Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

"Нас може об'єднати прагнення повстати проти цієї орди"

"Сьогоднішні наші рішення мають бути категоричними у ставленні до Партії регіонів, яка нічого спільного ні з українською землею, ні з українськими цінностями, ні з гуманітарними цінностями не має". Про це заявила депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон на акції протесту під стінами Львівської облдержадміністрації 13 березня.

У своєму виступі Ірина Фаріон зазначила:

"Рада бачити різні знамена на цій площі і сподіваюся, що ми маємо спільну ідеологічну платформу, бо без спільної ідеологічної платформи будь-які об'єднання мають механічний характер. Зрештою, суть не в об'єднанні, а суть у вірності тим цінностям, які ми з вами сповідуємо. Оскільки значна частина нашого суспільства змаліла до такої міри, що обрала орду на чолі держави, нам доводиться усвідомлювати водночас і нашу внутрішню слабкість, певною мірою недорослість частини суспільства до усвідомлення того, що таке держава. Це означає, що побороти ці слабкості можна одним єдиним способом – виходити на масові акції протесту.

Те, що відбувається біля стін обласної ради – невеличка прелюдія, розгін нації у великому повстанні, яке абсолютно неминуче, якщо ми не хочемо, щоби ця кримінальна орда остаточно нас захопила. Те, що я сьогодні слухаю як депутат, що наче називають звітом, – це смішно, шановна громадо. Адже, починаючи із цього депутатського скликання, коли ця орда окупувала нашу землю, вони не готові виходити до народу зі звітом, розпорошують його на управління і пропонують нам примітивні галузеві звіти. Це означає, що ця влада абсолютно непрофесійна, абсолютно кримінальна і панічно боїться нашого прямостояння та протистояння.

Шановна громадо, я думаю, час усвідомити, що абсолютно від кожного з нас, на своєму робочому місці чи деінде залежить, чи віддамо ми цій банді владу чи ні. Сьогоднішні наші рішення мають бути категоричними у ставленні до Партії регіонів, яка нічого спільного ні з українською землею, ні з українськими цінностями, ні з гуманітарними цінностями не має. Зважте на те, що в Україні немає віце-прем'єра з гуманітарної політики, зважте на те, що фундаментальні галузі на зразок освіти, культури спущені на людей типу Гані Герман – це означає абсолютну та повну кризу цієї влади. Все те, що вони зараз роблять, називається агонією, те, що пропонує Янукович та його банда, – це навіть не примітивний соціальний популізм – це просто тупість та безвихідь.

Чесно кажучи, це нецікавий суперник, чесно кажучи – нецікавий опонент, чесно кажучи, огидно з ними змагатися, але якщо ми добрели до такого краю, що треба змагатися саме з такими, то іншого виходу в нас немає. Підтримаймо морально одне одного! Розуміймо, що це тільки прелюдія до нашого повстання та будьмо одержимі нашою ненавистю до зла та любов'ю до правди. Ми все здолаємо, адже це наша земля! Егоїстична, егоцентрична і радикальна нація відвойовує своє місце під сонцем. Припинімо наші сентиментальні штучки, припинімо демонстрування цієї добрости, яку ми часом бачимо з екранів телебачення. Ставаймо наступальними, адже ми маємо блискучий приклад попередніх наших поколінь, єдине, що нас направду може об'єднати – це прагнення повстати проти цієї орди".
Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"
27

Коментарі

анонім

113.03.12, 19:18

Все вірно сказала пані Ірина. Аби тільки її слова дійшли до більшості.

    213.03.12, 19:19

    Гарні слова

      313.03.12, 19:37

      Згоден.

        413.03.12, 20:50

          513.03.12, 22:33

          У пані Фаріон -манія величі.Не можна недооцінювати ворога,ПР-дуже серйозний суперник.Свобода проти ПР сьогодні-це карлик проти циклопа.

            613.03.12, 23:17Відповідь на 5 від Остап 88

            У пані Фаріон -манія величі.Не можна недооцінювати ворога,ПР-дуже серйозний суперник.Свобода проти ПР сьогодні-це карлик проти циклопа.Сьогодні - так, але ми не знаємо як будуть розвиватися події далі. В історії багато прикладів, що вражають "несподіваними" гримасами долі.

              713.03.12, 23:20Відповідь на 6 від Perovdupu

              Дай Боже.

                814.03.12, 00:15

                  914.03.12, 09:13

                    Гість: Дон Бассилио

                    1014.03.12, 09:43

                    и в вас и у нас усэ будэ Донбассс
                    щоб вы и мы у Донбаси булы

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна