хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Російський "лохотрон"

Шановні Друзі!

Я нікому і нічого не хочу доводити! Я знаю, що маючи тверді переконання, жодна Людина не змінить свою думку на протилежну за лічені хвилини.

На це потрібен ЧАС і, головне --- МУДРІСТЬ.

Я даю посилання на статтю, яка була написана  У 2001 році! Прошу звернути на це Вашу увагу! В 2001 _ му. При владі не було януковича....і опозиція була зовсім інша! Це, мабуть, ніхто не стане заперечувати???

Автор статті досвідчений військовий репортер і автор гострих кримінальних розслідувань Борис Солдатенко (автор бестселеру "Москва кримінальна").

Написана стаття у газеті "Красная звезда" Міністерства оборони Російської Федерації! Ще раз нагадую, що стаття і газета 2001 року видання!

Стаття має назву  "Российский "лохотрон""

ПРОШУ УВАЖНО прочитати цю статтю і особливу увагу звернути на ПРІЗВИЩА та ОБОРУДКИ!!! І знову ж таки нагадую, всі події, що описані у статті, відбулися ДО 2001 року!!!

Якщо УВАЖНО прочитали і розібралися, то спробуйте дати собі відповідь: А де у цій схемі ОБОРУДОК національний інтерес України??? І якщо для України це НАЦІОНАЛЬНО НЕ ВИГІДНО, то хто від цих схем ВИГРАЄ? І останнє запитання, так НА КОГО Ж, на чиї НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ  ПРАЦЮВАЛИ всі учасники цієї ОБОРУДКИ?

ДЯКУЮ, що мали мужність ПРОЧИТАТИ ДО КІНЦЯ!

ТИСНІТЬ і переходьте на статтю!!!

У 1991 році Юлія Тимошенко спільно з чоловіком Олександром Тимошенко, і з другом сім'ї Олександром Гравцем— заснували «Корпорацію Український Бензин» (КУБ); комерційним, а потім і генеральним директором була Юлія Тимошенко. КУБ мала «іноземні інвестиції» і тому користувалася певними податковими пільгами. У листопаді 1995 року КУБ була перереєстрована в промислово-фінансову корпорацію «Єдині енергетичні системи України» (ЄЕСУ). Була обрана саме форма «перереєстрації», щоб зберегти податкові пільги компанії КУБ (компанія КУБ мала пільги як «компанія з іноземними інвестиціями»). У 1995—1996 роках — ЄЕСУ досягла річного обсягу продажів в $ 11 млрд і, користуючись підтримкою Павла Лазаренка (в 1995—1996 віце-прем'єр з паливно-енергетичного комплексу, у 1996—1997 прем'єр-міністр України), мала монополію на торгівлю російським природним газом в Україні. З листопада 1995 року (з моменту створення ЄЕСУ) по січень 1997 року — президентом ЄЕСУ була Ю. Тимошенко. Покинула пост у зв'язку з обранням депутатом Верховної Ради України; пост президента ЄЕСУ зайняв її чоловік Олександр Тимошенко. Пік діяльності ЄЕСУ припав на 1996—1997 роки. Основним напрямком діяльності була поставка газу в Дніпропетровську, Донецьку, Полтавську, Черкаську, Сумську, Кіровоградську та Миколаївську області. Конкурентом ЄЕСУ на ринку газу була „державна акціонерна корпорація «Республіка» Шарова та Бакая. У рекламному буклеті ЄЕСУ говорилося, що до її складу увійшли 20 підприємств, науково-дослідні інститути, венчурні фірми, авіакомпанія «ЄЕС-Авіа», банки «Південкомбанк» та «Слов'янський». Занепад ЄЕСУ, припинення активної діяльності, 1997—1998 роки У 1997 році президент Кучма звільнив прем'єр-міністра Лазаренко, який був покровителем ЄЕСУ. Податкова інспекція України висунула позов проти ЄЕСУ на 1.4 млрд грн. Під тиском величезних штрафів Податкової інспекції, ЄЕСУ в 1998 році припинила роботу на газовому ринку Україні, а незабаром припинила й інші види діяльності.

З корпорацією відбувся занепад через постійну брехню і афери.

