Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Як Порошенко "контролює" медіапростір

Як Порошенко "контролює" медіапростір

Відомо, що всі ЗМІ в Україні належать олігархам. Олігархи дійсно різні і інтереси в них також, єдине, що їх усіх чомусь зараз об’єднує — боротьба з Порошенко.
Працівники усіх наших ЗМІ — представники «другої древнішої» в своїй антипорошенківський істериці іноді перевершують всі можливі «вражаючі» журналістські стандарти. В історії країни ще не було президента, якого б ТАК поливала геть уся медіапиздота. Всі чотири роки. Від початку до кінця — жодного доброго слова.
При цьому альтернативно обдаровані продовжують наполягати, що «Порошенко домовився з олігархами», ага. Всім би так «домовлятись».
Іноді навіть хочеться, щоб він врешті решт і насправді домовився. Просто щоб з насолодженням подивитися, як блядва буде перевзуватись в повітрі.
Бо ТАК любити гроші, як ви, недорогеньки, і дійсно складно.
Sergii Iesipov
http://ibigdan.com/2018/05/07/yak-poroshenko-kontrolyuye-mediaprostir/=======================Отсюда предлагаю несколько вопросов, с единственным правильным ответом:1. кто владелец I.UA?2. есть ли на юашке тайные блоги украинских элитных политиков, олигархов и бизнесменов, начиная с пап, его подельников и конкурентов?3. кому во время войны в Украине СЕГОДНЯ выгодны такие популярные на юашке две темы а) политические срачи, типа кто нам нужнее у гос. корыта, и б) развлекалки, типа котег/собачек и прочей хернёй?------------------включаем мозги...podmig
1

Коментарі