хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Чи зламає собі зуби Сашко стоматолог?


Фото Игорь Коломойский: «Кандидатуры Семина и Райкарда уже не актуальны»

Захар Чистяков, керівний партнер агентства конфліктного PR - PR i Z, заявив, що, за деякими даними, у відповідь на можливість захоплення " Аеросвіту" сином президента Олександром Януковичем олігарх Ігор Коломойський пригрозив обвалити курс української гривни за допомогою свого Приватбанку.              "З'явилася інформація про те, що Ігор Коломойський погрожує бвалить гривну у разі, якщо нападки на його бізнес триватимуть. Варто відмітити, що Коломойський, мабуть, єдиний олігарх в Україні такого рівня, чиї інтереси мало представлені в законодавчій і виконавчій владі, силових структурах. Проте він єдиний з олігархів, чий вплив на економіку країни може бути найвідчутніше. Приватбанк є найпотужнішою фінансовою структурою України, і які-небудь щонайменші зміни в його роботі можуть істотно скоректувати ситуацію в країні.Може йтися як про обвал курсу гривни, так і про радикальніші заходи: одномоментне закриття відділень Приватбанку і збій в роботі банкоматів можуть менш ніж за добу перевести Україну в "воєнний стан". Проте до таких радикальних заходів явно не дійде, але нинішній владі необхідно мати це на увазі, коли вони підміняють державні інтереси своїми особистими", - відмітив Чистяков.

Олігарх Ігор Коломойський спеціально пішов на банкрутство авіакомпанії " Аеросвіт", щоб уникнути її захоплення структурами старшого сина президента Олександра Януковича.Про це заявив український економіст Олег Соскин.
"Коломойський однозначно займається махінаціями, штучно банкротя " Аеросвіт". Але це відбувається вимушено, він захищається від спроб Сім'ї забрати у нього ці компанії. Не секрет, що і " Донбасаеро", і " Аеросвіт" хотів у Коломойського забрати старший син Януковича. Така ж ситуація з компаніями Пінчука. Коломойський здійснив кваліфіковане банкрутство, він профі в цій справі, просто штучно банкрутить компанію, щоб її активи перекласти на свої ж компанії і уникнути того, щоб їх забрала Сім'я", - сказав співрозмовник агентства.

"Він залишив з носом сина Януковича. Але коли пани б'ються, у українців чуприна злітає. Тобто, постраждали у результаті прості громадяни, їм ніхто гроші за відміну рейсів не поверне. Коломойський - чистий прагматик, президент Єврейського конгресу, і йому все одно, чи лежать українці в аеропортах по всьому світу, чи ні. Він не живе тут, тому йому "по барабану", - міркує експерт.

"Постраждав також і авторитет України, адже це - безпрецедентний випадок, коли на свята в аеропортах залишилися тисячі сімей, ніхто не забезпечив їх повернення вчасно. Заяви Азарова про те, що їм щось компенсують, що будуть санкції, - усі порожні слова. Це нічим не закінчиться. Але на цьому війна Сім'ї і Коломойського не закінчиться теж", - прогнозує Соскин.

(с)

29

Коментарі

114.01.13, 21:51

Сашку обвал гривні певно не загрожує, гадаю, його запаси в іншій валюті....А тому, певно, свого доб"ється...

    214.01.13, 22:00

    Обоє рябоє, як кажуть. Що банда при владі, що кагал того ж таки КалоМойського... Боротьба глистів за право смоктати з організму України...

      314.01.13, 22:06Відповідь на 2 від Perovdupu

      Обоє рябоє, як кажуть. Що банда при владі, що кагал того ж таки КалоМойського... Боротьба глистів за право смоктати з організму України...Нехай б"ються та вибивають зуби один одному.Легше буде їх здолати.

        414.01.13, 22:23Відповідь на 3 від Davigadoff

        краще би вони перестріляли один одного.

          Гість: R0mmel

          514.01.13, 22:31

          все більшу вірю у пророцтво мольфара Нечая про те що 4-го президента України вб"ють у 2013 році...

            614.01.13, 22:38

            спасибі за гарні новини, радує, що ці виродки вчепились у горлянку одне одного - нехай швидше перешать самі себе, а цих що залишаться - доб*ємо ми.

              714.01.13, 22:40Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

              все більшу вірю у пророцтво мольфара Нечая про те що 4-го президента України вб"ють у 2013 році...Краще б у першому кварталі.

                Гість: R0mmel

                814.01.13, 22:43Відповідь на 7 від Davigadoff

                все більшу вірю у пророцтво мольфара Нечая про те що 4-го президента України вб"ють у 2013 році...Краще б у першому кварталі. щоб, як колись пам"ятаю, казали підчас акції "Україна без Кучми": "позбудемся до весни, а там і посівну нормально почнемо"

                  914.01.13, 22:53

                  Нам це на руку,хай чублять один другого.

                    1014.01.13, 23:00Відповідь на 8 від Гість: R0mmel

                    все більшу вірю у пророцтво мольфара Нечая про те що 4-го президента України вб"ють у 2013 році...Краще б у першому кварталі. щоб, як колись пам"ятаю, казали підчас акції "Україна без Кучми": "позбудемся до весни, а там і посівну нормально почнемо"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна