У сучасному світі ресторани, де подаються незвичайні страви, стають
все популярнішими. Деякі з них славляться своїми унікальними та дорогими
інгредієнтами, а інші – складним процесом приготування. Але часто люди
не розуміють, чому ці страви коштують так дорого і можуть вважати, що
ціна на них просто надто завищена. У такому випадку слід пам’ятати, що
ресторани не тільки продають їжу, але й створюють унікальну атмосферу,
яка включає обслуговування, декор і багато інших аспектів. Тут і
криється камінь, об який спотикаються багато ресторатори — подача.
Навіть у дорогих закладах можуть так натворити, що у гостей очі на лоб
лізуть, а фотографії миттєво опиняються у соцмережах.
“М’ясо було смачним, але кістку для собаки офіціант узяти не дозволив”
“Потрібно перевірити, можливо шеф-кухарем у цьому ресторані працює мій кіт”..