хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

чесні вибори. продовження.

      Щойно повернувся з агітації до місцевих довиборів по округу 37(місто Луцьк). Мав нещодавно досить цікаву та змістовну зустріч. По порядку. Агітував за свого давнього друга та побратима Святослава Боруцького http://www.volyn.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/036260/, якого знаю вже понад 7 років. До мене та ще двох побратимів підійшли 5-6 "молодиків", спортивної та не дуже статури, і "чемно" попросили віддати агітаційний матер"ял, який не в великій кількості  оставсь після опрацьованого району вулиці Володимирської. Взваживши всі за й проти, та оцінивши ситуацію, зрозумів, що розпочинати конфлікт не матиме змісту. В разі нашої "перемоги" могла б бути зпровокована партія, в разі поразки, відбулися б фізичними пошкодженнями та зіпсованим настроєм. 

     Молодики були чемними, просили навіть закупляти в нас агітацію "оптом". В ході розмови вони зрозуміли, що домовитись з нами не вдасться, а ми зрозуміли, що це люди найняті Олександром Лазорком http://photo.unian.net/ukr/themes/13356/, що планомірно підчищали за нами агітацію. Ця персона балатується від УДАРу, хоча є другом Ігора Палиці http://www.chesno.org/meter/person/53/ Словом вибори йдуть, і вже вкинуті немалі кошти. От так на Волині прохять вибори.

*****************************************************************************************************************************************

     Маю продовження історії. На другий ранок, починаючи з 5,00 ранку, чотири транспортних засоба зі Свободівцями(місцевими депутатами та партійцями-спосртсменами) в складі 20-25 чоловік поїхали по районах міста де була підчищена наша агітація. Робота йшла швидко та приємно. Старались працювати на невеликій відстані один від одного. Вже о 8,30 ми зустріли старих знайомих, тільки делегація була сер"йозніша вчорашньої. На цей раз з ними був їх росомовний "сматрящій", чиї наколки на руках, невимушено розповідали про його минуле. Такий результат прогресу, як мобільний телефон, дозволив всій мобільній бригаді Свободівців зібратись за 5хв. біля бикуючих опонентів. Розмову почав наш майстер спорту з боксу, який не мало побачив в 90тих.  Тому розмова на довго не затянулась. Словом, хлопці тупо з"їхали, і пообіцяли(не вірю!) не чіпати наші агітки, якщо їхні будуть нечіпані. Ми спокійно продовжили роботу. І вже ніяких пред"яв не зустрічали.

    Бачу інакше на агітацію, скоро виходити не можна буде. І уявляю, що буде на дільницях, на яких в Лазорка "перемогти" є хоч якісь шанси.

28

Коментарі

19.02.13, 14:15

Блін. Друзі,Удар наші перші союзники...Треба якось виробляти спільну платформу.

    29.02.13, 14:29Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    ніколи УДАР союзником нам не був, там люди взагалі від політики далекі, і переслідують лише власні інтереси. А гопота нам грозилась кришою депутата міськради від БЮТу

      39.02.13, 14:34

      От тварюки продажні

        анонім

        49.02.13, 14:46

        Чомусь я не здивований.

          59.02.13, 14:50Відповідь на 2 від Fred Perry

          ніколи УДАР союзником нам не був, там люди взагалі від політики далекі, і переслідують лише власні інтереси. А гопота нам грозилась кришою депутата міськради від БЮТуМожливо,тимчасові союзники..

            Гість: R0mmel

            69.02.13, 14:57Відповідь на 2 від Fred Perry

            ніколи УДАР союзником нам не був, там люди взагалі від політики далекі, і переслідують лише власні інтереси. А гопота нам грозилась кришою депутата міськради від БЮТу там по одному "удареному" рилу все видно. Тіліхєнтність та ідейність прямо викарбувані

              79.02.13, 15:05

              А що, домовленостей щодо єдиного опозиційного по округу не було?

                89.02.13, 15:29Відповідь на 2 від Fred Perry

                ніколи УДАР союзником нам не був, там люди взагалі від політики далекі, і переслідують лише власні інтереси. А гопота нам грозилась кришою депутата міськради від БЮТу абсолютно правильно сказав, підтримую бо сам так вважаю! Удар - до України немає жодного відношення і вони нам відповідно ніякі не соратники і побратими. Різний погляд на Україну.

                  99.02.13, 15:39

                  Та... Нам взагалі погрожували намет спалити

                  Прикро, що це відбувається на Волині - яка є УКРАЇНСЬКИМ регіоном...

                    109.02.13, 16:46Відповідь на 2 від Fred Perry

                    ніколи УДАР союзником нам не був, там люди взагалі від політики далекі, і переслідують лише власні інтереси. А гопота нам грозилась кришою депутата міськради від БЮТу. Члєном УДАРу на Рівненщині є бувший голова РОДА Матчук, який корчить із себе опозицію, а насправді, коли Патріарх вручив йому якийсь церковний орден, то у бюджетних організаціях збирали гроші, казали що на розбудову церков, але я підозрюю, що це таким чином Матчук собі орден прикупив.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна