хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Рахунок «Газпрому» – помста за угоду з Shell!

Рахунок «Газпрому» про сплату 7 мільярдів доларів за газ, який НАК «Нафтогаз України» не купувала в 2012 році, став реакцією на підписання в Давосі угоди з компанією Shell про розробку та видобуток сланцевого газу в Україні...

Про це в коментарі УНІАН заявив експерт з енергетичних питань Богдан Соколовський.

 "Можна було очікувати, що після підписання Україною в Давосі угоди з компанією Shell російська сторона не забариться з реакцією щодо НАК«Нафтогаз України », - сказав він.

 На думку Б.Соколовського, виставлення рахунку, в першу чергу, означає, що «ніякі домовленості на рівні міністра Бойка, прем'єра Азарова і навіть Президента Януковича, незважаючи на їхні обіцянки протягом багатьох років, для російської сторони не грають ніякої ролі, якщо вони не закріплені легітимно в письмовому вигляді ».

 Експерт переконаний, що Україна не буде сплачувати рахунок. «Звичайно, Україна нічого не буде платити. Можна очікувати, що російська сторона звернеться до Стокгольмського арбітражу за порушення пункту угоди про недобір газу. Але це найбільш сумнівне положення газової угоди. І немає жодної гарантії, що російська сторона виграє в арбітражі. З високою ймовірністю можна говорити про те, що позиція РФ формувалася наспіх, є недостатньо продуманою і в цілому підтверджує негативне ставлення Кремля до нашої держави, незалежно від правлячої у нас партії », - зазначив Б.Соколовський.

 Він підкреслив, що складається ситуація вигідна для України. «Для нас зараз це вигідний поворот подій. Особливо в умовах світової кризи, яку, без перебільшення, можна інтерпретувати як форс-мажорні обставини. Ми отримуємо шанс довести всьому світові, що політика «Газпрому» спрямована в нікуди, в минуле. Але цим шансом потрібно вміло скористатися. А на це потрібна політична воля і відповідна сміливість », - зауважив Б.Соколовський.

постiйна адреса статтi: http://economics.unian.net/rus/detail/155015
23

Коментарі

128.01.13, 00:20

Дякуємо Тюлі за ті рахунки.

    228.01.13, 00:23

    Україні давно пора було звернутись до євросуду, як це зробили інші адекватні держави, а то підставляють зад кацапам!!! І угоду по ЧФ денонсувати (згідно КУ ця угода є не правомірною)

      328.01.13, 00:45

      Це на краще.Може ці довбури нарешті зрозуміють,що скільки москалям дупу не лижи,вони все одно це не оцінять.

        428.01.13, 00:53Відповідь на 1 від uraha

        Дякуємо Тюлі за ті рахунки.Тільки до Европейських судів з позовом до Газпрому.
        Коли Европа розбереться, чого там напідписувала ця кремлядьська хвойда, щоб задовільнити ПуЦькіна, та відбілити своє мафіозне жидівське минуле...вони дЮже будуть здивовані.
        Але НІМЦІ вже розібрались... Від 12_го січня БЮТ_івці щодня анонсують приїзд німецьких лікарів. Сьогодні вже 28! Ти, Друже, бачив, щоб німці запізнювались на 2 тижні!???

          528.01.13, 00:58Відповідь на 3 від Davigadoff

          Це на краще.Може ці довбури нарешті зрозуміють,що скільки москалям дупу не лижи,вони все одно це не оцінять.Вони вже зрозуміли... Але це нічого не змінює. Вони (янучари та хазари) ніколи не стануть патріотами України...І ставленник кремля Діма Табачнік буде залишатися міністром освіти доти, допоки МИ не винесемо його вперед ногами з його кабінету!

            Гість: Риба*

            628.01.13, 03:59Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Вы вынесете??? Да что вы можете? Только тявкать в блогах, цуценята.

              728.01.13, 04:31

              Може закінчитися так як і з позовом до Фірташем - мирова угода перед судовим засіданням А потім казати що ми програли справу і повинні заплатити

                828.01.13, 08:32

                "...цим шансом потрібно вміло скористатися. А на це потрібна політична воля і відповідна сміливість." А ще потрібен мозок, якого у наших правителів дуже не хвата!!!

                  анонім

                  928.01.13, 08:50

                  Бандюки прост не здатні цю ситуацівю використати.

                    1028.01.13, 09:21Відповідь на 6 від Гість: Риба*

                    Вы вынесете??? Да что вы можете? Только тявкать в блогах, цуценята.Я можу зробити, так, що ти тут точно тявкать не будеш!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна