хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Міф про змосковщену східноукраїнську молодь

На сьогоднішній день існує міф про те, що на східній Україні більшість населення повністю зрусифіковано. Про те, що молодь бажає жити в Московській державі, спілкуватися на московській мові, і взагалі, що все українське сприймається тут за чуже. Все це повна брехня, неправдиве пропагандистське твердження, яке направлене на те, щоб зруйнувати український дух, розбити нас на частини, щоб легше було завоювати.

Я багато спілкувався з жителями Луганщини, Донеччини,  Харківщини і знаєте, не зустрів жодної людини, яка б поділяла ці міфічні твердження. Жоден хлопець, дівчина не сказали мені, що бажають жити в Росії, мати російське громадянство, спілкуватися російською мовою, хоча на все це я ставив прямі питання. Всі вони ні за які гроші не зрадять Україні. Довелося спілкуватися з багатьма,і лише деякі висловлювали бажання виїхати за кордон. Почув я назви різних європейських країн, США, Канаду, але жодний, я підкреслюю - жодний не показав бажання жити в Росії. Це дуже просто пояснюється, бо Московська земля чужа українській душі,і не може ця душа там жити, творити і розвиватися.

Зустрівся мені один хлопець який живе поруч з українсько-російським кордоном, і ви думаєте: такі люди підтримують Росію? Ні! Це гнилий, смердючий міф, і він цьому живий доказ . Він розповів мені, що його родина живе у цьому селі вже декілька поколінь. Зі слів, його рідна бабуся, яка все життя прожила пліч-о-пліч з Росією, щиро, всім серцем любила свою Україну, і ніколи не мала симпатій до тої сторони. Додавши, він сказав, що буде ростити своїх дітей щирими українцями, на українській землі.

Якщо у ваш мозок в’ївся цей стереотип,то негайно викиньте його звідти…

- Тату, тату! Чорт до хати лізе! - То нічого, дитинко, аби не москаль!

Але є й такі, так звані громадяни України, які марять Московією, хоча не марять, «серуть» своїм зрусифікованим мініатюрним мозком. Є в мене так званий однокурсник, який полюбляє обсмоктувати тему «який класний Янукович-старший» і як класно за москво-пітерським бугром живеться.Та побачив я в ньому героя анекдотів...

Монолог цієї особи, не знаю чи гідний він звання «особи», але ж хай
(через 15 хвилин спорів, хоча з такою людиною спорити, що головою об стінку битися)«Да Янукович он мужик , он наш - русский! От тока он, тока он…» (майже чисто російською).

Через 5 хвилин, цей позор українського народу відповідає на дзвінок. Словом «мама» дає зрозуміти,що це телефонує його мати, і вже українською мовою просить вислати йому грошей…

І як це розуміти? Так мало ж того, цей вилупок родом з села у Київській області…

Цим я хочу сказати,що немає проблеми русифікації східної України, бо нічого такого і близько нема. Але є маленькі неприємні люди, які своїми геть не українськими, - бидловськими переконаннями плюндрують велику Українську державу.

Приємно з того, що таких людей залишилося зовсім небагато і їхня кількість постійно падає, у цьому я впевнений. А це нам каже, що український дух відроджується, і відроджується потужними темпами.


9

Коментарі

18.08.11, 19:52

кто о чем а "патриоты" о маскалях

    28.08.11, 19:56Відповідь на 1 від Panya

      Гість: ГарбуЗЕК

      38.08.11, 19:57

      кровь,изменить невозможно.как не пытались московиты.

        48.08.11, 19:58Відповідь на 2 від loveinlove

        и вам скучно, во во, скукотищщща

          Гість: djeromo

          58.08.11, 20:16

          Опять вуйки шо-то невнятное буровят .

            анонім

            68.08.11, 20:23

            Так і є... Сам давно та багато спілкуюсь з різними по віку та статусу людьми зі східної. Проблема є, і велика...але трішки іншого плану. А декілька придурків-іудушок які бовтаються у всіх на виду, це не показник. Такі є і на цьому ресурсі, і тут вже відмітились. Нічого окрім зневаги не викликають..навіть ні злоби, ні ненависті...та і яка може бути ненависть купки лайна...

              Гість: москвостьоб

              78.08.11, 20:34

                88.08.11, 20:49Відповідь на 6 від анонім

                згоден із кожним вашим словом

                  98.08.11, 21:08

                  Хм... А зачем же тогда эти "щири українці" голосовали за Януковича?

                    108.08.11, 21:10

                    Я не певен, що вони голосували за нього. Все вирішувалось в ТВК.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна