Їжа завжди займала особливе місце у житті людини. Щоб отримувати від неї більше задоволення, ми навчилися втілювати різні кулінарні експерименти. Особливу цінність отримали страви, виготовлені з рідкісних, малодоступних продуктів. Як правило, багато хто з них просто не по кишені середньостатистичним жителям будь-якої країни, тому вони змушені відмовлятися від них на користь доступнішої їжі.
Існують продукти, цінність яких вимірюється у складності видобутку. Постачальникам іноді доводиться пристойно попітніти, перш ніж доставити цінні ласощі в магазин чи ресторан. Тому познайомитися з їхнім смаком можуть лише особливо щасливі гурмани. А деякі продукти просто не отримали достатньої реклами, щоб опинитися на обідніх столах.
Кавунова редькаКавунова редька – штучно створений гібрид, що має солодкий смак і пікантну гіркоту. Редька виведена в Європі, проте не отримала належної затребуваності. Зацікавилися яскравим овочом, подібним до розрізу на справжній кавун, американські фермери. Вони із задоволенням популяризували коренеплід у себе та стали активно вирощувати його у багатьох штатах.
[ Читати далі ]