Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

щоби отримати роботу, потрібно співпрацювати з владою

Голова Іваничівської РДА на Волині наполягає: щоби отримати роботу, потрібно співпрацювати з владою і вступити до Партії регіонів

Голова Іваничівської РДА у Волинській області Лідія Томашевська ставить умовою працевлаштування на посаду соціального робітника співпрацю з режимом та вступ до Партії регіонів і погрожує депутатам села Литовеж Іваничівського району в разі, якщо його мешканці не підтримають Партію регіонів на виборах. Як розповіла прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода" мешканка села Литовеж Оксана Крась, соціолог за професією, після закінчення декретної відпустки вона почала пошуки роботи за місцем проживання. "Я почула, що по селах району вводиться професія соціального працівника і подала заяву на цю вакансію. Мені сказали прийти на співбесіду з питання працевлаштування до голови Іваничівської райдержадміністрації Лідії Томашевської, – каже Оксана Крась. – Чиновниця чомусь почала розпитувати мене від якої я партії, чи бува, не від "Свободи". Потім вона заявила: місце є, але отримаєте його за умови, що будете співпрацювати зі мною і підете у Партію регіонів. Я звісно відмовилася. Тоді голова Іваничівської райдержадміністрації сказала, що робота, може й буде, але в іншому селі". Через декілька днів Оксані подзвонили з соціальної служби у справах сім'ї, дітей та молоді і запропонували роботу не за місцем проживання. "Я написала відмову, оскільки в мене маленька дитина і я хотіла б працювати у власному селі. З цією відмовою я пішла на повторний прийом до голови Іваничівської РДА з проханням надати роботу за місцем проживання," – розповідає Оксана Крась. "Я сиділа у неї під кабінетом. Коли Лідія Томашевська побачила мене, вона дуже розізлилася і сказала: "Чого ви тут ходите, сидите, не ходіть і не просіть, не мозольте мої очі! Роботи вам ніякої не дам, бо доніс в мої вуха один депутат, що ви недостойні держслужби. Передайте, своїм сільським депутатам і депутату Любелі (депутат ВО "Свобода" у Іваничівській райраді), нехай тільки спробують не проголосувати за Партію регіонів, то я їм тоді влаштую. Ви мене добре зрозуміли?" – з погрозою в голосі сказала голова Іваничівської РДА. Після цього Оксана Крась залишила приміщення Іваничівської РДА, втративши надію знайти роботу через свої політичні переконання та погрози з боку Лідії Томашевської. Таким чином, посада соціального працівника, яка вводиться у Волинській області і активно розпіарена головою Волинської ОДА Борисом Клімчуком, є одним із інструментів вербування лояльних до режиму людей та забезпечення Партії регіонів потрібного результату на виборах. Прес-служба Волинської обласної організації ВО "Свобода"

Це відбувається у моєму рідному районі.

23

Коментарі

19.07.12, 22:12

Таке скрізь...

    анонім

    29.07.12, 22:23

    Невже ота головиха гадає, що влада аналів навічно? Чи може розраховує, що як і після Майдану усе обійдеться? Дивно, навіть в Ізмаїлі ПРимати готують запасні майданчики. Деякі вже прилюдно квитка ПРойдисвітів повикидали і в жООпу записуються.

      39.07.12, 22:24

      Во-во, таке відбувається уже давно і повсюди

        49.07.12, 22:46

        це почалось від початку приходу ПРасів до влади

          Гість: lkjmn

          59.07.12, 22:59

          Не ту форму голосування обрали ми, здається.

            69.07.12, 23:49Відповідь на 2 від анонім

            А в нас місцева жООпа тихенько лежить під прастами, (за посади бояться), воюватимем тільки ми. По секрету скажу, я депутат шостого зкликання в цій райраді. Перед місцевими виборами, до нашого районного голови підійшов тодішній голова РДА Лобач(тепер заступник голови облради,праст), і сказав - або в ПР, або з посади голови районного управління юстиції. Вгадай яким був вибір?

              710.07.12, 00:46Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

              Таке скрізь...В Києві ще не зовсім....але все до того йде!

                810.07.12, 01:16Відповідь на 7 від Julia Taneta

                Таке скрізь...В Києві ще не зовсім....але все до того йде!Ясно,що в Києві інша ситуація...
                А на місцях ,в кріслах сидять одні і ті ж при різних президентах...

                  910.07.12, 16:26Відповідь на 4 від Francisk02

                  це почалось від початку приходу ПРасів до влади
                  Насправді подібна практика сформувалась ще за совдепії... А пр-асти тільки продовжують...

                    1010.07.12, 17:52Відповідь на 9 від Perovdupu

                    це почалось від початку приходу ПРасів до владиНасправді подібна практика сформувалась ще за совдепії... А пр-асти тільки продовжують...вони відродили це б...дство

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна