хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Российская ракета "Булава" снова дала сбой

Нічого особистого. Лише факти. 
Далі мовою оригіналу:

Испытания "Булавы" с самого начала сопровождаются рядом серьезных проблем. Из первых 13 испытательных пусков более половины завершились неудачами

Министр обороны России Сергей Шойгу решил приостановить испытание атомных подводных лодок "Александр Невский" и "Владимир Мономах" и провести пять дополнительных пусков межконтинентальных баллистических ракет "Булава" после неудачного пуска ракеты этого типа.

"Накануне в акватории Белого моря в ходе проведения государственных испытаний атомного подводного крейсера стратегического назначения "Александр Невский" был произведен пуск "Булавы" по полигону Кура на Камчатке. Ракета штатно вышла из пускового контейнера, однако на второй минуте полета произошел сбой в работе ее бортовой системы", - сообщили в Министерстве обороны РФ

Серия испытаний "Булавы" в 2010-2011 годах завершилась успешно, после чего ракету было рекомендовано принять на вооружение ВМФ России.

http://news.liga.net/news/world/896872-rossiyskaya_raketa_bulava_snova_dala_sboy.htm

12

Коментарі

анонім

17.09.13, 09:02

А на дідька їм та ракета? По чеченцям стріляти?

    27.09.13, 09:14Відповідь на 1 від анонім

    А на дідька їм та ракета? По чеченцям стріляти?Як так "на дідька"? А залякувати американців, українців та увесь світ чим? Один Китай чого коштує? А гроші якось треба освоювати... Он на саміті G-20 за один день, на 1800 акредитованих журналістів списали 26 тон їжі, хоча такою кількістю продуктів можна було прогодувати не менш 11000 людей.

      анонім

      37.09.13, 09:19Відповідь на 2 від Brom_83

      А то у касапської мавпи мало того ядерного залізяччя.

        47.09.13, 09:59Відповідь на 2 від Brom_83

        А на дідька їм та ракета? По чеченцям стріляти?Як так "на дідька"? А залякувати американців, українців та увесь світ чим? Один Китай чого коштує? ...Ги-ги... так росіяни "братів-китаёзів" САМІ ОЗБРОЮЮТЬ! - типа СТРАТЕГІЯ у них така = озброїти - і виступити "колхозом" ПРОТИ США.
        Але ще поки ніхто з них НЕ може "дотумкати", що та сама зброя може ПОВЕРНУТИСЬ і проти самих росіян!!!
        Бо приграничні райони лилиПутін вже давно типа "здав у безстрокову оренду" китаёзам - але їм того МАЛО... Тож вони можуть СПОКІЙНО пройти і далі - до УРАЛУ - бо там військ росіянських практично НЕМА (а армія Китаю зараз найсильніша, і головне - там ОДНІ КІТАЙЦІ, а не ЗБРОД, як у Росії!)

          57.09.13, 10:07

          "...произошел сбой в работе ее бортовой системы..."
          У часи Корольова та Гагаріна - на "оборонку" ВІДБИРАЛИ найкращі екземпляри совєтского виробництва = ТОМУ ВОНО І ЛІТАЛО!!!
          А зараз беруть КИТАЙСЬКИЙ "ширНЕпотріб" - щоб ДЕШЕВШЕ було, і щоб жиди могли ВКРАСТИ побільше = ось воно і НЕ літає....

            67.09.13, 12:17Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            У часи Корольова виробляли спільно і контролювали добре - тому воно й літало.Декілька заводів у Львові наприклад виробляли компоненти до ракет і підводних човнів.А в часи Путіна російським підприємствам наказали відмовитися від нашої комплектації."Нечего кормить проклятых хохлов".А зараз вони співробітничають з китайцями - Україні газ продають вдвічі дорожче а в Китай женуть вдвічі дешевше європейської ціни.

              77.09.13, 13:49Відповідь на 6 від uraha

              У часи Корольова виробляли спільно і контролювали добре - тому воно й літало.Декілька заводів у Львові наприклад виробляли компоненти до ракет і підводних човнівСкажу по великому секрету - при сересері практично ВСІ РАДІОЗАВОДИ випускали ШИРПОТРЕБ (радіо, телевізори,електроніку) - як ЛІВИЙ продукт - з материалів що НЕ пройшли Війскову Приемку!
              А вот ОСНОВНОЮ продукцією в них була ВОЕННА АППАРАТУРА!

                87.09.13, 14:12Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                Не тільки радіозаводи.Основною продукцією Львівського електролампового заводу була не лампочка Ілліча як багато хто думав а літакові і аеродромні лампи-фари.

                  97.09.13, 17:24Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

                  "...произошел сбой в работе ее бортовой системы..."
                  У часи Корольова та Гагаріна - на "оборонку" ВІДБИРАЛИ найкращі екземпляри совєтского виробництва = ТОМУ ВОНО І ЛІТАЛО!!!
                  А зараз беруть КИТАЙСЬКИЙ "ширНЕпотріб" - щоб ДЕШЕВШЕ було, і щоб жиди могли ВКРАСТИ побільше = ось воно і НЕ літає....
                  Тоді працювали українські вчені та інженери....Тому,й літало...

                    108.09.13, 07:07Відповідь на 3 від анонім

                    А то у касапської мавпи мало того ядерного залізяччя.Дуже правильно!!! Мавпі завжди всього мало!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна