Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Лагідна українофобія

Андрій Мохник  (без змін)

Лагідна українофобія

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=519220044787005&id=100000970411353

Лицемірові Гриценку
перш ніж на Шустері засуджуваті свободівців за запит щодо національності народних депутатів України та читати дешеві проповіді, яким задоволено плескають у долоні українофоби Каліснічєнко і Багасловська, для початку треба було б розібратися в своїй диванній партії "Громадянська позиція", член керівництва якої, народний депутат Олег Канівець (http://kanivets.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2) подав проект постанови про внесення змін до Положення про паспорт громадянина України, затвердженого Постановою Верховної Ради України "Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон" (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id&pf3511=45571), та законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зазначення в свідоцтві про народження дитини її національності (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id&pf3511=45219).

"Свобода" поділяє ідеї цих законодавчих ініціатив (хоча й пропонує дещо по-іншому регулювати питання фіксування національної ідентичності), а Гриценко - ні. Так виглядає, що для нього національність - це якесь прокляття (крім останнього Шустера можна навести Гриценковий випад проти вишиванки в парламенті - http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/5123558c2e437/). Така собі лагідна українофобія. Підступніша за звичайну, бо рядиться в шати патріотизму.

Від себе: в Батьківщині таких "лагідних" українофобів не один і не два, а через одного, включаючи ШЕФІНЮ! Я молюся, щоб хлопці із "Свободи" врешті прозріли. 

Слава Україні!!!

29

Коментарі

11.04.13, 08:12

Молися, щоби прозріли не хлопці з Свободи а люди.

    Гість: lkjmn

    21.04.13, 09:20Відповідь на 1 від uraha

    Молися, щоби прозріли не хлопці з Свободи а люди.100%

      31.04.13, 09:32Відповідь на 1 від uraha

      Молися, щоби прозріли не хлопці з Свободи а люди.Люди почнуть прозрівати, коли Тягнибок зробить заяву: "Українці, патріоти! Не вірте янучарам, хАзарам і жидам-капітельманам перефарбованим під патріотів!!! Всі вони прямо чи опосередковано ЗНИЩУЮТЬ Україну і всіма фібрами своєї жалюгідної душонки ненавидять Українців. Хай нас, борців за Україну, 10-15 відсотків від всіх мешканців України, але у якісному співвідношенні нас ДОСТАТНЯ кількість для тотальної ЛЮСТРАЦІЇ жидо-кремлядської навали в Україні!"

        анонім

        41.04.13, 09:33

        Мені дивні усі оці толєрасти -- з одного боку вимагають захисту прав етнічних меншин, з іншого -- заперечують будь-які розмови про етнічну приналежнсть. А як тоді гарантувати права меншин, якщо не визначити їх?. Як занти, що це представник якоїсь меншини? Та й цікаво подивитися, хто з депутатів за які закони голосує саме за етнічною приналежністю. А взагалі, треба нашим виправляти методолгічну помилку -- треба ставити питання не про національність ( в усьому світі вона означає "громадянство", а саме про етнічну приналежнсть.

          анонім

          51.04.13, 09:33Відповідь на 3 від Julia Taneta

          Молися, щоби прозріли не хлопці з Свободи а люди.Люди почнуть прозрівати, коли Тягнибок зробить заяву: "Українці, патріоти! Не вірте янучарам, хАзарам і жидам-капітельманам перефарбованим під патріотів!!! Всі вони прямо чи опосередковано ЗНИЩУЮТЬ Україну і всіма фібрами своєї жалюгідної душонки ненавидять Українців. Хай нас, борців за Україну, 10-15 відсотків від всіх мешканців України, але у якісному співвідношенні нас ДОСТАТНЯ кількість для тотальної ЛЮСТРАЦІЇ жидо-кремлядської навали в Україні!"Гадаю, недовго чекати.

            61.04.13, 09:57Відповідь на 4 від анонім

            А що тут дивного? Євреї (жиди) не хочуть показувати своєї національності.Стидаються чи бояться? Уся ця гавкотня у Шустера саме через це була.А мені яке діло до євреїв? Я пишаюся своєю нацією і не буду стидатися її показувати.

              71.04.13, 10:19Відповідь на 6 від uraha

              А що тут дивного? Євреї (жиди) не хочуть показувати своєї національності.Стидаються чи бояться? Уся ця гавкотня у Шустера саме через це була.А мені яке діло до євреїв? Я пишаюся своєю нацією і не буду стидатися її показувати.Я саме через це не розумію євреїв!
              Чому вони стидаються, цураються свого роду, своєї нації. Чому вони постійно приписують собі "чужих" родичів. Капітельман, Сєня, Турчінов...Коли Богохульська і Коліснічєнко волають"Свободі"---ХВашісти, ксЄнофоби, расіііісти і т.д., мене це аж ніяк не дивує. Але, коли так звані "патріЙОти", маючи єврейське походження бояться проголосити, високо піднявши голову : " Так! Я Українець єврейського походження", то кому в Лідерах цікаві істоти з РАБСЬКОЮ психологією!? Капітельман і Сєня--РАБИ (грошей, влади, амбіцій).

                81.04.13, 10:23

                Я думаю,що хлопці із "Свободи" все це бачать,але ситуація зараз така,що треба тимчасово,на деякі виклики,просто закривати очі.Якщо між опозиційними партіями почнется раздрай,то від цього виграє лише Держиморда.

                  91.04.13, 11:58Відповідь на 1 від uraha

                    Гість: ZlaTitka

                    101.04.13, 12:03Відповідь на 8 від Davigadoff

                    100 процентно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна