

          Є побоювання (і не безпідставні), що це буде приєднання не до вогню, а до полум'я. Кожна зі сторін бачить в Україні певну власну вигоду, варіант її (тобто - нас із тобою) експлуатації. Тому я цілком погоджуюсь що рух у будь-який бік від Московії - це добре. Та чи настільки, щоб прибравши голову з плахи, всувати її у зашморг? У Євросоюзі керують знаєш хто? Оті, що "євро...", що на слово "Жид" ображаються, а Jew, Jude, Juif, тощо - це нормальні.

            623.10.13, 16:27

            Все робиться для проведення 2013р через Ізраіль та Сирію з походом до КИІВА й МОСКВИ брехливоі яви лжеХРИСТА\ЖИДОчорномага КОТКІНА\Девіда Коперфільда ВІДОМО що НА ВСЕ ВОЛЯ БОЖА а кожна війна в світі є контрольована тайним ГЛОБАЛурядом масонСАТАНИСТІВ який хоче бути явним та шляхом воєн й катастроф знищити до 2015р близько 6млрд людей залишивши в живих золотий міліон еліти та міліард обслуги Дякуєм ми офіцери \капелани УГВР щиро за цю статтю й все добре і святе зроблене ВАМИ ! Всього КРАЩОГО ! Ми переможем РАЗОМ http://blog.i.ua/user/4400999/Cлава УКРАІНІ

              723.10.13, 16:32

              мало їм своїх кавказців...

                823.10.13, 16:32

                Дякую друзям за розсилку. Вже піднімала цю тему в своєму блозі:http://blog.i.ua/user/2675316/1296152/

                  анонім

                  923.10.13, 16:32

                  Там ще Індія збираєтся прєднуватися. Але нам туди не треба. Євросовок не дуже й затишний, але на сьогодні це єдина можливість відірватися від Маскви та хоч трохи совка перевиховати.

                    1023.10.13, 16:36Відповідь на 5 від Гість: lkjmn

                    Є побоювання (і не безпідставні), що це буде приєднання не до вогню, а до полум'я. Кожна зі сторін бачить в Україні певну власну вигоду, варіант її (тобто - нас із тобою) експлуатації. Тому я цілком погоджуюсь що рух у будь-який бік від Московії - це добре. Та чи настільки, щоб прибравши голову з плахи, всувати її у зашморг? У Євросоюзі керують знаєш хто? Оті, що "євро...", що на слово "Жид" ображаються, а Jew, Jude, Juif, тощо - це нормальні.В Евросовку, мені здається, буде простіше вже тому, що не буде такої монолітності в рядах опонентів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна