хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Воруют, блин ....

У Львові пограбовано Палац мистецтв на вулиці Коперника, 17. Зранку 4 травня зникли чотири декоративні ланцюги, що прикрашали міжколоння галереї Палацу від вулиці Коперника. П’ятий ланцюг злодії не забрали, хоча також зрізали. Про це повідомив голова Львівської обласної організації Національної Спілки Художників України Олег Микита.

У повідомленні наголошується: «При детальнішому огляді можна помітити, що зрізи робилися ручною пилкою з використанням змазки, що свідчить про те, що злочин здійснений сплановано та професійно.

І це при тому, що Палац в цей час пильнували три різні підрозділи – власне охорона Палацу, охорона фестивалю «Мадяр Фест» та виставки «Дзеркало моди».

Членами Спілки факт зникнення ланцюгів був виявлений близько 12 години дня, про що відразу повідомлено охорону Палацу. Ті, в свою чергу, надали інформацію директору Палацу Юрію Гнатковському. До сьогоднішнього дня нічого не відомо про хід та результати розслідування».

Історична довідка від архітектора споруди Палацу Василя Каменщика

Ланцюги мають історичну та культурну цінність. Вони з кінця ХІХ ст. прикрашали огорожу пам’ятника Фредру на Академічній (пр. Шевченка), що стояв на площі де зараз пам’ятник Грушевському.

Ланцюги ковані, ручної роботи та значної мистецької вартості.

23

Коментарі

анонім

16.05.12, 05:56

Я знаю, кто виноват. Если замки срезали "прохвесийно", значит виноват прахвесор, донецкие, жидо-москальска влада, орда и хунта. Всех перечислил?

    26.05.12, 09:21Відповідь на 1 від анонім

    Я знаю, кто виноват. Если замки срезали "прохвесийно", значит виноват прахвесор, донецкие, жидо-москальска влада, орда и хунта. Всех перечислил?Пятая колонна.

      36.05.12, 09:59

      "...І це при тому, що Палац в цей час пильнували три різні підрозділи –
      власне охорона Палацу, охорона фестивалю «Мадяр Фест» та виставки «Дзеркало моди»" почему не было на страже пластунов, унсовцев и ветеранов упа?

        46.05.12, 19:56

        ...И в Пьемонте воруют.

          Гість: Комендор

          56.05.12, 20:43

          Пролетариат в этом точно не виноват - он от цепей избавляется. А воровал кто-то из тех, кто без цепей не мыслит своей жизни. А может для ведра в деревенском колодце?