хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

У Харкові розпалюють ненависть до опозиції та ОУН-УПА

У Харкові з’явилася виставка, яка закликає сказати «ні» на парламентських виборах об’єднаній опозиції та ВО «Свобода», оскільки ці політичні сили хочуть визнати героями і борцями за незалежність України воїнів ОУН-УПА.

Близько 15 банерів розміщені просто неба. Усі вони розказують харків’янам про «злочини» ОУН-УПА та співпрацю з Гітлером, нагадуючи, що їх як героїв хоче визнати об’єднана опозиція і «Свобода».

На банерах повною мірою використано матеріали радянського агітпропу. Воїнів ОУН-ІПА ілюструють фотографії із німецькими солдатами, тілами загиблих, розрухою і голодним дітьми. Натомість радянські вояки на фото годують дітей, відбудовують міста, працюють на заводах.

Ці банери супроводжують твердженнями на кшталт: «Наши воины оуновцев не простили. А ты считаешь, что имеешь право их простить?» або «Наши воины не предали тебя тогда. Ты их предашь сейчас?».

При цьому основною метою цієї виставки є заклик не голосувати за представників об’єднаної опозиції та «Свободи»: «Прийди и скажи свое нет на выборах 28.10.12».

Перша спроба цього року провести таку виставку відбулась близько двох місяців тому, але виставка була пошкоджена невідомими.

Нагадаємо, раніше об’єднана опозиція неодноразово заявляла про поширення фальшивих листівок про опозиційних кандидатів у народні депутати.

Фото: Слободянюк Олексій, Харків

25

Коментарі

Гість: lkjmn

114.08.12, 17:13

Що взяти з манкуртів і совкових виродків? Можу запропонувати, що їм дати.

    214.08.12, 17:20

    ну бабла у рЬІгів достатньо щоб чіпляти таку "агітацію". бачу ми знову скотилися до примітиву. замість пропонування чогось позитивного, кожний топить один одного в лайні. кремлядьскі технології ще з 2004 року в Україні працюють. партія виродків головний замовник.

      314.08.12, 17:29

      іх воіни ваєвалі за аліґархав....от хай і голосують за це стадо баранів!!!!

        Гість: Чапа

        414.08.12, 17:36

        Влада узурпаторів = влада окупантів. Янучари це спадкоємці тих з ким боролися повстанці на всій Україні у 20-ті , 30-ті, 40-ві, і так далі, роки минулого століття.
        Але мета подібних вистав і ще й у тому щоб приховати справжніх організаторів ІІ -ої Світової війни і геноциду українців , кримських татар та інших народів.

          514.08.12, 17:39

          Взагалі ці біллборди розповсюджують комуняки! Їм гарно сипанули бабла кремляді. І телереклама і сотні тисяч біллбордів і "продуктові набори"...
          Ці сЦу........................., ця п'ята колона з 2004 по 2010 сиділи і підсмоктували пальця "з фінансової голодівки", а тепер неможуть НАТІШИТИСЬ кремлядським "інвестиціям"...ВИРОДКИ!

            614.08.12, 17:45Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Проте зараз "пір срєді чюми"...

              714.08.12, 17:48Відповідь на 4 від Гість: Чапа

              Як Ви осмілились про це говорити? Зараз злетяться талєрасти(хоча вони оминають мій блог) і назвуть Вас фашістам, бєндєравцем, і іншими страшними словами

                814.08.12, 17:50Відповідь на 4 від Гість: Чапа

                Влада узурпаторів = влада окупантів. Янучари це спадкоємці тих з ким боролися повстанці на всій Україні у 20-ті , 30-ті, 40-ві, і так далі, роки минулого століття.
                Але мета подібних вистав і ще й у тому щоб приховати справжніх організаторів ІІ -ої Світової війни і геноциду українців , кримських татар та інших народів.
                100 %!

                  914.08.12, 17:56

                  Сталин сделал больше, чем Гитлер в деле уничтожения коммунистов, уничтожив перед второй мировой 1600 генералов (во время войны от рук немцев погиб 421 генерал и адмирал). За что ему отдельное спасибо - большинство из них, как Тухачевский. уничтожали крестьян и простых солдат, как мусор. Ну и насчет сотрудничества с гитлеровцами...Уж помолчали бы. Больше чем СССР никто не торговал и не обменивался нагрбленным. Достаточно вспомнить победный совместный парад в Бресте по случаю дележа Польши в 39 году http://www.youtube.com/watch?v=h_PL3i8hC40 Да и с кем же ж было дружить, как не с пришедшей к власти в Германии? партии, называющейся Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКОЙ немецкой рабочей партией NSDA дружба, так сказать, скрепленная кровью...

                    1014.08.12, 17:57

                    і хтось же це "схаває"...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна