Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

R_

R_

Василь Кирилич

https://www.facebook.com/kyrylych.vasyl/posts/1662096064102142

Як вивести з рівноваги майданівця

Спілкуючись у соцмережах, можна помітити, як нервують особи, що були на майдані, коли їм поставити руба кілька "незручних" запитань. Наприклад: у чому сенс "революції гідності"? У чому полягає сама ота "гідність"? Дуже нервовий майданівець може відразу послати вас подалі або назвати "ватою". Але сподіваюся, що вам трапиться стриманіший співрозмовник, тому ставте йому наступні запитання. Спитайте: якою була конкретна мета майдану - провести масштабну всеукраїнську акцію протесту проти діяльності режиму Януковича чи силове повалення влади і захоплення її іншими людьми? Якщо майданівець вибере перший варіант відповіді, то запитайте його, чому люди не зупинилися, коли побачили, що "пахне смаленим", тобто, відбувається захоплення влади. Коли ж співрозмовник відповість, що був намір захопити владу у Києві, то поцікавтеся в нього: а чи не суперечили такі дії Конституції України? Нехай прочитає там насамперед про основи суверенітету України, причини для переобрання Президента України. Порадьте також заглянути до статті 17 першого розділу, там майданівець дізнається про те, де і для чого не можна використовувати регулярні війська. Якщо ваш співрозмовник ще спокійний, зробіть йому закид, що він був співучасником силового повалення влади, перевороту. Тобто - злочинець. Не знаю, чи знайдеться такий, що спокійно витримає це.
Тепер щораз частіше можна почути від екс-майданівців, що їх, мовляв, підставили. Такою риторикою послуговуються більше ті, що сьогодні імітують "контроль" над владою, є ніби послідовниками майдану. Ось цитата одного з них: "Ми вже тоді розуміли, що перевертні, які захопили сцену Майдану, зливають людей, яких технологічно маніпулятивно використали". Запитання: якщо ви, революціонери, бачили, що вас "зливають", то чому не зупинилися, щоб не бути учасниками авантюри? Взагалі, чи були з вашого боку якісь дії, щоб зупинити це "зливання"? Зрештою, кого "злили" на майдані, а кого не "злили"? За логікою майданівців, "злили" тих, хто не отримав від майдану девідендів. Ану, спитайте Семенченка чи як його там по-справжньому, чи його "злили"? Спитайте Гаврилюка Михайла. Парасюка спитайте. А в багатьох екс-майданівців виходить, що майдан "злили" і до влади прийшли не ті люди. Ну то чому не скажуть про це згаданим семенченкам-гаврилюкам-парасюкам? Або ще конкретніше: не визнаємо цієї влади, бо вона прийшла незаконним неконституційним шляхом. Ото я розумію позиція невдоволеного владою українця! Такої можливості при Янику не було, бо він був обраний шляхом виборів на всій (!!!) території України. А тут, що раз плюнути: подавайте до міжнародних судів і визнавайте владу нечинною, якщо вона вам не подобається!
Але чи не найбільше дратуються майданівці, коли їх спитати при тому, коли вони плачуть про високі ціни й тарифи на компослуги: "Ну що, здобули?". Ні, вони не дратуються тоді, навіть не зляться, вони просто скаженіють. Але ви будьте милосердні і спустіть з них пару: "Та перестань, не сердься! Все так не буде! Буде ще гірше..."


6

Коментарі

122.10.16, 20:20

Слепому - не покажешь
Глухому - не расскажешь,
Дебилу - не докажешь!