хочу сюди!

Екатерина

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 35-52 років

Електрик - не міністр, кого попало не поставлять

Друзі! На фотографії - Василь Наумлюк, електрик з сусідньої школи. Простий шкільний електрик із Броварів. Врятував 10-х дітей. Виніс з вогню.
Він бачив на власні очі падіння гелікоптера, і міг би відсиджуватися і далі в своїй битовці, але він побіг сам і потягнув з собою ще кількох чоловіків, разом вони винесли з дитсадка більше 10 дітей в першу хвилину після катастрофи, коли навколо ще горів керосин, а пожежників на місці ще не було.
Бо українці - це сила! Ось вона, Україна!🇺🇦🫶🏼

14

Коментарі

121.01.23, 15:53

Справжній герой України!

221.01.23, 16:57

321.01.23, 16:57

421.01.23, 17:03

дякую за об'ективехність і участь у повсякденному житі україньців бо іноді екзальтація деяких коментаторів доводить до сказу якась чорна магіяніби окрім,зе..по...та іньших учасників більш не існуе ти ніколи незабуваеш,за простих героївкрасоти україниунікальність україни

521.01.23, 17:10Відповідь на 4 від ДАВИД

Не залазьте в "Картинки про війну" і не будете ся травмувати. Я не лізу на ті пости, на котрі не хочу. Пояснювать мені, що добре з мого боку постить, що недобре - марна справа.

621.01.23, 17:31Відповідь на 5 від Inna_19

так мабуть і е я за об'ективністьі нів'якому разі ненамагвся щось пояснювати !!!!! мабуть хвілині емоції,картинки про війну це те що хвилюе усіх хто любить україну і до переживань додае якісь дії ,якщо в змозі