хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

"...В очередь сукины дети!"

У Вас хоч раз у житті хворі родичі лікувалися в лікарні? Рідні Вам люди потрапляли до "храму зцілення"???

Гадаю, що так.

Ми всі можемо пригадати, що відчуває будь-хто з нас у якості відвідувача пацієнтів лікарні...

Ми переступаємо поріг лікарні і відразу: говоримо пошепки, ступаємо тихо, притримуємо дверцята, щоб не створювати зайвий шум. 

Ви замислювались, чому так вчиняє більшість з НОРМАЛЬНИХ людей?

А тепер про Харківську лікарню і про людей, які відвідують одного ВІП пацієнта (-тку).

1) У якому стані повинен перебувати ХВОРИЙ, щоб його утримували в лікарні (лікували) з 9 травня 2012 і до сьогодні,  тобто 9 місяців???

2) Як треба зневажати Людей, вважати за непотреб решту ХВОРИХ, які лікуються у цьому закладі, щоб дозволяти чи не щодня влаштовувати такий ЦИРК під вікнами і у приміщеннях лікарні. (майже всі фото "позичила" з офіційного сайту Батьківщини, ось посилання: http://byut.com.ua/photo/album/photo.html )

3) Але для "НАДЛЮДСЬКОЇ частини АППАзиції" є свої правила: На територію лікарні обов"язково треба ходити НАТОВПАМИ, масовкоюі з цілою армією журналістів, фотокамер. Все треба фіксувати, щоб не залишилось і тіні сумніву що ПєтрОВ, ІванОВ, СідорОВ, СоболЬОВ, ТурчінОВ - були, ходили, відвідували!!!  Вздовж проходу треба виставити як мінімум дві сотні галасливих бабів-ПЛАКАЛЬНИЦЬ!

Чому б не покричати під стінами лікарні? (особливо, якщо за це ще й добре платять!)

Невже визвольні пісні співає???

За вікнами лікарні бахкають пітарди. Дядько весело "гвалтує"  музичний інструмент сімейства мідних духових. Решта співає...

Хворі, звісно, підспівують! 


Представники Дніпропетровської організації ВО «Батьківщина» влаштували перед прохідною лікарні різдвяний вертеп. Прихильники Тимошенко співають різдвяні колядки, народні пісні. 

Просто СУПЕР. Так весело! А чому не підтанцьовує решта пацієнтів харківської лікарні? Гіпси тиснуть, чи вони ЮВ не поважають (кАзли)???

Кужель не приховує на обличчі СПІВЧУТТЯ до стану "ліпшої подружки" !

А вчора, 16 січня 2013 року, Арсен Аваков  розгорнув біля лікарні "Укрзалізниці" у Харкові громадську приймальню. Що ХВОРІ, дочекалися?

Словами улюбленого кіногероя: "В очередь сукины дети!!! В очередь!!!"

У коментарях дехто вважає, що в Харківській лікарні Укрзалізниці є лише один клієнт на всю будівлю. Як показали вибори, не ОДНА ВАНА хворіє!

є і такі пацієнти...

Є і лежачі, після операції!

15

Коментарі

анонім

117.01.13, 12:44

"На подвірї усі звірі були рівними. Тільки одні рівніші за інших"(Джорж Оруел. "Тварнний двір". А в наші реальності, поведінка ЮВТ ну геть ідентична поведінці межигірського козла -- плювати їм обом на біомасу.

    217.01.13, 12:49Відповідь на 1 від анонім

    "На подвірї усі звірі були рівними. Тільки одні рівніші за інших"(Джорж Оруел. "Тварнний двір". А в наші реальності, поведінка ЮВТ ну геть ідентична поведінці межигірського козла -- плювати їм обом на біомасу.Я вчора з Аваковим у мордокнизі поспілкувалася. Намагалася донести позицію звичайних людей, пацієнтів лікарні і їх родичів.... Все марно!

      анонім

      317.01.13, 12:53Відповідь на 2 від Julia Taneta

      А чим Аваков від неї відрізняється? Такий же шахрай комсомльської "закалки". Один інкубатор.

        417.01.13, 12:58Відповідь на 3 від анонім

        А чим Аваков від неї відрізняється? Такий же шахрай комсомльської "закалки". Один інкубатор.Так то воно так. Але сподівалася "вишукати" людські якості...А й нема!

          517.01.13, 13:02

          так цікаво читати про Харківську лікарню
          читав і плакав цікаво побачити ціх смертельно хворих у залізнодорожній лікарні, мабуть усі ригАнали раз їх дратує це, або гречкосії
          Дійсно нагальна проблема нашого суспільства, всеж таки краще вчипитися у горлянку друг другу і вирішити хто таки правий, хто більший патріот.

          приходе на ум лише одне - сидіть мовчки терпіли!

            анонім

            617.01.13, 13:12Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            Так же и Ходорковского из тюрмы вытаскивали... ходили песни пели, плакаты рисовали...
            И что? Где Ходорковский?

            Нужны другие методы...

              717.01.13, 13:12

              Дуже продвинутий бот завівся.
              Що халуїв ПР таке дійсбо дуже бісить
              Значить що скоро ваша влада скоро кінчиться.

                817.01.13, 13:22

                хай собі танцюють, а нам своє робить100%

                  917.01.13, 13:23Відповідь на 6 від анонім

                  от и я о том же, тут дело не в Юле, она политик, я её туда не отправлял насильно, она знала на что шла, меня тревожет другое, єто любого можно закрьіть, с такими обвинениями (типа, один сказал, что тот сказал, что тьі украл), но не за кого из нас Европьі не заступятся. Что и происходит, а вьі о каких то плакатах и танцах переживаете, за себя думать надо

                    1017.01.13, 13:25Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    от и я о том же, тут дело не в Юле, она политик, я её туда не отправлял насильно, она знала на что шла, меня тревожет другое, єто любого можно закрьіть, с такими обвинениями (типа, один сказал, что тот сказал, что тьі украл), но не за кого из нас Европьі не заступятся. Что и происходит, а вьі о каких то плакатах и танцах переживаете, за себя думать надоЯ у данному контексті про відношення "ОБРАНИХ" до Людей. Хай перевезуть її у колонію і стрибають навколо паркана. А от в лікарні цього робити не слід!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна