Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Сила! Порядок! Добробут!

.Який би глум терпіть не довелося, 
Який би біль не розривав грудей — 
Ми за твої, за золотії коси, 
За чистую блакить твоїх очей 
Підем на бій, 
На звитяг і на жертви, 
По частці кожен віддамо себе, 
Бо краще, мамо, нам сьогодні вмерти, 
Ніж бачити збезчещену тебе."
Анатолій Лупиніс ("Покритка")
«Україна потребує успіху!». Істина беззаперечна. Але що ж дарує успіх? Що є його мірилом? Спробуємо вияснити.
Успішним в сучасному світі прийнято вважати солідно одягненого чоловіка у якого є іномарка, «преcтижна» робота, трьокімнатна квартира, дача, улюблений песик, жінка та, іноді, дитина. Ця людина не переймається що буде завтра їсти та де взяти гроші на, скажімо, зимове взуття. Їй доцільно розмовляти про борги, кредити і іншу фігню. В голові прямі думки з приводу проектів, "кантори", ремонту; в голові квартири, машини і «гроші-гроші-гроші». З амбіцій лише «престиж». Хай безморальний та безчесний, та ж «престиж»... Йому більшого не треба. Навіть якщо така людина потрапляє до влади, то тільки бо там «гроші-гроші-гроші», і буде працювати у владі виключно «престижно». Такий чоловік зазвичай постійно на роботі і ділових зустрічах, а після роботи він приходить додому та втикає в тєлік.... але і це не так важливо. Важливі «дєньгі». І «престиж». І заради «дєнєг», які є дуже «престижними» такий «чоловік» не раз зраджував себе і інших і тотчас знаходив виправдовування, лицемірив по суті. Але заспокоював своє збентежене «его». «Только бізьнєс, нічєго лічного»... і правда, в цій людині вже нема нічого особистого, нема ні честі, ні моралі, ні гідності є тільки «дєньгі» є «прєстіжь» є «бізнесь», і нічого вище...
Це точка зору на «успіх» (читай на «успішність») обивателя, споживача, а значить більшості населення планети.
Націоналізм вчить нас пріорітету духовного над матеріальним. Тому розглянемо вищенаведений варіант «успішності» ( саме «успішності», не успіху) з духовної точки зору.
Існування заради «дєнєг» і «престижу», мірою якого є ті самі «дєньгі» та заздрощі інших собі подібних, це існування заради матерії. Будь яка матерія є тимчасовою. Будь що матеріальне можна враз зруйнувати. Тому це існування заради невічної цінності. Наведіть приклад когось, кого ми пам`ятаємо із-за його «престижу»?.. Престиж спливає. Він тлінний. Він не вічний, а значить і душа людини, що ставить його собі за мету, не вічна і тлінна. Бажання – потік енергії, що матеріалізується. Бажання стануть реальністю і ми відповідатимем за них. Тож хто прагне вічності – той отримає! «Стучіться, і вам відкриють!». А коли хто існував в ім`я «престижу» і «дєнєг», то він і залишиться там, де будуть оті його «дєньгі» і «престижи»! «Де скарб твій – там серце твоє!». Ісус Христос вчив нас Вірі, Силі Віри. Бо кожен з нас є частиною, є причетним. І хто має сили – той буде і співтворцем. Хто ні – той співруйнатором. «Хто меч візьме – той від меча і загине!». Руйнуватимеш – зруйнованим і будеш. А хто вірить, що душа невічна його – то й душа не вічна його буде. Хто вірував у вічність чогось, що від зла походить і зло несе (бо «у доброго дерева добрі плоди, у поганого – погані»), то навічно у зло те й увійде і зле тому буде (бо коли йдеш брудною дорогою, то не зможеш не забруднити ніг своїх). 
То чи потрібна Україні споживацька «успішність»?...
Ні!
Україні не потрібні тлінні лицемірні «цінності»! Вони чужі Їй! Козацька Держава – Держава Честі! Лицемірство для неї чужде!
«Цінності чужих світів нам потрібні лише у якості трофеїв – ікони ми намалюємо самі!»
Україні необхідний успіх у смислі Божому та вічному! 
Не можна мати успіху зраджуючи себе. Лише чітка позиція та настирливість веде до мети. А ми постійно собі зраджуємо. Постійно! Ми забули про свою причетність. Почуватися непричетним – значить не жити. Максимум - існувати. Кожен з нас є частиною Всесвіту, кожен з нас є його Співтворцем. Творячи та вдосконалюючи себе ми вдосконалюємо та творимо Всесвіт. Але ми часто забуваємо про це. Ми часто забуваємо, що кожен з нас є частиною Нації. Ми зраджуємо себе, своїх ближніх, предків та нащадків. В кожному з нас переплітаються духовні енергетичні вузли поколінь, в кожнім серці глас предків та нащадків, в кожній краплині нашої крові їх кров, головне чути це! А ми зраджуємо дідівський дух, їх мрії, світогляд, без яких ми ніхто! Без яких в нас немає майбутнього, немає нащадків! Без яких ми порожнеча. Ми зрадили Бога!
«Толерація до зрадників породжує нові зради!»
Тож кара за ці зради буде страшною!
Для успіху Україні та українцям треба викорінити свою диявольську звичку зраджувати. Успіх полягає в Честі. І зраді та лицемірству тут не місце!
Опорою успіху має стати просте слово - Честь. І лише керуючись Честю можна щось побудувати. Бо Честь вічна! 
Триєдині складові нашого успіху: Сила, Порядок, Добробут. УНА-УНСО висунуло ці складові, як гасло на початку своєї боротьби, з ними й переможемо!

Отже:
Сила. Заслуговувати на щось може лише сильний. «Плач не дав Свободи ще нікому, а хто борець – той здобуває Світ!». Наша сила у нашій єдності. У єдності всіх «мертвих, і живих, і ненарожденних». Лише при цій метафізичній єдності ми можемо перебувати з Творцем. Оті «мертві», кому Господь давав Свої вказівки безпосередньо та оті «ненароджені», що знають, що на нас чекає, що чекає на Світ - вони і є нашим безпосереднім зв`язком з Всевишнім. І здобувши в Гармонії зв`язок з ними, ми станем гіднми їх допомоги. Нація нероздільна. Як і Бог. Вона поза часом та виміром. 
Наша сила в єдності. В єдності з Творцем. В єдності національній. В єдності та Гармонії з природою. З Всесвітом, з усім зримим і незримим. Коли кожен відчує свою єдність та причетність до своєї Нації, коли кожен почує себе співучасником, співтворцем причетним до великого Будівництва, коли кожен усвідомить свою відповідальність перед «мертвими, живими, ненарожденними», перед Богом Всевишнім, перед ближнім і собою, тоді він відчує оту творчу Силу. Коли хто почуває свою приналежність та невід`ємність від вічної спільноти «мертвих, живих, ненарожденних», тоді цілі покоління допомагають йому, тоді в нього відкривається надважливий досвід попередників та надчутлива інтуїція, спийняття майбутнього, що йому дарують наслідники. В цьому залог успіху! Національного і особистого! В Силі, в Силі, яка в єдності! 
Бо коли ламаєш соломину, то ніякої перешкоди не бачиш, та коли цілу зв`язку – то й руки слабші за неї! Бо у соломинах тих сили більше, бо в єдності вони! Наша єдність у звичаї, побуті, в дії – наша зв`язка, зв`язка поколінь! Це наша єдність з природою, з землею та її енергетикою, з Сонцем, з Богом! І в тому Сила! Плекаймо Силу! Особисту і національну! В ім`я Життя!
Порядок. Для раціонального та гармонійного застосування Сили в ім`я Добра потрібен Порядок. Порядок випливає з Гармонії. Інше – лицемірство. Бог сотворив Світ у Гармонії та Порядку, диявольські потуги підмінили сутність речей. Ми покликані відновити Справедливість! 
Ворогом та руйнатором Порядку є хаос. Треба боротися проти хаосу. Проти хаосу в будь-яких його формах. Почнем з себе. Хай в наших головах, серцях, душах царює абсолютна Гармонія та Порядок! Лікуймося природою, зв`язком з нею, з Творцем! І ми станемо достойні Порядку. Тоді будемо краще контролювати і себе, і процеси, що нас оточують. Бо кожен отримує те, чого він гідний. Коли ми не гідні бути господарями своєї долі на своїй даній Богом землі – то лише наша провина! «І чого ти в оці брата свого шукаєш скалку, коли в твоєму бревно?!». Ми у відповіді за себе, свої дії. Станемо гідні того, щоб творити Порядок – одразу почуємо те! Будьмо сильними для того, щоб творити Порядок! Творімо Порядок, щоб плекати Силу! Це нероздільні речі. Порядок – це Гармонія. Гармонія може бути лише природньою. Як щось нав`язано, неприродньо – це вже лицемірство, в ньому хаос. Це отой «вовк у овечій шкірі». Треба бачити суть, не тільки форму. Стережіться лицемірства! Зневажайте та поборюйте його! Вбивайте лицемірство! Особиста свобода – залог вільного розвитку, залог Порядку. Бо лише свободним нічого не нав`яжеш, лише вільні в Гармонії! Все, що нав`язано штучно – лицемірство. Плекати чуже – зраджувати. Бути підневільним – зраджувати. Зраджувати – вимирати. Все, що природньо – істинно! Нинішній устрій є чужим і нав`язаним українцям, він суперечить нашому національному духу, тому веде до хаосу. Нам же для успіху необхідний Порядок. Для українців природнім є Український Порядок. 
Український Порядок традиційно називається Гетьманатом. Він передбачає сильний народ та сильного правителя, що несе особисту відповідальність за плоди своєї діяльності. 
Всенародно обраний Гетьман концентрує в своїх руках всю повноту влади - законодавчої, виконавчої, судової. Це припиняє протистояння між гілками влади. Гетьман несе особисту відповідальність за плоди своєї влади власним майном, свободою, життям (на початку правління Гетьман створює програмні пункти, які він має реалізувати; по закінченню 5ти річного строку правління народ ставить йому оцінку по 5бальній шкалі, яка вирішує його долю). Кандидатом в Гетьмани може бути лише етнічний українець, пройшовший відповідні психологічні тести. Гетьманат розглядає владу не як привілегію, а як відповідальність. Свідомо беручи на себе відповідальність за наслідки правління Гетьман також відрікається від багатьох привілегій. Народження нової правлячої еліти „мужніх, мудрих, шляхетних” можливо лише за умов Українського Порядку. 
Плекаймо Український Порядок! Плекаймо Гармонію! Плекаймо Свободу та розвиток! Плекаймо Життя!
Добробут. Для успіху та розвитку необхідний спокій. Гармонія вчить, що від боголюдського розвитку людину та народ не має відволікати дрібниця. Наприклад матеріальна. Тому третьою складовою нашого національного успіху є Добробут. 
Матеріальний Добробут людини – залог її існування, як складової життя. Добробут Українська Нація собі може забезпечити лише Силою та Порядком! В Добробуті людина має більше простору для плекання Сили, для зміцнення Порядку. Не треба плутати Добробут з животінням, з безмежним збагаченням. В усьому є Гармонія. Багатство не може бути метою для людини, а лиш засобом. Багатство є метою для дегенерата. Грубо? Та справедливо! 
Духовний Добробут та Гармонію має плекати кожна людина. Це дасть врівноваженість необхідну для творчості та розвитку. Тому людина не має бути заляканою і депресивною. А нині ворогам Гармонії вигідно тримати суспільство в напрузі та депресії. В злиднях. Так легше контролювати. Так легше тримати в ярмі. Сильна людина не дасть комусь тримати себе в ярмі. Бо для неї Честь понад усе і приниження вона не допустить, як слабкості. 
Інформаційний бруд, що йому споживач приділяє стільки уваги, нищить людину, перетворюючи її з боговтіленої особистості на людиноподібну істоту узалежнену від шлункових потреб. «Не хлібом єдиним!». Викиньте телевізор! Спаліть його! Продайте своєму ворогові! На зароблені гроші купіть рушницю. Не давайте себе гіпнотизувати, будьте вільними! При Українському Порядку інформаційний простір буде очищено від глуму, розпусти, депресивності, безморальності, ницості та слабкості! Інформація буде нести позитив в життя людей! 
Для того, щоб людина не відволікалась та не сумувала вона має бути здоровою. Тому в новій Українській Державі має культивуватися спорт, розвиватися медицина, очищуватися екологія. Екологія – надбання всього людства. Ми маємо плекати екологію задля здоров`я наших дітей, задля здоров`я Нації! Треба розвантажити мегаполіси, людина має стати ближчою до природи, до витоків, а значить і до Бога!
Моральне та фізичне здоров`я людині дарує радість життя! Радість – основа Добробуту! Відволікайтеся від метушливості! Будьте вищі за те! Радійте! 

Маємо діяти! Україна чекає наших дій! 
Україна вимагає національного успіху! 
«Врятуй Україну і Україна врятує тебе!».

Слава Нації!
2

Коментарі