хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

СКЕПТИК на К1 П’ятниця, 9 липня 00:50 Субота, 10 липня 11:40

Народные приметы не про погоду сбываются не всегда, потому что очень многое зависит от нас самих? Может быть, мы просто не умеем ими пользоваться? Вот Вы знали о том, что для ясной погоды закат накануне должен переходить в зеленый цвет? Вы слышали когда - нибудь об этом? Так почему же мы уверены, что правильно плюем через плечо? Разберемся в истоках наиболее популярных народных примет, касающихся повседневной жизни, постараемся узнать, как правильно их применять, и в конце концов, ответим на вопрос - почему же они сбываются не всегда?

3

Коментарі

15.07.10, 14:17

цікава тема

    25.07.10, 14:21

    боюсь не надто актуально. в нашому урбанізованому суспільстві. боюсь немає тих людей що милуються світанком, чи заходом сонця. вранці хочеться спати прокинувся думаєш про перекус як зібратись і побігти на роботу. ввечері поївши займаєшся нагальними справами а тоді за ком, чи біля яшика, а то й носом в подушку

      35.07.10, 15:06

        45.07.10, 17:52

        Очень жаль, что жизнь или общество заставляет ценить всякую ерунду вместо по настоящему достойных вещей.
        Не могу сказать изменится ли это когда-нибудь, жаль я не Нострадамус.

          Гість: vitaliч

          55.07.10, 19:08

          хе. зелений захід сонця можна побачить тільки в океані і лише в штиль. такий закон заломлення променів. в інших випадках, зелені та всі інші промені тієї частини спектру, що від зеленого до фіолетового, заломлюються раніше, ніж потраплять до наших очей.

            66.07.10, 00:59Відповідь на 2 від SFM

            боюсь не надто актуально. в нашому урбанізованому суспільстві. боюсь немає тих людей що милуються світанком, чи заходом сонця. вранці хочеться спати прокинувся думаєш про перекус як зібратись і побігти на роботу. ввечері поївши займаєшся нагальними справами а тоді за ком, чи біля яшика, а то й носом в подушкуВ скорому часі (день-два) зайдіть до мене і перегляньте колекцію моїх сходів та заходів сонця. Я зараз працюю над їх обнародуванням... Та не будьте таким категоричним у судженнях. Хтось бачить небо, а хтось тільки лише у себе під ногами. Правильно - від самообмеження можна жити лише гастрономічними потребами і бажаннями. Вибачте, коли вас вразила різкістю висловлювання.

              76.07.10, 01:03Відповідь на 5 від Гість: vitaliч

              хе. зелений захід сонця можна побачить тільки в океані і лише в штиль. такий закон заломлення променів. в інших випадках, зелені та всі інші промені тієї частини спектру, що від зеленого до фіолетового, заломлюються раніше, ніж потраплять до наших очей.Зелене небо після заходу сонця бачила не раз з висоти 6 поверху. Зелене небо - на прохолодну ясну погоду. І це не дивина... Просто треба захотіти це побачити і розвивати спостережливість. Не завадить ніколи...

                Гість: vitaliч

                86.07.10, 08:04Відповідь на 7 від Єв@

                можливо. я про зелене сонце...