Ви бажаєте те саме для України???????

16

Коментарі

124.07.12, 01:03

До обраного, перечитаю завтра...

    224.07.12, 01:22

    Процю оборутку читав в інших статтях.Всі залишились при своїх інтересах.Вояки отримали відкат на 3 млн,ЄЕСУ погасила заборгованість за газ,звичайно повернувши собі гроші з бюджету України.Англійці,я думаю теж без відсотків не залишились.Лазоренко з Тимошенко свої руки звичайно теж нагріли.Хеппі енд.Термін злочину скінчився,і я думаю,що до Юлі тут Яник нічого не пред"явить.

      324.07.12, 01:29Відповідь на 2 від Davigadoff

      Суть питання не в тому! Суть питання, на кого працювала ця схема!? Адже, Національних інтересів України у всіх цих оборутках НЕМАЄ!

        424.07.12, 01:34Відповідь на 3 від Julia Taneta

        Суть питання не в тому! Суть питання, на кого працювала ця схема!? Адже, Національних інтересів України у всіх цих оборутках НЕМАЄ!Я не буду тут щось казати про Юлю.Вдалося кацапів кинути ну і слава богу.Хіба тільки їм нас дурити можна.

          524.07.12, 01:42Відповідь на 2 від Davigadoff

          Ми ж то розуміємо, що всі ці генерали - такі собі цапи-відбувайли!
          Всі дивіденди отримав "ХТОСЬ"....хто стояв вище цих генералів.
          Крім того, корпорація ЄЕСУ працювала не на державу Україна, вона в цей час відпрацьовувала СХЕМУ розроблену у Російській Федерації не на середніх ланках Мінистерства оборони "Российской Федерации", а на самих вищих щаблях, які перебувають під ДАХОМ СТРУКТУРИ КДБ КРЕМЛЯ!

            624.07.12, 01:45Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Ми ж то розуміємо, що всі ці генерали - такі собі цапи-відбувайли!
            Всі дивіденди отримав "ХТОСЬ"....хто стояв вище цих генералів.
            Крім того, корпорація ЄЕСУ працювала не на державу Україна, вона в цей час відпрацьовувала СХЕМУ розроблену у Російській Федерації не на середніх ланках Мінистерства оборони "Российской Федерации", а на самих вищих щаблях, які перебувають під ДАХОМ СТРУКТУРИ КДБ КРЕМЛЯ!
            Тай фіг з ними.Україні зарахували 450 млн за газ,а це головне.

              724.07.12, 01:47Відповідь на 4 від Davigadoff

              Суть питання не в тому! Суть питання, на кого працювала ця схема!? Адже, Національних інтересів України у всіх цих оборутках НЕМАЄ!Я не буду тут щось казати про Юлю.Вдалося кацапів кинути ну і слава богу.Хіба тільки їм нас дурити можна.Гроші в Україну не приходили, взагалі! Жодної копійочки! Всі гроші були переправлені з маЦковії до Англії через "United Energy International Ltd"...В Україні вони і не були!

                824.07.12, 01:49Відповідь на 6 від Davigadoff

                Україні виставили цей рахунок !

                  924.07.12, 01:53Відповідь на 7 від Julia Taneta

                  Суть питання не в тому! Суть питання, на кого працювала ця схема!? Адже, Національних інтересів України у всіх цих оборутках НЕМАЄ!Я не буду тут щось казати про Юлю.Вдалося кацапів кинути ну і слава богу.Хіба тільки їм нас дурити можна.Гроші в Україну не приходили, взагалі! Жодної копійочки! Всі гроші були переправлені з маЦковії до Англії через "United Energy International Ltd"...В Україні вони і не були!Ось цитата:"Хочу отметить отдельно: до завершения того же банковского дня англичане перевели эти деньги через ЕЭСУ в РАО "Газпром", якобы погашая украинские долги. А российский "Газпром" успел возвратить из этих денег полученные им кредиты".Написано перевели через ЕЄСУ.Це ж твоя замітка.

                    1024.07.12, 01:55Відповідь на 8 від Julia Taneta

                    Україні виставили цей рахунок !Але ж його ніхто не сплачував.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна