хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У Ватикані пройшла акція на підтримку Папи Римського

Понад сто тисяч католиків зібралися у Ватикані на акцію на підтримку Бенедикта XVI, чий понтифікат був затьмарений скандалами, пов'язаними зі священиками-педофілами.

За ініціативою ряду громадських і релігійних організацій віруючі прибули до Риму з усіх кінців Італії, щоб продемонструвати підтримку Святого престолу, який останнім часом став об'єктом жорсткої критики в світі через гучного скандалу, пов'язаного з педофілією.

На знаменитій колонаді Берніні учасники цієї незвичайної акції прикріаили величезний транспарант "Разом з Папою". В руках у маніфестантів були різні гасла, в тому числі, зі словами самого понтифіка: "Не бійтеся, Ісус переміг зло".

Бенедикт XVI, який у п'ятницю ввечері повернувся до Ватикану з апостольської поїздки до Португалії, під час традиційної недільної проповіді щиро подякував віруючим "за цю прекрасну і спонтанну маніфестацію віри і солідарності".

"Дорогі друзі, сьогодні ви демонструєте велику любов і глибоку близькість Церкви та італійського народу до Папи і вашим священикам, які щодня піклуються про вас", - сказав понтифік, звертаючись до присутніх з вікна свого кабінету в Апостольському палаці.

"Цим ворогом, якого слід боятися і з яким потрібно боротися, є гріх, духовне зло, яким, часом, на жаль, заражаються і членів Церкви", - сказав Папа Римський.

Бенедикт XVI запросив священиків з різних країн у червні відвідати Рим, щоб вони могли висловити підтримку Римсько-католицькій церкві.

P.S. ну так духовне зло часом проникало і до СС і до КПСС ...
2

Коментарі

Гість: Rise ANd Fall

117.05.10, 18:38

дайте папе маленьких мальчиГоввв да побольше

    Гість: Ogin

    217.05.10, 18:39

    Акція у підтримку педофілів?!